Amenajare interioara receptie Hotel Alma

Cel de-al treilea proiect realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, in cadrul Hotelului Alma, este un proiect de amenajare interioara receptie hotel pentru zona foaier. Echipa noastra a pastrat acelasi stil modern. Au fost alese in exclusivitate piese de mobilier, sisteme de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse. Proiectele de design interior receptie hotel au inclus amenajarea zonei foaier, receptie medicala, dar si zona de receptie spa si zona jacuzzi.

Amenajare interioara receptie hotel in stil modern

Pentru aceasta receptie au fost utilizate materiale naturale, piatra si lemnul fiind alegerile ideale pentru a crea un spatiu rafinat. In acelasi timp, acestea ofera senzatia de confort. Corpurile de iluminat sunt moderne si se integreaza in estetica intregului decor. Regasim insertii metalice, zone special amenajate pentru depozitarea prosoapelor, expunerea produselor pentru vanzare, cum ar fi cele destinate expunerii la soare.

Elementele cum sunt tablourile moderne si panourile decorative intregesc decorul modern si ofera un aer fresh. Cele doua zone de relaxare si asteptare (una cu tabureti din lemn, alta cu scaun de tip balansoar) reprezinta locuri special create unde clientii se pot simti confortabil.

Pe unul dintre pereti, echipa noastra de designeri si arhitecti de interior a integram placi de la Tecnografica.  Tablourile ce completeaza decorul creaza un spatiu cu personalitate si sunt alese din portofoliul Noblesse. Totodata, unul din brandurile noastre, Fusion Arts Agency promoveaza artistii romani, ale caror opere de arta sunt expuse pe platforma sau sunt integrate in proiecte de design interior.

Atmosfera primitoare si eleganta

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a ales culori calde si deschise ce creeaza un spatiu elegant si primitor. Noblesse Group realizeaza proiecte de amenajare interioara apartamente, case,  hoteluri, restaurante, spatii comerciale si office-uri. Acestea respecta cele mai inalte standarde, impartasind viziunea si dorintele clientilor.

 

“There are no rules. This is how art is born, how breakthroughs happen. Go against the rules or ignore the rules. This is what invention is about ” (Helen Frankenthaler)


Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest