fbpx

Design Interior Apartament Eclectic – Volo 3

Design Interior Apartament Eclectic – Volo 3

Design Interior Apartament Eclectic Volo 3 Noblesse Group

Design Interior Apartament Eclectic

Acest proiect Apartament Volo 3, a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti de interior Noblesse Group cu toata pasiunea si pofesionalismul alegand un design interior apartament eclectic.

In acest proiect ne-am dorit sa cream un proiect de design interior unic si cu personalitatem datorita spatiului si compartimentarii apartamentului prin imbinarea ingenioasa a mai multor stiluri de amenajare, prin mixuri de finisaje, materiale si texturi si prin utilizarea unei palete surprinzatoare de culori care sa te duca cu gandul la o zi perfecta de primavara.

Stilul eclectic este definit ca un mix de elemente care sunt considerate perfecte sau reprezentative pentru spatiul de care dispune un apartament! Acest stil este foarte permisiv, mai concret amenajarile interioare in stil eclectic pot fi combinatii intre mai multe stiluri: clasic, retro, minimalist, contemporan, etc.

In cazul proiectului nostru am ales stilul contemporan cu accente luxury pentru a reda frumusetea prezentului si a rafinamentului.

 

We Create Spaces That Are A Reflection Of Who We Are!

 

Design interior apartament Bucuresti

Astazi ne oprim la cel de-al treilea proiect din seria apartamente in stil luxury, de aceasta data fiind vorba despre un apartament cu 3 camere pentru care echipa Noblesse Group a ales stilul contemporan eclectic cu accente luxury. Designul creat pentru acest apartament reprezinta o infuzie de elemente decorative contemporane, completata de o varietate de patternuri, piese de arta si culori, toate puse in valoare cu ajutorul unor corpuri de iluminat pozitionate strategic.

 

proiect-de-design-apartament-in-stil-contemporan-eclectic-noblesse-group

 

Apartament in stil contemporan eclectic

Apartamentul este compartimentat in regim open-space si include zona de living, dining, bucatarie si holul care leaga intrarea de restul camerelor. Desi este un open-space, fiecare zona este bine delimitata vizual prin corpuri de iluminat si culori. Astfel, avem zona de intrare care te introduce direct in inima locuintei prin dulapurile moderne in culori indraznete in contrast cu comoda clasica “adusa” in contemporan prin finisajul negru mat. Aceasta asociere de elemente clasice si moderne are un puternic efect decorativ si vizual, creand efectul “wow”.

 

colors-noblesse-group
woman-lifestyle-noblesse
lifestyle-noblesse-

 

Elemente originale

Bucataria, ca o functiune esentiala intr-o casa, a fost pusa in valoare prin finisaje si culori: lemn masiv, blat si backsplash (suprafata de deasupra a blatului de lucru) din marmura de Carrara. Fiind parte integranta a zonei de zi, designul mobilierului este unul minimalist, cu linii drepte si manere ascunse.

Zona de intrare te intampina cu inca un element-surpriza, si anume maimuta-taburet, piesa care a inspirat decorul acestui apartament si menirea lui finala: un spatiu destinat persoanelor creative, iubitoare deopotriva de arta si culoare, un spatiu care sa ofere sentimentul de bunastare. Finisajele, mobilierul, corpurile de iluminat si decoratiunile utilizate in aceste design interior apartament fac parte din colectii consacrate din portofoliul Noblesse Group, precum Bontempi, Eichholtz sau Tomasella.

 

proiect-de-design-apartament-in-stil-contemporan-eclectic-noblesse

 

Design interior dormitoare

Zona de noapte, compusa din doua dormitoare cu bai aferente continua stilul eclectic intalnit in aria de zi, dar de aceasta data este asociat cu atmosfera relaxanta specifica dormitoarelor. Prin tablouri si sculpturi, arta continua si aici sa fie elementul de impact.

 

You are the artist of your life! Allow our team to be your paintbrush.

Noblesse Group

proiect-de-amenajare-apartament-contemporan-noblesse
proiect-de-amenajare-apartament-contemporan-eclectic_noblesse-group
proiect-de-design-apartament-in-stil-contemporan-noblesse-group

 

Iluminatul in aceste spatii este realizat pe mai multe layere: general, ambiental si de accent. Luminile ambientale sunt realizate prin cornise specifice pentru banda LED. Iluminatul general este creat prin corpurile de iluminat de impact care scot in evidenta designul eclectic. Luminile de accest sunt introduse prin spoturi aplicate, lumini directionate prinse de tavan si un lampadar ca obiect de arta.

 

Rest makes you stronger. Invest in your sleep!

Noblesse Group

amenajare-apartament-contemporan-eclectic-noblesse-group
proiect-amenajare-apartament-in-stil-eclectic-noblesse
amenajare-apartament-in-stil-contemporan-noblesse-group

 

Pentru cele doua bai au fost alese finisaje in tonuri discrete si obiecte sanitare cu design minimalist, accentul punandu-se pe confort si functionalitate.

 

We bring to life the vision of our clients in any kind of interior design project!

Noblesse Group

proiect-apartament-in-stil-contemporan-eclectic-noblesse
proiect-de-apartament-in-stil-contemporan-eclectic-noblesse-group
design-interior-apartament-in-stil-contemporan-noblesse
design-interior-apartament-in-stil-eclectic-noblesse-group
proiect-apartament-in-stil-contemporan-noblesse
proiect-de-apartament-in-stil-eclectic-noblesse

 

Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare personalizata. Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale. Pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament, putem alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Share on