fbpx

Amenajare Interioara Restaurant -Bistro Toscan

Amenajare Interioara Restaurant -Bistro Toscan

 

Amenajare interioara restaurant Bistro Toscan

Acest proiect de amenajare interioara restaurant realizat de catre echipa Noblesse Group vine in continuarea proiectului de amenajare interioara cafenea Chateau de France. Aceasta noua zona cuprinde elemente rustice combinate cu cele toscane, iar designerii de interior Noblesse Group au acceptat provocarea de a crea o amenajare atipica pentru subsolul unei cladiri de birouri.

Amenajare interioara bistro

Pentru a recrea atmosfera unui bistro in stil toscan, designerii Noblesse au optat sa foloseasca in proiectul 3D de amenajare interioara restaurant teracota din colectia Il Pavimento, de asemenea din portofoliul  Noblesse Group. Starea de bine este influentata de decor, tocmai de aceea designeri de interior  cu experienta din cadrul Noblesse Group au decis sa creeze un spatiu in care oricine sa evadeze din cotidian si sa se simta ca si cum s-ar afla intr-un restaurant tipic din Italia. Pe peretii tratati ca si cum ar fi fost marcati de trecerea timpului, au fost aplicate fresce incadrate de ferestre false.

 Stil rustic- lemn masiv

Pentru a respecta tema aleasa, pentru tavan au fost alese grinzi false din stejar masiv. Piesele de rezistenta pot fi considerate dulapurile pentru vin din colectia Taverna Bar, speciale pentru vinoteci, fiind ideale pentru expunerea sticlelor de vin de colectie.

Designerii de interior Noblesse Group demonstreaza, inca o data, prin realizarea acestei amenajari ca pot surprinde esenta fiecarui proiect, indiferent de stil si ca pot surprinde in mod placut proprietarii.

 

Amenajare Interioara Restaurant Toscan
Amenajare Interioara Bistro Toscan

 

Design interior restaurant toscan – frumoasa Italia 

Amenajare Interioara Restaurant italian
design Restaurant italian

 

Experienta, profesionalismul designerilor si produsele de cea mai buna calitate din portofoliul Noblesse Group si-au spus cuvantul, iar amenajarea interioara este una reusita, care surprinde prin creativitate , know how si  grija pentru detalii.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Amenajare Interioara Restaurant in stil rustic

Share on