fbpx

Amenajari apartamente 2 camere – Proiect Ineu

amenajari interioare apartamente 2 camere

Va prezentam unul dintre proiectele de amenajari apartamente 2 camere, un concept special, creat de echipa Noblesse Group in stil contemporan luxury. Clientul nostru si-a dorit un spatiu rafinat, care sa transmita ideea de decor luxos, demn de un hotel de 5 stele. Apartamentul dispune de o suprafata de 50 mp, iar spatiile amenajate de echipa noastra de arhitecti si designeri de interior sunt livingul, dormitorul si baia.

Amenajari apartamente 2 camere in stil contemporan luxury

Acest proiect de design interior a fost exclusiv realizat cu piese de mobilier, decoratiuni, corpuri de iluminat si finisaje din colectiile extraordinare existente in portofoliul Noblesse Group. Nume de referinta in designul interior, precum Camel, Eichholtz, Twils, Tosconova, Fenabel, Nova Luce, Tecnografica, Sitap sunt colectii cu ajutorul carora echipa noastra a creat acest concept.

Va prezentam unul dintre proiectele de amenajari apartamente 2 camere, un concept special, creat de echipa Noblesse Group in stil contemporan luxury. Clientul nostru si-a dorit un spatiu rafinat, idealizand un decor luxos, demn de un hotel de 5 stele. Apartamentul dispune de o suprafata de 50 mp, iar spatiile amenajate de echipa noastra de arhitecti si designeri de interior sunt livingul, dormitorul si baia.

Amenajari apartamente 2 camere in stil contemporan luxury

Acest proiect de design interior a fost exclusiv realizat cu piese de mobilier, decoratiuni, corpuri de iluminat si finisaje din colectiile extraordinare, existente in portofoliul Noblesse Group. Nume de referinta in designul interior,  colectiile cu ajutorul carora echipa noastra a creat acest concept, sunt semnate de catre designeri a caror viziune isi spune cuvantul in fiecare piesa de mobilier creata.

Influenta stilului neoclasic intr-un design interior rafinat

Fiecare incapere a acestui proiect de design interior apartament 2 camere respecta acelasi stil elegant, insa cu diverse influente. Inca de la intrare se poate observa o compozitie ce imbina discret stilul neoclasic cu accentele luxury. Regasim un panou cu aspect de marmura ce ofera un punct de legatura intre elementele decorului imaculat. Cuierul, dressingul si chicineta sunt atent delimitate, astfel incat sa creeze o compozitie echilibrata. Open space-ul include si zonele de living si dining – un mix intre decoruri elegante. Totul este pus in evidenta prin corpul de iluminat cu globuri de sticla, acesta fiind o alegere perfecta, ce aduce spatiului un concept de design interior desavarsit.

Contemporan si neoclasic – amenajare dormitor si baie luxury

Usa culisanta cu spoturi aurii deserveste o delimitare eleganta intre zona de zi si cea de noapte. Dormitorul este conceput si el in stil luxury si transmite o anumita grandoare, prin aspectul cu adevarat regal. Patul este piesa statement ce trimite cu gandul la un astfel de decor. Piesele de mobilier si imbinarea acestora cu obiectele de iluminat si finisajele ofera din plin senzatiile de confort si intimitate.

Baia este amenajata tot in stil neoclasic, avand mobilier negru, in constrast cu intreaga compozitie creata cu nuante deschise. Insertiile aurii accentueaza ideea de rafinament. Printre materialele si finisajele alese de echipa noastra, amintim: marmura calacatta gold, pardoseala cu placi ceramice decorative de tip covor, boiserie formata din panouri cu profile integrate in stil neoclasic, baterii, accesorii si decoratiuni aurii.

amenajare interioara living contemporan
design interior contemporan luxury
amenajare interioara chicineta

 

Proiectele marca Noblesse Group includ si amenajari interioare apartamente 3 camere, amenajari penthouse, proiecte de design interior pentru rezidentiale, design interior apartamente de lux, dar si proiecte de design interior case.

design interior dormitor contemporan
amenajare interioara dormitor contemporan

“Luxury is in each details.” (Hubert de Givenchy)

amenajari interioare dormitoare
amenajare apartament contemporan luxury

“Every great design begins with an even better story.” (Lorinda Mamo)

design interior baie contemporan luxury
amenajare baie contemporan luxury

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on