fbpx

Autoservire 2 Jaeggi, Sibiu – Proiect De Design Interior In Stil Modern

Autoservire 2 Jaeggi, Sibiu – Proiect De Design Interior In Stil Modern

Proiect autoservire 2 proiect de design interior in stil modern Noblesse 3

Proiect de design interior autoservire

Atunci cand proiecteaza si amenajeaza spatiile interioare, designerii si arhitectii de interior Noblesse Group urmaresc sa obtina decoruri care sa ofere utilizatorilor o experienta completa, indiferent de natura spatiului. In randurile urmatoare va prezentam un proiect de design interior in stil modern creat pentru o autoservire ce se afla in interiorul unei fabrici noi.

 

Proiect autoservire 2 proiect de design interior in stil modern Noblesse 15

 

Proiect de autoservire in stil modern

Acesta este al doilea proiect de autoservire in stil modern in care designerii nostri folosesc o tema urbana, de aceasta data un peisaj citadin redat prin elemente de arhitectura interioara care iau diverse forme, cum ar fi exterioarele caselor, sau finisajul pardoselii ce reda harta unui metrou. La fel ca autoservirea prezentata intr-un alt articol, si aceasta apartine unei companii internationale cu angajati din diverse tari si apartinand unor culturi diferite. Astfel, in proiectul de design interior sunt incluse concepte precum cel de sustenabilitate, inovatie si multiculturalitate.

 

Proiect autoservire 2 proiect de design interior in stil modern Noblesse

 

Proiect de autoservire in stil modern

In acest proiect accentul este pus pe un design eco friendly, insufletit cu ajutorul plantelor naturale si al celor stabilizate care induc sentimentul de conectare cu natura. Ideea de natural este intarita si prin folosirea unei culori care e foarte frecventa in natura: verdele. O astfel de ambianta are menirea de a-i ajuta pe angajati sa se elibereze de stresul cotidian si sa se incarce cu energie in momentele in care iau masa.

 

Interior design is really about well-being!

Noblesse Group

Proiect autoservire 2 proiect de design interior in stil modern Noblesse 13
Proiect autoservire 2 proiect de design interior in stil modern Noblesse 11
Proiect autoservire 2 proiect de design interior in stil modern Noblesse 14

 

Unul dintre elementele integrate armonios in decor este un miniven dotat cu frigider si cuptoare cu microunde, la care angajatii isi pot incalzi mancarea. Acest proiect de design interior autoservire a fost implementat de echipa Noblesse Group conform conceptului cu produse din portofoliu.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Proiect autoservire 2 proiect de design interior in stil modern Noblesse 4
Proiect autoservire 2 proiect de design interior in stil modern Noblesse 9
Proiect autoservire 2 proiect de design interior in stil modern Noblesse 2

Share on