fbpx

Design Interior Autoservire Hotel Golden Lake

Design Interior Autoservire-Autoservire Golden Lake Noblesse Group amenajari interioare mobilier horeca

PROIECT DE DESIGN INTERIOR AUTOSERVIRE HOTEL STIL MODERN

Va prezentam un proiect de design interior autoservire hotel care face parte dintr-un proiect realizat pentru acest resort. Echipa Noblesse s-a ocupat de mai multe spatii de de restaurante si camere, zona de piscina si tratamente pentru acest resort. Vezi un alt proiect de restaurant aici.

AMENAJARE INTERIOARA AUTOSERVIRE- NATURA SI ACCENTE INDUSTRIALE

Stilul de amenajare pentru care s-a optat a fost unul modern cu accente industriale care ajuta la crearea unei atmosfere relaxante si placute vizitatorilor indiferent de varsta.

S-a mizat pe materiale precum caramida sau corpurile de iluminat cu un finisaj din cupru care alcatuiesc un scenariu cu fler industrial. Ghivecele cu plante si fototapetul cu motiv vegetal ajuta sa instalarea calmitatii. Natura predomina in intregul decor al acestui proiect de autoservire in stil moder. Pardoseala este din ceramica si imita perfect lemnul brut deoarece este mult mai usor de intretinut.

Tonificarea spatiului se obtine prin folosirea culorii turcoaz care este atat de fresh in combinatie cu verdele si caramida. Mobilierul are forme nonconformiste iar asta contribuie la realizarea unei frumoase perechi cu liniile corpurilor de iluminat. Lemnul se afla intr-un intr-un interesant balans cu metalul iar pe alocuri se juxtapun dar fara sa il complexeze.

Zona bufetului are un efect uimitor si impresioneaza cu ajutorul corpurilor de iluminat gravitand deasupra. Spatiul este extrem de primitor, convivial si invita la sederi prelungite. Este o adevarata placere sa servesti masa intr-un spatiu chochet cu forme si culori atat de placute.

AUTOSERVIRE – DESIGN INTERIOR IN STIL CONTEMPORAN

Produsele care au fost utilizate in acest proiect de amenajare interioara autoservire fac parte din portofoliul Noblesse Group, mai exact din gama de mobilier horeca.

Daca vrei sa le faci o surpriza frumoasa clientilor tai tot ce ai de facut este sa iei legatura cu noi si vom stabili o intalnire in care ne vei putea detalia care sunt nevoie si planurile tale pentru a putea gasi cele mai practice solutii.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

“Every great design begins with an even better story.”

Lorinda Mamo

design interior autoservire hotel

 

Amenajare interioara autoservire – detalii industriale si ecofriendly 

Design Interior Autoservire moderna
amenajare autoservire restaurant

 

Aducem natura în designul interior!

We Embed Nature In Interior Design!

Design Interior Autoservire stil industrial

Share on