Amenajari interioare Bucuresti – Casa in stil clasic

Echipa de arhitecti si designeri de interior Noblesse Group a realizat designul pentru aceasta casa – unul dintre proiectele de amenajari interioare Bucuresti in stil clasic. Conceptul este unul impresionant, mai ales datorita faptului ca stilul clasic este unul complex, cu numeroase detalii, ornamente si accente. Eleganta proiectului se reflecta in fiecare incapere, iar atentia la cele mai mici detalii reda un tot unitar impecabil realizat. Designul interior in stil clasic a devenit deja o semnatura pentru echipa noastra, in portofoliul Noblesse regasindu-se numeroase asftel de proiecte.

Pe langa designul interior, echipa Noblesse a realizat pentru aceasta casa si designul exterior. Specificul este si aici unul clasic, iar coloristica neutra, deschisa. Au fost adaugate coloane, profile si decoratiuni in stil ionic, ce ofera eleganta designului exterior.

Detalii elegante in proiectele de amenajari interioare Bucuresti

Clientul nostru a dorit abordarea stilului clasic in amenajarea tuturor zonelor, iar paleta cromatica aleasa este compusa din nuante deschise de beige, roz pudrat, culori pastelate si alb. Covoarele de marmura scot in evidenta intreg decorul inca de la primul contact cu locuinta. Balustrada cu model decorativ metalic este un detaliu ce infrumuseteaza zona scarii interioare. Iluminatul se regaseste atat in zona tavanului, cat si a pardoselii. Nu lipsesc aplicele si lampile, iar piesele emblematice sunt candelabrele.

In amenajarea interioara au fost integrate sculpturi, tablouri, dar si tapet. Regasim detalii precum rozeta, profilele decorative, stucaturile – specifice stilului clasic si integrate cu eleganta in decor. Din aceasta amenajare interioara nu lipsesc nici insertiile metalice aurii.

Rafinament in compozitiile clasice

In living avem o compozitie cu fotolii, canapele si masute de cafea elegante. Semineul completeaza decorul iar zona in care se regaseste pianul propune rafinament si relaxare. Bucataria pastreaza aceeasi eleganta – regasim fronturi si blat deschise la culoare, corpuri de iluminat tip candelabru si scaune cu catifea roz pudrat. In centrul bucatariei regasim o insula cu zona de lucru si depozitare.

In dormitorul matrimonial au fost integrate piese de mobilier din lemn masiv in culori deschise, cu detalii elegante. Pentru design baie matrimoniala a fost ales acelasi stil clasic cu detalii impunatoare.

Echipa de arhitecti si designeri de interior Noblesse realizeaza proiecte de amenajari interioare case Bucuresti, dar si proiecte de design interior pentru rezidentiale, design interior apartamente, penthousuri, atat in tara cat si pe plan international.

Fatada casei este pusa in evidenta atat de corpurile de iluminat in stil clasic, din fier forjat, dar si de iluminatul arhitectural.

Covoare de marmura, coloane, stucaturi, profile decorative – toate acestea aduc ideile de lux si rafinament in prim-plan, intr-un decor clasic. 

Livingul include si o zona cozy si rafinata unde se regaseste pianul.  Zona de dining este una spatioasa – include o masa cu scaune pentru zece persoane.

Toate detaliile, piesele de mobilier si obiectele de decor sunt in echilibru perfect.

Bucataria ofera un spatiu luminos, aerisit cu detalii si accente elegante.

“Design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable.” (Donna Karan)

“Design must seduce, shape, and perhaps more importantly, envoke an emotional response.” (April G.)

Design interior dressing in stil clasic – o invitatie intr-o lume a frumosului si a elegantei.

Finisajele, mobilierul, decoratiunile, obiectele sanitare si corpurile de iluminat sunt alese din portofoliul Noblesse Group. Clientii pot alege, asftel, dintr-o varietate de colectii internationale adaptate fiecarui stil de design interior.

Amenajarea interioara a dormitorului pentru copii, dar si cea a spatiului de joaca au avut la baza ideea de spatiu de poveste, intr-o cromatica delicata, vesela si primitoare.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest