fbpx

Apartament Hotel De Cinci Stele – Design Interior In Stil Modern

apartament hotel design interior stil contemporan

In urma cu ceva timp, echipa Noblesse Group a realizat un amplu proiect de design interior pentru un hotel de cinci stele din Bucuresti. Acest proiect de design interior hotel a fost completat cu un proiect de amenajare apartament, despre care vom vorbi in acest articol.

Obiectivul arhitectilor de interior Noblesse Group a fost crearea unui design care sa se alinieze conceptului general propus pentru acest hotel. Prin urmare, au ales stilul modern-contemporan si o gama cromatica intima, care invita la relaxare.

Apartamentul este compartimentat in regim open-space, zona de zi fiind compusa din living, o zona de dining si bucatarie, cu trecere fluida de la o functiune la alta. Fiind vorba de un spatiu asimetric, designerii Noblesse au urmarit sa il scoata in relief prin mobilier corespunzator.

 

   We create more than interiors, we create your Vision!

Noblesse Group

 

Proiect Apartament hotel de cinci stele Noblesse design interior in stil modern 1
Proiect Apartament hotel de cinci stele Noblesse design interior in stil modern
Proiect Apartament hotel de cinci stele Noblesse design interior in stil modern 77

 

Design interior apartament hotel

Designerii de interior Noblesse Group au utilizat in zona de zi culori neutre, iar accentele de culoare le-au introdus prin canapelele albastre si fotoliile portocalii. Nota luxury a amenajarii au obtinut-o prin folosirea in schema de design a elementelor metalice, lucioase.

Detaliile din alama prezente la finisajul peretelui, corpurile de iluminat si decoratiuni ofera interiorului un aspect pretios. In decor este prezent si un element scenografic reprezentat prin acvariul incorporat in nisa din perete.

 

Proiect Apartament hotel de cinci stele Noblesse design interior in stil modern 4
Proiect Apartament hotel de cinci stele Noblesse design interior in stil modern 9
Proiect Apartament hotel de cinci stele Noblesse design interior in stil modern 5
Proiect Apartament hotel de cinci stele Noblesse design interior in stil modern 6

 

Concept de design interior in stil modern

Decoratiunile au rolul de a scoate spatiul din banal si a-i oferi acea nota de distinctie. Bucataria propune o cromatica neutra, in care domina griurile, in contrast cu marmura deschisa care acopera peretele de deasupra blatului de lucru.

Dormitorul se remarca prin decorul elegant si atmosfera intima, obtinuta prin finisaje in culori inchise. Elementele remarcabile ale acestei incaperi sunt tapetul cu insertii din alama si noptierele cu finisaje tot cu alama, care creeaza acel aspect luxury. Arhitectii de interior Noblesse au dotat spatiul cu un dulap incapator incastrat in nisa din perete.

Toate produsele folosite in aceasta amenajare camera de hotel fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Proiect Apartament hotel de cinci stele Noblesse design interior in stil modern 2

Share on