Amenajare Interioara Stil Eclectic – Apartament

Avem o deosebita placere sa va prezentam acest proiect de amenajare interioara stil eclectic realizat  special de echipa noastra de arhitecti de interior. Acest proiect este absolut fermecator.

AMENAJARE INTERIOARA STIL ECLECTIC – APARTAMENT PE MALUL MARII

Proiectul de amenajare apartament realizat cu drag de echipa noastra de arhitecti de interior este unul special deoarece apartamentul se afla situat pe malul marii. Proprietarii au dorit sa aiba parte de o amenajare in care sa se simta confortabil. Acestia au vrut un spatiu cu un ambient care sa ii reprezinte si care sa iasa in evidenta. In privinta stilului de amenajare, proprietarii au fost destul de clari, acestia ne-au spus ca le place stilul clasic si ca isi doresc ca in locuinta lor sa se regaseasca elemente moderne.

AMENAJARE LIVING SI DINING

Designerii de interior Noblesse Group au creat un proiect 3D in stil eclectic, stilul care imbina cu succes fericitul farmec al clasicului cu simplitatea liniilor moderne. Atat livingul cat si diningul sunt amenajate intr-un mod elegant. Proprietarii au ramas umiti de alaturarea pieselor de mobilier care poarta semnatura Patriciei Urquiola cu cele clasice.

Elementele moderne sunt prezente atat in living cat si in dining astfel incat proprietarii sa aiba parte de ambianta mult dorita. Arhitectii de interior Noblesse Group s-au implicat complet in crearea unui mediu care sa reflecte dorintele proprietarilor.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

You are the artist of your life! Allow our team to be your paintbrush.

Noblesse Group

AMENAJARE DORMITOR MATRIMONIAL

Pentru dormitorul matrimonial echipa de designeri Noblesse Group a ales un stil eclectic. Mai exact s-a dorit crearea unei combinatii intre stilul clasic si cel contemporan. S-a mizat cel mai mult pe culorile pamantii care ajuta la crearea unei ambiante linistoare iar accentele de orange ofera un aer chic spatiului.

AMENAJARE DORMITOR PENTRU OASPETI

Dormitorul de oaspeti a avut parte de aceeasi atentie din partea designerilor de interior Noblesse Group. Acesta a fost proiectat in culori relaxante dar cu accente indraznete care sunt redate de culoarea orange.

Produsele care au fost utilizate in acest proiect de amenajare interioara stil eclectic fac parte din portofoliul Noblesse Group. Putem alege de fiecare data intre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, corpuri de iluminat, decoratiuni si obiecte sanitare din portofoliul Noblesse Group pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament.

design interior apartament
design interior

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest