fbpx

Amenajare Interioara Restaurant Steak House

Amenajare Interioara Restaurant Steak House

Amenajare interioara restaurant Steak House 

Acest proiect de amenajare interioara restaurant Steak  House  proiectat de echipa Noblesse Group se caracterizeaza prin aerul intim si, in acelasi timp, prin atmosfera eleganta, cu usoare influente texane. Echipa de designeri de interior  Noblesse Group  au creat acest proiect 3D de amenajare restaurant plecand de la specificul locatiei, tinand cont insa de faptul ca restaurantul se adreseaza unei clientele care face parte din segmentul medium-high. Prin urmare, interiorul a fost decorat cu grija, astfel incat sa fie adecvat atat unei intalniri de business, cat si unui pranz cu familia. Specificul este bineinteles cel de carne de vita , cele mai selecte tipuri pentru cunoscatorii si iubitorii de steak .

Design interior restaurant- steak

Peretii au fost decorati cu fotografii si citate ale oamenilor de succes din intreaga lume in combinatie cu piese de vestimentatie texane. Un melanj reusit deoarece reprezinta ideea de restaurant unde se serveste carne de vita. Designerii Noblesse Group au impartit restaurantul in diferite zone, existand un colt destinat familiei, unde cei mici se pot juca in voie, dar si o zona cu un aer romantic si una destinata conversatiilor de afaceri.

Fiecare piesa de mobilier a fost special adaptata specificului restaurantului si poarta emblema acestuia. Toate aceste elemente situeaza restaurantul Steak House cu o clasa mai sus fata de alte spatii cu aceeasi destinatie, fiind o marca a elegantei si a profesionalismului.

Vezi aici si alte proiecte de restaurante cu diverse specificuri .

Amenajare Interioara Restaurant Steak House

 

Restaurant steak house – eleganta in detalii 

Amenajare Interioara Restaurant Steak

 

Interior design is really about well-being.

design Restaurant Steak

Share on