fbpx

Apartament Hotel De Cinci Stele – Design Interior In Stil Modern

apartament hotel design interior stil contemporan

DESIGN INTERIOR IN STIL MODERN

Echipa Noblesse Group a reusit sa realizeze acum ceva timp in urma acest deosebit proiect de design interior in stil modern. Proiectul a fost realizat pentru un cunoscut hotel de cinci stele situat in Bucuresti. Echipa Noblesse Group a realizat cu mult devodament amenajarea in stil modern a acestui apartamentului hotel. Acest proiect de design interior hotel a venit in completarea unui proiect de amenajare apartament. Vom putea discuta mult mai detaliat in cadrul acestui articol despre proiectul de amenajare a apartamentului hotel de cinci stele.

Arhitectii de interior Noblesse Group au avut dintotdeauna un obiectiv clar, acela de a crea un design cu totul aparte. Acest design trebuie sa completeze conceptul general care a fost propus pentru acest hotel. Stilul modern-contemporan care a fost ales pentru acest design de interior a fost continuat printr-o gama cromatica care te invita la relaxare.

Apartamentul este compartimentat intr-un regim open-space. Zona de zi este realizata dintr-un living, o zona de dining si bineinteles o bucatarie. Trecerea de la o zona la alta este fluida si se face cu lejeritate. Din prisma faptului ca este un spatiu asimetric, designerii de interior Noblesse Group au dorit sa il scoata in evidenta cu ajutorul unor piese de mobilier corespunzatoare.

CONCEPTE DE DESIGN INTERIOR MODERN

Echipa noastra te va sustine si te va ajuta in realizarea oricarui tip de design interior apartament hotel in stil modern. Serviciile complexe de design interior pe care ti le punem la dispozitie in orice moment iti vor garanta o amenajare realizata in conformitate cu asteptarile tale.

Poti vizualiza oricand aici multe alte proiecte pe care echipa noastra le-a realizat in domeniul HoReCa si care s-au bucurat de un succes rasunator.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

 

   

Realizam mai mult decat interioare, iti realizam viziunea!

Noblesse Group

Proiect Apartament hotel de cinci stele Noblesse design interior in stil modern 1
Proiect Apartament hotel de cinci stele Noblesse design interior in stil modern
Proiect Apartament hotel de cinci stele Noblesse design interior in stil modern 77

 

Design interior apartament hotel

In zona de zi designerii nostri au folosit culori neutre si toate accentele de culoare au fost introduse prin fotoliile portocalii si prin canapelele albastre. Amenajarea are si o nota luxury care a fost obtinuta cu usurinta prin folosirea in schema de design a elementelor metalice si lucioase.

Finisajul peretelui are detalii din alama iar corpurile de iluminat si decoratiunile ofera spatiului un aspect luxos. Un alt element prezent in acest design este cel scenografic care este reprezentat prin acvariul incorporat in nisa din perete.

Proiect Apartament hotel de cinci stele Noblesse design interior in stil modern 4
Proiect Apartament hotel de cinci stele Noblesse design interior in stil modern 9
Proiect Apartament hotel de cinci stele Noblesse design interior in stil modern 5
Proiect Apartament hotel de cinci stele Noblesse design interior in stil modern 6

 

Concept de design interior in stil modern

Cu ajutorul decoratiunilor este scos in evidenta spatiul care ofera o nota distincta. Bucataria detine o cromatica neutra in care predomina mai multe nuante de gri. Aceste culori sunt toate puse in contrast cu marmura deschisa care acopera peretele situat deasupra blatului de lucru.

Decorul elegant din dormitorul ofera o atmosfera intima care este obtinuta prin finisaje si prin culori inchise. Elementele remarcabile sunt insertiile din alama si noptierele cu finisaje tot cu alama. Toate acestea contribuie la realizarea unui aspect luxury. Spatiul mai are un dulap incapator incastrat in nisa din perete.

Proiect Apartament hotel de cinci stele Noblesse design interior in stil modern 2

Share on