P-Amenajari interioare apartamente – Dante Aligheri

Suntem entuziasmati de fiecare data cand va prezentam un nou proiect de amenajari interioare apartamente. Designerii si arhitectii Noblesse Group au creat acest design interior, in stil contemporan luxury, pentru apartamentul Dante Aligheri.

Finisajele au fost alese astfel incat sa dea o atmosfera calda, familiara. De exemplu, catifeaua a fost aleasa pentru finisajele textile, pentru a oferi un aspect elegant si in acelasi timp primitor.

Design interior contemporan – dining si bucatarie

Pozitionarea dining-ului a fost optimizata, astfel incat parcursul bucatarie-dining sa fie cat mai scurt, iar prezenta barului eficientizeaza transportarea veselei catre dining.

Bucataria alba inspira un ambient curat, cu accente de marmura emperador dark.

Insula cu scaune de tip bar formeaza o zona destinata meselor rapide, fara sa restranga idea de confort.

Amenajari living si dormitoare in acelasi stil: contemporan luxury

In living se regasesc tonuri calde, nuante de bej, obiecte de decor si iluminat cu accente de auriu si geometrii inedite in stil contemporan.

Dormitoarele au un ambient intim, calduros, ce respecta dorintele si nevoile clientului. Confortul si frumusetea detaliilor se regasesc intr-un echilibru perfect. Tonurile neutre, detaliile si decoratiunile cu accente aurii ofera un decor elegant. Un design interior in stilul contemporan ce aduce un mix intre stil, eleganta si confort.

Ca de fiecare data, amenajarea interioara apartament reflecta personalitatea si stilul de viata al clientului.

Design la rang de arta contemporana pentru amenajari interioare apartamente

Profesionalismul si pasiunea echipei Noblesse Group se reflecta in serviciile de design complete. Atat proiecte pentru casa, cat si proiecte de amenajare design interior apartament.

Designerii și arhitectii creaza amenajari design unde regasim colectii extraordinare de mobilier, finisaje, obiecte sanitare, sisteme de iluminat si decoratiuni. Sunt concepute astfel incat sa respecte cele mai inalte standarde, iar calitatea si frumosul sunt unele dintre aspectele definitorii ale proiectelor noastre. Acestea rezoneaza intotdeauna cu ideile și nevoile clienților Noblesse.

Tonurile calde, nuantele neutre si obiectele de iluminat aurii se regasesc atat in living, cat si in zona de dining. Acestea se completeaza perfect intr-un decor contemporan.

Bucataria este complet utilata cu electrocasnice, integrate intr-un spatiu ce ofera o atmosfera curata, moderna si primitoare.

Un rol esential al echipei de designeri și arhitecti Noblesse este sa transforme arta si frumosul intr-un loc unde familiarul și autenticul sa devina “acasa”.

Dormitorul matrimonial a fost amenajat astfel incat sa fie un loc special, elegant si primitor. Sistemul home cinema este integrat discret in decorul contemporan al dormitorului.

Obiectele de decor, sistemele de iluminat, tablourile si finisajele – toate acestea sunt echilibrate intr-un decor contemporan elegant.

We Fulfill your Daily Life with the Most Beautiful Collections in Interior Design!

Cel de-al doilea dormitor pastreaza acelasi stil contemporan, iar tonurile de gri si accentele elegante ofera prestanta si confort spatiului.

Apartamentul dispune de o terasa pe care echipa noastra a amenajat-o respectand dorintele clientului. Un spatiu primitor – perfect pentru momentele petrecute cu cei dragi.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest