Apartament Hotel De Cinci Stele – Design Interior In Stil Modern

DESIGN INTERIOR IN STIL MODERN

Echipa Noblesse Group a reusit sa realizeze acum ceva timp in urma acest deosebit proiect de design interior in stil modern. Proiectul a fost realizat pentru un cunoscut hotel de cinci stele situat in Bucuresti. Echipa Noblesse Group a realizat cu mult devodament amenajarea in stil modern a acestui apartamentului hotel. Acest proiect de design interior hotel a venit in completarea unui proiect de amenajare apartament. Vom putea discuta mult mai detaliat in cadrul acestui articol despre proiectul de amenajare a apartamentului hotel de cinci stele.

Arhitectii de interior Noblesse Group au avut dintotdeauna un obiectiv clar, acela de a crea un design cu totul aparte. Acest design trebuie sa completeze conceptul general care a fost propus pentru acest hotel. Stilul modern-contemporan care a fost ales pentru acest design de interior a fost continuat printr-o gama cromatica care te invita la relaxare.

Apartamentul este compartimentat intr-un regim open-space. Zona de zi este realizata dintr-un living, o zona de dining si bineinteles o bucatarie. Trecerea de la o zona la alta este fluida si se face cu lejeritate. Din prisma faptului ca este un spatiu asimetric, designerii de interior Noblesse Group au dorit sa il scoata in evidenta cu ajutorul unor piese de mobilier corespunzatoare.

CONCEPTE DE DESIGN INTERIOR MODERN

Echipa noastra te va sustine si te va ajuta in realizarea oricarui tip de design interior apartament hotel in stil modern. Serviciile complexe de design interior pe care ti le punem la dispozitie in orice moment iti vor garanta o amenajare realizata in conformitate cu asteptarile tale.

Poti vizualiza oricand aici multe alte proiecte pe care echipa noastra le-a realizat in domeniul HoReCa si care s-au bucurat de un succes rasunator.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Realizam mai mult decat interioare, iti realizam viziunea!

Noblesse Group

DESIGN INTERIOR APARTAMENT HOTEL

In zona de zi designerii nostri au folosit culori neutre si toate accentele de culoare au fost introduse prin fotoliile portocalii si prin canapelele albastre. Amenajarea are si o nota luxury care a fost obtinuta cu usurinta prin folosirea in schema de design a elementelor metalice si lucioase.

Finisajul peretelui are detalii din alama iar corpurile de iluminat si decoratiunile ofera spatiului un aspect luxos. Un alt element prezent in acest design este cel scenografic care este reprezentat prin acvariul incorporat in nisa din perete.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest