Amenajari apartamente in Stil Modern- Dynamic

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior este specializata in realizarea de proiecte de amenajari apartamente pentru rezidentiale , oferind servicii de top pentru proiectare 3d si amenajari interioare la cheie .

Amenajari apartamente pentru rezidentiale de top

Acest proiect de amenajare apartament 2 camere  este situat in  ansamblul rezidential Dynamic Residence din Brasov. Acest proiect de design interior in stil modern a fost creat echipa Noblesse Group, care a combinat in egala masura designul si functionalitatea pentru a obtine o casa ideala pentru o familie tanara .

Apartamentul are  o suprafata de 58 mp si are 2 camere , din care un living si un dormitor . Designerii nostri au selectat cu atentie finisajele, piesele de mobilier, culorile astfel incat sa fie pe gustul unor clienti tineri . De aceea stilul ales est unul modern , dar care are anumite accente si detalii pretioase.

Designerii Noblesse au ales pentru pereti vopsea lavabila, iar peretele cu  zona de TV  a fost acoperit cu o vopsea decorativa finisaj de marmura. Aceste finisaje reci au fost echilibrate cu parchetul din lemn, dar si canapeaua de culoare galbena , tip coltar are rolul major de a aduce caldura spatiului

Apartament cu 2 camere in stil modern

Zona de birou si biblioteca se afla in contrast cromatic cu restul livingului, fiind din lemn inchis la culoare ceea ce creeaza un aspect de fundal si accent .Ea comunica in armonie cu baza tv tot din lemn inchis pentru a crea o amenajare interioara apartament echilibrata.

In bucatarie  descoperim o combinatie interesanta de negru si lemn, fiind proiectata cu mobilier din colectii de bucatarii Italia.

Scaunele sunt transparente pentru a nu “incarca” vizual bucataria si a da o nota de luminozitate spatiului .

Design interior dormitor matrimonial

In dormitorul matrimonial accentul a fost pus pe tapetul cu model geometric, care ofera si doza de culoare necesara echilibrat cu restul peretilor pastrati albi .

Sala de baie este proiectata cu finisaje naturale , de  calitate superioara din portofoliul Noblesse Group. Toate produsele utilizate in acest proiect de design interior in stil modern pentru apartament cu 2 camere Brasov fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare personalizata. Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale indiferent daca este vorba de proiecte de amenajari interioare apartamente, amenajari case , amenajare apartament modern , amenajare apartament 2 camere , amenajare apartament 3 camere .

AMENAJARE APARTAMENT STIL MODERN – PENTRU O CASA DE SUFLET 

We make our passion a way of living.

Noblesse Group

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest