Amenajare Apartament 2 Camere : Dynamic

Orice inceput intr-o casa noua este un prilej de bucurie , asa cum este si in cazul acestui proiect de amenajare apartament 2 camere , situat in rezidentialul Dynamic din Brasov .

Amenajare Apartament 2 camere in Brasov

Cum si-ar dori sa locuiasca tinara familie care va achizitiona acest apartament ? Care este stilul preferat ? Ce culori , finisaje si functionalitati si-ar dori ? Cum se poate optimiza la maxim un spatiu micut , dar in acelasi timp sa se obtina confortul pe care si-l doresc ? Acestea sunt intrebarile pe care echipa noastra de designeri de interior Brasov  si-au pus-o in cazul acestui proiect de design interior apartament . Vezi aici si alte proiecte dezvoltate in acelasi rezidential .

Apartament cu design interior in stil modern

Tinand cont ca majoritatea clientilor care achizitioneaza apartamente de 2 camere in rezidentiale noi sunt de obicei cupluri tinere cu sau fara copii, stilul ales a fost unul modern , cu accente nordice , folosindu-se culori, materiale , finisaje si piese de mobilier specifice acestui stil .Livingul este un spatiu deschis la culoare , in care accentele de lemn dau caldura spatiului care altfel ar fi fost destul de rece .Masa centrala din lemn din fata canapelei are astfel un rol important , fiind de influenta stil nordic in fata unei canapele confortabile si extensibile.

Amenajare dormitor in stil modern

Designerii de interior Noblesse Group au amenajat dormitorul in stil modern,de mare efect fiind  contrastul   alb-albastru, care ofera decorului o usor touch masculin. Intreaga amenajare de dormitor  cucereste prin lookul elegant dat de insertiile de bronz-auriu, care se regasesc la oglinda decorativa si ramele tablourilor, pentru un plus de luxury si eleganta .

Amenajare bucatarie pe comanda – Italia

Bucataria de dimensiuni mici si produsa in Italia ,  a fost proiectata  in asa fel incat sa fie optimizat fiecare spatiu la maxim . Aceasta are toate dotarile incorporate  impreuna cu spatii de depozitare atat de utile intr-o familie , designerii fiind atent la toate detaliile si aspectele de functionalitate si ergonomie a spatiului . Scaunele de dining transparente nu incarca spatiul , alese cu grija pentru a da mai multa lumina si spatiu .

Amenajare baie in stil modern

Baia se integreaza perfect in concept prin designul modern, culorile deschise si efectul contrastelor (pardoseala vs. pereti). Produsele utilizate in acest proiect de design interior in stil modern fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Amenajare apartament 2 camere – rolul designerului de interior

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior pentru spatii rezidentiale, cum ar fi proiecte de design interior case, proiecte de design interior vile, proiecte de design interior apartamente, proiecte de penthouse-uri, proiecte de restaurari de case, amenajari apartamente , amenajari apartamente 2 camere , amenajari apartamente 3 camere ,  fiecare proiect fiind o reala provocare, fie ca vorbim de amenajari clasice sau amenajari moderne.

Culorile folosite pentru acest apartament de prezentare sunt nuante deschise, predominand albul, cremul, tonurile de gri , alaturi de mici accente de culoare, cum ar fi verde pentru a da o nota de fresh in decor. Amenajarea de apartament are astfel si o influenta nordica , caracteristica persoanelor mai tinere .

 “The essence of interior design will always be about people and how they live.”

AMENAJARE BUCATARIE IN STIL MODERN – ATENTIE LA DETALII SI FUNCTIUNI 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest