Design Interior Apartament Eclectic – Volo 3

Va prezentam unul dintre cele 3 concepte diferite dezvoltate pentru un rezidential de lux din Bucuresti si anume Design interior apartament Eclectic pentru Volo .

Design interior apartament Eclectic- stil si arta

In acest proiect ne-am dorit sa cream un proiect de design interior unic si cu personalitate datorita spatiului si compartimentarii apartamentului prin imbinarea ingenioasa a mai multor stiluri de amenajare, prin mixuri de finisaje, materiale si texturi si prin utilizarea unei palete surprinzatoare de culori care sa te duca cu gandul la o zi perfecta de primavara.

Acest proiect Apartament Volo 3, a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti de interior Noblesse Group cu toata pasiunea si pofesionalismul alegand un design interior apartament eclectic.

Stilul eclectic este definit ca un mix de elemente care sunt considerate perfecte sau reprezentative pentru spatiul de care dispune un apartament! Acest stil este foarte permisiv, mai concret amenajarile interioare in stil eclectic pot fi combinatii intre mai multe stiluri: clasic, retro, minimalist, contemporan, etc.

In cazul proiectului nostru am ales stilul contemporan cu accente luxury pentru a reda frumusetea prezentului si a rafinamentului.

Design interior apartament de lux in Bucuresti

Astazi ne oprim la cel de-al treilea proiect din seria apartamente in stil luxury, de aceasta data fiind vorba despre un apartament cu 3 camere pentru care echipa Noblesse Group a ales stilul contemporan eclectic cu accente luxury. Designul creat pentru acest apartament reprezinta o infuzie de elemente decorative contemporane, completata de o varietate de patternuri, piese de arta si culori, toate puse in valoare cu ajutorul unor corpuri de iluminat pozitionate strategic.

Elemente originale – amenajare rezidential de lux

Bucataria, ca o functiune esentiala intr-o casa, a fost pusa in valoare prin finisaje si culori: lemn masiv, blat si backsplash (suprafata de deasupra a blatului de lucru) din marmura de Carrara. Fiind parte integranta a zonei de zi, designul mobilierului este unul minimalist, cu linii drepte si manere ascunse.

Zona de intrare te intampina cu inca un element-surpriza, si anume maimuta-taburet, piesa care a inspirat decorul acestui apartament si menirea lui finala: un spatiu destinat persoanelor creative, iubitoare deopotriva de arta si culoare, un spatiu care sa ofere sentimentul de bunastare. Finisajele, mobilierul, corpurile de iluminat si decoratiunile utilizate in aceste design interior apartament fac parte din colectii de mobilier consacrate din portofoliul Noblesse Group .

We Create Spaces That Are A Reflection Of Who We Are!

“Coming home is one of the most beautiful things.” (Andre Rieu)

APARTAMENT IN STIL CONTEMPORAN ECLECTIC

Apartamentul este compartimentat in regim open-space si include zona de living, dining, bucatarie si holul care leaga intrarea de restul camerelor. Desi este un open-space, fiecare zona este bine delimitata vizual prin corpuri de iluminat si culori. Astfel, avem zona de intrare care te introduce direct in inima locuintei prin dulapurile moderne in culori indraznete in contrast cu comoda clasica “adusa” in contemporan prin finisajul negru mat. Aceasta asociere de elemente clasice si moderne are un puternic efect decorativ si vizual, creand efectul “wow”.

“A good home must be made, not bought.” (Joyce Maynard)

DESIGN INTERIOR DORMITOARE

Zona de noapte, compusa din doua dormitoare cu bai aferente continua stilul eclectic intalnit in aria de zi, dar de aceasta data este asociat cu atmosfera relaxanta specifica dormitoarelor. Prin tablouri si sculpturi, arta continua si aici sa fie elementul de impact.

You are the artist of your life! Allow our team to be your paintbrush.

Noblesse Group

Iluminatul in aceste spatii este realizat pe mai multe layere: general, ambiental si de accent. Luminile ambientale sunt realizate prin cornise specifice pentru banda LED. Iluminatul general este creat prin corpurile de iluminat de impact care scot in evidenta designul eclectic. Luminile de accest sunt introduse prin spoturi aplicate, lumini directionate prinse de tavan si un lampadar ca obiect de arta.

Rest makes you stronger. Invest in your sleep!

Noblesse Group

Pentru cele doua bai au fost alese finisaje in tonuri discrete si obiecte sanitare cu design minimalist, accentul punandu-se pe confort si functionalitate.

We bring to life the vision of our clients in any kind of interior design project!

Noblesse Group

Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare personalizata. Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale. Pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament,  design interior rezidentiale , design interior apartamente moderne , de lux putem alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest