fbpx

Apartament Savoy Cu 2 Camere In Mamaia In Stil Contemporan

Apartament Savoy Cu 2 Camere In Mamaia In Stil Contemporan

Proiect in mamaia apartament cu 2 camere in stil modern Noblesse 2

 

Apartament cu 2 camere in Mamaia

In amenajarea unui interior inspiratia poate veni de oriunde: de la un obiect, un loc sau un peisaj fascinant. Inspirati de localizarea apartamentului – aproape de malul marii, designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au ales pentru acest apartament materiale naturale si culori care se regasesc in natura.

 

Proiect in mamaia apartament cu 2 camere in stil modern Noblesse 3

 

Apartament cu 2 camere in stil contemporan

Acest apartament cu 2 camere in stil contamporan face parte din ansamblul Residence Savoy din Mamaia, detine o suprafata de 60 de mp si se compune din doua camere. Compartimentarea in regim open-space a permis designerilor nostri sa creeze un decor unitar, cu o trecere fluida de la o functiune la alta.

 

Proiect in mamaia apartament cu 2 camere in stil modern Noblesse 1

 

Stil contemporan, influente luxury

Echipa de designeri Noblesse Group a ales stilul contemporan cu influente luxury, redat in decor cu ajutorul produselor din portofoliul Noblesse Group. La nivel de finisaje, regasim piatra naturala in combinatie cu lemn, intr-o cromatica ce porneste de la nuante calde, pamantii, precum maro, si pana la galben, care duce cu gandul la soarele stralucitor de la mare.

 

Proiect in mamaia apartament cu 2 camere in stil modern Noblesse 7
Proiect in mamaia apartament cu 2 camere in stil modern Noblesse 5

 

Mobila in stil modern

Acest proiect de design interior apartament se axeaza pe piese de mobilier moderne, cu design elegant, dar in acelasi timp practice si usor de intretinut. Putinele elemente din metal introduse subtil ofera o nota de eleganta decorului.

 

Proiect in mamaia apartament cu 2 camere in stil modern Noblesse 4

 

Amenajare dormitor

In dormitor, accentele de culoare sunt introduse prin cateva accesorii, cum ar fi pernutele si tablourile cu tema tropicala. In amenajarea acestor spatii accentul cade nu atat pe cantitatea elementelor decorative, cat pe designul de impact al pieselor utilizate.

 

We bring nature in our projects each time for your inspiration!

Noblesse Group

Proiect in mamaia apartament cu 2 camere in stil modern Noblesse 10
Proiect in mamaia apartament cu 2 camere in stil modern Noblesse 9

 

Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare personalizata. Pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament, putem alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Proiect in mamaia apartament cu 2 camere in stil modern Noblesse 11
Proiect in mamaia apartament cu 2 camere in stil modern Noblesse 12

Share on