fbpx

Amenajare Interioara Restaurant -Bistro Toscan

Amenajare Interioara Restaurant -Bistro Toscan

AMENAJARE INTERIOARA RESTAURANT BISTRO TOSCAN

Dorim sa va prezentam cu mult entuziasm acest proiect de amenajare interioara restaurant care a fost realizat cu multa pasiune de echipa Noblesse Group. Acesta amenajare interioara a venit in continuarea proiectului pe care designerii si arhitectii nostri l-au realizat pentru cafenea Chateau de France. Incaperea are parte de niste elemente rustice cu totul aparte si care au fost combinate cu elemente toscane. Designerii nostri de interior Noblesse Group au acceptat provocarea si au reusit sa creeze o amenajare cu totul inedita prin care subsolul unei cladiri de birouri sa se faca instant remarcat.

AMENAJARE INTERIOARA BISTRO

Pentru ca acest bistro sa poata avea parte de o atmosfera in stil toscan, designerii nostri au decis sa foloseasca in acest proiect 3D de amenajare interioara restaurant o teracota care face parte din colectia Il Pavimento. Toate produsele pe care le-am utilizat in acest proiect de amenajare fac parte din portofoliul vast Noblesse Group. Decorul realizat de designerii nostri de interior influenteaza in mod pozitiv starea de bine si din acest motiv am hotarat sa realizam un spatiu in care oricine sa poata evada din cotidian. Astfel beneficiarul are siguranta ca toti clientii se vor simti ca si cand s-ar afla intr-un restaurant tipic din Italia. Peretii au fost realizati astfel incat sa para ca timpul au trecut peste ei si a lasat semne adanci. In plus pe acestia au fost aplicate fresce care au fost incadrate de ferestre false.

STIL RUSTIC- LEMN MASIV

Tema care a fost aleasa a fost respectata intocmai si din acest motiv pe tavan au alese grinzi false alcatuite din stajar masiv. Dulapurile care sunt speciale pentru vin sunt piesele de rezistenta si fac parte din colectia Taverna Bar. Acestea au fost folosite in proiectul de amenajare deoarece sunt speciale pentru vinoteci si sunt recomandate pentru a se expune sticlele de vin de colectie.

Designerii de interior Noblesse Group  au demonstrat de fiecare data ca reusesc sa surprinda esenta fiecarui proiect de amenajare indiferent de stil, din acest motiv au impresionat mod placut toti proprietarii.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Amenajare Interioara Restaurant Toscan
Amenajare Interioara Bistro Toscan

 

Design interior restaurant toscan – frumoasa Italia 

Amenajare Interioara Restaurant italian
design Restaurant italian

Designerii Noblesse Group ofera de fiecare data produse de cea mai buna calitate care fac parte din oferta noastra. Toate proiectele realizate de echipa noastra au parte de o creativitate iesita din comun.

Amenajare Interioara Restaurant in stil rustic

Share on