fbpx

Apartament Hotel – Implementare Concept De Coliving

apartament hotel – implementare a conceptului de coliving

PROIECT DESIGN INTERIOR – CONCEPT DE COLIVING

Va prezent cu mult drag aceste proiect de design interior care porneste de la doua aspecte extrem de importante. Cele doua aspecte de la care acest proiect de design interior HoReCa sau orice alt proiect residential a inceput sunt specificul si tipologia utilizatorilor.

Camerele de hotel erau asociate cu ideea de spatii pasagere dar cu toate astea proprietarii hotelurilor se reinventeaza constant din dorinta de a oferi mai mult decat locuri simple de cazare. Acestia doresc sa ofere oaspetilor lor o experienta placuta si completa care sa acopere foarte multe nevoi. Toate aceaste nevoi au ajuns sa fie din ce in ce mai diversificate, cum ar fi cea de relaxare, somn, lucru, prepararea mancarii dar si multe altele.

Acest concept de coliving isi face simtita prezenta in minunatul apartament hotel. Desi nu este deloc nou, in forma sa contemporana a castigat o importanta deosebita in ultimii ani si asta datorita unor combinatii de factori complecsi.

CONCEPTE DE DESIGN INTERIOR

Echipa noastra te va ajuta in realizarea oricarui tip de design interior care sa se ridice la inlatimea asteptarilor tale. Iti stam in orice moment la dispozitie cu servicii complexe de design interior de care sa fii complet multumit.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

 

Good Design Helps us Live and Feel Better!

Noblesse Group

 

In acest moment dorim sa va oferim mai multe detalii despre cum am putut realiza un proiect de design interior apartament hotel in care s-a realizat un concept de coliving. Mai exact arhitectii de interior Noblesse Group au realizat o “mostra” de tip moodboard care sa ofere o imagine a unui astfel de spatiu. Dupa care a creat un proiect de design interior pentru un apartamentul unui hotel.

 

moodboard apartament hotel interior design co-living

 

Design interior apartament hotel

Au  fost incluse in acest proiect mai multe arii, precum: relaxare, de lucru, de depozitare, de relaxare, de gatit, de somn si de luat masa. Ariile de gatiti si de luat masa au luat forma unei chicinete.  In schema de design s-a tinut cont de mai multe tipuri de clienti care au nevoie de astfel de spatii.  Persoanele pentru care s-au construit aceste arii sunt: persoane de business care calatoresc mult si care stationeaza in aceste hoteluri mai mult de 1-2 zile.

 

We bring to life the vision of our clients!

Noblesse Group

apartament hotel concept coliving
detaliu hol apartament hotel concept coliving
detaliu bar apartament hotel concept coliving

 

Conceptul de coliving

Regandirea spatiilor de cazare a avut loc in functie de aceasta tipologie. Proiectul de design care a fost creat de echipa Noblesse Group s-a bazat pe o serie de idealuri comune precum: internationalitate, comunitate, coabitare. Toate acestea s-au regasit si in conceptul de coliving.

In plus conceptul de amenajare nu este abordat ca un punct de sosire ci din contra ca pe o continuitate a calatoriei intr-o experienta  interesanta si internationala. Spatiul interior se va imparti in mai multe zone care au functii dinstincte precum: una de relaxare  si somn, o zona de relaxare de tip living care este continuata de un loc de luat masa si o chicineta care este utilata cu strictul necesar.

 

First, concept. Then, design.

 

detaliu apartament hotel concept coliving
mood board co living hotel apartment design project
detaliu canapea apartament hotel concept coliving

 

Amenajare apartament hotel

Amenajarea a avut parte de un aspect unitar care a fost realizat cu ajutorul cromaticii echilibrate si prin elemente decorative cu iz retro. In plus toate aceste elemente sunt amenajate in stil modern iar delimitarea ariilor se face prin culori si piese de mobilier specifice.

Vom regasi in baie acelasi stil de amenajare, spatiul mic este pus in valoare prin finisajele inedite si prin elementele de decor care au un impact vizual asa cum ar fi corpurile de iluminat.

Arhitectii de interior si designerii Noblesse Group au reusit sa creeze proiecte de design interior hoteluri, proiecte de design interior restaurante, proiecte de cafenele, proiecte de baruri si nu numai. Vom alege de fiecare data cele mai frumoase colectii de mobilier, corpuri de iluminat, placari, obiecte sanitare si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

 

 

 

Share on