Amenajare loc de joaca pentru copii – ALMA

Echipa Noblesse este in continua dezvoltare si vrea ca fiecare client sa se bucure de un design interior facut corect care iti da o stare de bine, ca si in acest proiect de amenajare loc de joaca pentru copii inspirat din elemente marine numit NeverLand.

Atunci cand amenajzi un loc de joaca trebuie sa ai in vedere ca cei mici iubesc culorile de aceea locul trebuie sa fie unul care emana veselie si te indeamna la joaca.

Amenajare loc de joaca – inspiratie marina

Tematica aleasa de designerii Noblesse se invarte in jurul aventurilor de pe ocean, aici o sa gasiti corabia piratilor care ofera mai multe activitati pentru copii intre 4 si 15 ani, locul ideal unde cei mici isi pot lasa imaginatia sa zburde in crearea unor noi povesti.

Vis-a-vis de corabia piratilor se afla receptia alcatuita dintr-o  butaforie cu sirene si pesti, care completeaza povestea locului de joaca, fiind practic o intrare de castel pe taramul Neverland.

Design loc de joaca – ideal pentru aniversari si evenimente

Designerii si arhitectii Noblesse au luat in calcul in realizarea acestui proiect de design interior loc de joaca, beneficiile pe care le poate oferi copiilor o simpla iesire intr-un asemenea spatiu. Drept urmare s-au asigurat ca saptiul de joaca, Neverland, are capacitatea de a dezvolta abilitatile sociale, creativitatea, invatarea prin joaca si multe altele, un loc ideal care iti garanteaza o petrecere de neuitat pentru cei mici!

Fiind un loc dedicat aniversarilor si evenimentelor pentru copii, au fost luate in calcul si mese cu forma hexagonala care pot fi asezate in diferite configuratii in functie de nevoi, categorii de varsta sau jocuri.

Tavanul vopsit in albastru este o imitaie a cerului cu stele si constelatii, aici copiii pot invata despre carul mare si carul mic, fiind realizat din fibra optica care imita stelele impreuna cu banda led.

De asemea si pardoseala spune o poveste, cea a adancului oceanului unde se gasesc diverse specii de pesti si corali, realizata dintr-o mocheta cauciucata, plina de culori vii pentru a crea o atmosfera vesela specifica varstei copilariei.

Avand in vedere ca locul de joaca este dedicat mai multor categorii de varsta, intre corabia piratilor si receptie a fost creat un spatiu dedicat iubitorilor de play station.

Daca ai si tu nevoie de o echipa profesionista si plina de pasiune pentru proiect design interior, ne-am bucura sa-ti fim partener de incredere pentru a-ti realiza viziunea.

Lasa-te inspirat si de alte proiecte reusite de amenajare aici.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

We Create More Than Interiors, We Create The Vision Of Our Clients!

Good Design Helps Us Live And Feel Better!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest