fbpx

Amenajare interioara receptie Hotel Alma

design interior receptie hotel

Cel de-al treilea proiect realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, in cadrul Hotelului Alma, este un proiect de amenajare interioara receptie hotel pentru zona foaier. Echipa noastra a pastrat acelasi stil modern. Au fost alese in exclusivitate piese de mobilier, sisteme de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse. Printre colectiile utilizate se regasesc  Light Point, Tecnografica, Aparici, Aleluia, Forestier si Gaber. Proiectele de design interior receptie hotel au inclus amenajarea zonei foaier, receptie medicala, dar si zona de receptie spa si zona jacuzzi.

Cel de-al treilea proiect realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, in cadrul Hotelului Alma, este un proiect de amenajare interioara receptie hotel pentru zona foaier. Echipa noastra a pastrat acelasi stil modern. Au fost alese in exclusivitate piese de mobilier, sisteme de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse. Proiectele de design interior receptie hotel au inclus amenajarea zonei foaier, receptie medicala, dar si zona de receptie spa si zona jacuzzi.

Amenajare interioara receptie hotel in stil modern

Pentru aceasta receptie au fost utilizate materiale naturale, piatra si lemnul fiind alegerile ideale pentru a crea un spatiu rafinat. In acelasi timp, acestea ofera senzatia de confort. Corpurile de iluminat sunt moderne si se integreaza in estetica intregului decor. Regasim insertii metalice, zone special amenajate pentru depozitarea prosoapelor, expunerea produselor pentru vanzare, cum ar fi cele destinate expunerii la soare.

Elementele cum sunt tablourile moderne si panourile decorative intregesc decorul modern si ofera un aer fresh. Cele doua zone de relaxare si asteptare (una cu tabureti din lemn, alta cu scaun de tip balansoar) reprezinta locuri special create unde clientii se pot simti confortabil.

Pe unul dintre pereti, echipa noastra de designeri si arhitecti de interior a integram placi de la Tecnografica.  Tablourile ce completeaza decorul creaza un spatiu cu personalitate si sunt alese din portofoliul Noblesse. Totodata, unul din brandurile noastre, Fusion Arts Agency promoveaza artistii romani, ale caror opere de arta sunt expuse pe platforma sau sunt integrate in proiecte de design interior.

Atmosfera primitoare si eleganta

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a ales culori calde si deschise ce creeaza un spatiu elegant si primitor. Noblesse Group realizeaza proiecte de amenajare interioara apartamente, case,  hoteluri, restaurante, spatii comerciale si office-uri. Acestea respecta cele mai inalte standarde, impartasind viziunea si dorintele clientilor.

 

amenajare interioara receptie
amenajare interioara receptie hotel
amenajare interioara receptie medicala hotel

 

“There are no rules. This is how art is born, how breakthroughs happen. Go against the rules or ignore the rules. This is what invention is about ” (Helen Frankenthaler)

 

amenajare interioara Hotel Alma
amenajare interioara in stil modern Hotel Alma
amenajare interioara receptie medicala Alma
proiect design interior Hotel Alma

Share on