fbpx

Amenajare Apartament Bucuresti: Stil Eclectic

Proiect apartament bucuresti – amenajare in stil eclectic

Lasa- te inspirat de aceasta amenajare apartament Bucuresti pe stil eclectic .

Amenajare apartament Bucuresti – in stil eclectic

Astazi va invitam sa facem impreuna o vizita virtuala in interiorul unui apartament cochet din zona Piata Romana, Bucuresti, pentru care designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au realizat proiectul de amenajare interioara pe stil eclectic.Acest proiect de amenajare interioara ne aminteste de apartamentele cochete din Paris , unde ne-am gasit de altfel si inspiratia

Lasa- te inspirat de aceasta amenajare apartament Bucuresti pe stil eclectic .

Amenajare apartament Bucuresti – in stil eclectic

Astazi va invitam sa facem impreuna o vizita virtuala in interiorul unui apartament cochet din zona Piata Romana, Bucuresti, pentru care designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au realizat proiectul de amenajare interioara pe stil eclectic.Acest proiect de amenajare interioara ne aminteste de apartamentele cochete din Paris , unde ne-am gasit de altfel si inspiratia .De altfel stilul eclectic francez este unul din preferatele echipei de designeri de interior Noblesse .Vezi aici si alte proiecte pe acest stil de design interior .

Designerii Noblesse au conceput tratarea pretioasa a peretilor cu profile din rigips .De asemenea  au ales cu mare atenţie toate produsele de la  corpurile de iluminat si frumoasele piese de mobilier pe care le-au imbinat astfel incat rezultatul sa fie unul spectaculos.

Amenajare bucatarie

Pardoseala de inspiratie retro, mobila in stil clasic, accesorii si decoratiuni de factura industriala toate acestea sunt combinate intr-un frumos melanj  demne de stilul eclectic . Paleta de culori se compune din alb, negru si o nuanta temperata de verde.

Fiecare element folosit in aceasta amenajare apartament in stil eclectic a fost pe placul clientilor, intregul proiect de design interior reprezentandu-i atat pe ei, cat si stilul lor de viata si pasiunea pentru Paris .

Amenajare dormitor

La fel ca celelalte incaperi,  dormitoarele  au fost concepute tot in stil eclectic. Fiecare spatiu are o personalitate aparte prin piese de decor distincte si o schema de culori diferita. Fundalul alb-negru gazduieste de aceasta data piese de mobilier din lemn care isi gasesc un corespondent cromatic in unul dintre tablourile expuse pe perete. Spatiul emana aceeasi noblete si eleganta in fiecare dormitor .

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior pentru spatii rezidentiale, cum ar fi proiecte de design interior case, proiecte de design interior vile, proiecte de design interior apartamente, proiecte de penthouse-uri, proiecte de restaurari de case, design apartamente , amenajari interioare apartamente , fiecare proiect fiind o reala provocare, fie ca vorbim de amenajari clasice sau amenajari moderne.

amenajare apartament bucuresti

Concept de amenajare apartament – detalii cochete de revista

 

Proiect apartament bucuresti – amenajare in stil eclectic

 

Amenajare bucatarie – cum sa transformi un spatiu mic intr-o oaza de confort

 

 

amenajare in stil eclectic
Proiect apartament 2 camere

 

 

Your home can be a melody, just let us be the instruments.

Noblesse Group

amenajari interioare apartamente

 

Produsele utilizate in acest proiect de amenajare in stil eclectic fac parte din portofoliul Noblesse Group. Pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament, putem alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

 

“The essence of interior design will always be about people and how they live.”

Albert Hadley

amenajare apartament 2 camere
design apartament
design apartament

 

Amenajare dormitor in stil eclectic

Primul dormitor continua subtil linia de amenajare si cromatica zonei de zi. Astfel, vom regasi pe un fundal alb-negru piese de mobilier elegante care compun un cadru rafinat si cu bun-gust. Obiectele de factura clasica si duetul alb-negru reprezinta o alegere timeless, astfel ca, peste cativa ani, amenajarea nu se va demoda.

 

amenajare apartament
amenajari apartamente
amenajare in stil eclectic
Proiect apartament amenajare in stil eclectic

 

Your home is about your feelings 

 

Proiect apartament bucuresti amenajare in stil eclectic

 

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

design apartament
amenajare in stil eclectic
design interior apartamente

Share on