fbpx

Amenajare Interioara Restaurant Steak House

Amenajare Interioara Restaurant Steak House

AMENAJARE INTERIOARA RESTAURANT STEAK HOUSE 

Ne face o placere deosebita sa va prezentam acest proiect de amenajare interioara restaurant Steak House. Echipa Noblesse Group s-a ocupat de aceasta amenajare care se caracterizeaza prin aerul intim si prin atmofera eleganta cu usoare influente texane. Designerii nostri au realizat cu mult interes acest proiect 3D de amenajare restaurant pornind de la specificul locatiei. Un alt element de care s-a tinut cont este faptul ca restaurantul se adreseaza unei clientele din segmentul medium-high. Din acest motiv, interiorul a fost decorat cu grija in asa maniera incat sa fie perfect pentru o intalnire de business sau pentru un pranz cu familia. Specificul restaurantului este carnea de vita.

DESIGN INTERIOR RESTAURANT- STEAK

Peretii au avut parte de o atentie deosebita din partea designerilor nostri. Acestia au fost decorati cu fotografiile si cu citate ale oamenilor de succes din toata lumea. Aceste fotografii si citate au fost puse intr-o combinatie perfecta cu piese de vestimentatie texane. In plus designerii au impartit restaurantul in diferite zone. De exemplu, exista o zona care este destinata familiei si un loc unde cei mici se pot juca in voie. Mai exista si o zona cu aer romantic dar si una unde pot avea loc intalniri de afaceri.

Piesele de mobilier au fost adaptate specificului acestui restaurant si poarta emblema acestuia. Aceste elemente sunt cele care clasifica restaurantul Steak House cu o pozitie mai sus fata de toate celelalte restaurante de acelasi fel.

Vezi aici mult alte proiecte de restaurante cu diverse specificuri .

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Amenajare Interioara Restaurant Steak House

 

Restaurant steak house – eleganta in detalii 

Amenajare Interioara Restaurant Steak

 

Interior design is really about well-being.

design Restaurant Steak

Share on