P-Amenajari interioare apartamente – Dante Aligheri

Suntem entuziasmati de fiecare data cand va prezentam un nou proiect de amenajari interioare apartamente. Designerii si arhitectii Noblesse Group au creat acest design interior, in stil contemporan luxury, pentru apartamentul Dante Aligheri.

Finisajele au fost alese astfel incat sa dea o atmosfera calda, familiara. De exemplu, catifeaua a fost aleasa pentru finisajele textile, pentru a oferi un aspect elegant si in acelasi timp primitor.

Design interior contemporan – dining si bucatarie

Pozitionarea dining-ului a fost optimizata, astfel incat parcursul bucatarie-dining sa fie cat mai scurt, iar prezenta barului eficientizeaza transportarea veselei catre dining.

Bucataria alba inspira un ambient curat, cu accente de marmura emperador dark.

Insula cu scaune de tip bar formeaza o zona destinata meselor rapide, fara sa restranga idea de confort.

Amenajari living si dormitoare in acelasi stil: contemporan luxury

In living se regasesc tonuri calde, nuante de bej, obiecte de decor si iluminat cu accente de auriu si geometrii inedite in stil contemporan.

Dormitoarele au un ambient intim, calduros, ce respecta dorintele si nevoile clientului. Confortul si frumusetea detaliilor se regasesc intr-un echilibru perfect. Tonurile neutre, detaliile si decoratiunile cu accente aurii ofera un decor elegant. Un design interior in stilul contemporan ce aduce un mix intre stil, eleganta si confort.

Ca de fiecare data, amenajarea interioara apartament reflecta personalitatea si stilul de viata al clientului.

Design la rang de arta contemporana pentru amenajari interioare apartamente

Profesionalismul si pasiunea echipei Noblesse Group se reflecta in serviciile de design complete. Atat proiecte pentru casa, cat si proiecte de amenajare design interior apartament.

Designerii și arhitectii creaza amenajari design unde regasim colectii extraordinare de mobilier, finisaje, obiecte sanitare, sisteme de iluminat si decoratiuni. Sunt concepute astfel incat sa respecte cele mai inalte standarde, iar calitatea si frumosul sunt unele dintre aspectele definitorii ale proiectelor noastre. Acestea rezoneaza intotdeauna cu ideile și nevoile clienților Noblesse.

Tonurile calde, nuantele neutre si obiectele de iluminat aurii se regasesc atat in living, cat si in zona de dining. Acestea se completeaza perfect intr-un decor contemporan.

Bucataria este complet utilata cu electrocasnice, integrate intr-un spatiu ce ofera o atmosfera curata, moderna si primitoare.

Un rol esential al echipei de designeri și arhitecti Noblesse este sa transforme arta si frumosul intr-un loc unde familiarul și autenticul sa devina “acasa”.

Dormitorul matrimonial a fost amenajat astfel incat sa fie un loc special, elegant si primitor. Sistemul home cinema este integrat discret in decorul contemporan al dormitorului.

Obiectele de decor, sistemele de iluminat, tablourile si finisajele – toate acestea sunt echilibrate intr-un decor contemporan elegant.

We Fulfill your Daily Life with the Most Beautiful Collections in Interior Design!

Cel de-al doilea dormitor pastreaza acelasi stil contemporan, iar tonurile de gri si accentele elegante ofera prestanta si confort spatiului.

Apartamentul dispune de o terasa pe care echipa noastra a amenajat-o respectand dorintele clientului. Un spatiu primitor – perfect pentru momentele petrecute cu cei dragi.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest