Design Interior Hub Bucuresti-Biblioteka

Biblioteka – Design Interior Hub Bucuresti este un proiect realizat de echipa de designeri de interior Noblesse Group, sub atenta coordonare a Loredanei Preda founder si general manager in care s-a pus pasiune. Restaurantul are o amplasare exceptionala, mai exact este situat in cadrul Palatului Noblesse in zona de demisol si subsol.

Spatiul este un loc nemaipomenit pentru inspiratie si documentatie pentru echipa noastra de arhitecti si designeri. In acest restaurant se mai tin si cursuri, traininguri, workshop-uri, conferinte, intalniri de brainstorming si, nu in ultimul rand este un spatiu excelent pentru marile evenimente.

DESIGN INTERIOR HUB BUCURESTI REALIZAT INTR-O CLADIRE MONUMENT ISTORIC

Restaurantul este situat intr-o locatie grandioasa, mai exact la subsolul si demisolul Palatului Noblesse. Acesta este o cladire monument instoric care a fost construita in anul 1881. Pentru aceasta constructie s-a tinut cont de planurile arhitectului Alexandru Savulescu, aceasta fiind prima constructie eclectica din Bucuresti.

Cladirea este o bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, fiind readusa la viata cu foarte multa pasiune dar si cu responsabilitate de echipa Noblesse Group care este condusa de Loredana Preda.

Proiectul de amenajare interioara  Hub Bucuresti este realizat cu mult interes in stilul modern-industrial. Au fost pastrate elementele originale ale acestei frumoase cladiri istorice deoarece pun in evidenta stilul ales de noi cu atata pasiune.

Caramida este aparenta originala si a fost restaurata cu foarte mare delicatete. Cel mai mult s-a dorit pastrarea farmecului de odinioara a acestor incaperi care erau de fapt camera pentru servitori, crama dar si rezervoarele de pacura cu care in trecut se incalzea casa.

Subsolul si demisolul au un aspect industrial care este evidentiat prin peretii consolidati din beton si care sunt lasati la vedere.

AMENAJARE INTERIOARA DE HUB CAFENEA IN STIL MODERN INDUSTRIAL

Cladirea a fost abandonata in perioada cuprinsa intre 1989-2012 dupa care, aceasta a fost achizitionata de de Noblesse Group International in anul 2012. Cladirea a avut parte de o stare avansata de degradare. Spatiul in care in prezent se afla Biblioteka Hub a fost complet readus la viata prin realizarea unor lucrari importante de consolidare, subzidire, termoizolatie si hidroizolatie impreuna cu lucrari de modernizare pentru ventilatie si incalzire. Toate aceste lucrari a fost realizate impreuna cu lucrari de restaurare a elementelor originale. Au fost restaurate boltisoarele din zona de subsol si demisol si caramida.

Spatiul este un concept urban, in care stilul industrial se impleteste in cel mai perfect mod cu cel modern. Produsele care au fost folosite la designul Bibliotecii – Hub precum mobilierul, corpurile de iluminat, pardoselile, accesoriile, placile de gresie, fac parte din portofoliul celor cei mai mari si mai renumiti producatori de obiecte de design interior. Produsele utilizate se regasesc in portofoliul Noblesse Group, premiat anual pentru proiectele dezvoltate in design interior .

Noblesse Adds Value For The Good Life 

Elemente originale restaurate cu grija 

“Design is about making people happy, either functionally, aesthetically, or emotionally.”

Robin Siegerman

Biblioteka – Hub este realizat din doua incaperi, mai exact o camera principala si o camera secundara care este de fapt un spatiu de bar. Suprafata utila a acestui reastaurant este de 56 mp. Suportul logistic oferit se bucura de cea mai inalta calitate iar sala este prevazuta cu un videoproiector, laptop, ventiloconvectoare cu termostat de aer rece și cald, internet wi-fi și sistem de sonorizare  performant. Incaperea dispune de 2 intrari, una din interior si una din exterior prin care poti iesi pe terasa Palatului Noblesse, un spatiu generos si relaxant.

EVENIMENTE

Biblioteka – Hub este un excelent centru de evenimente.

WORKSHOP

Biblioteka – Hub este locul preferat in care oamenii vin sa socializeze dar si pentru Workshop-uri.

@Biblioteka – Hub.

Filmare video a proiectului implementat.https://www.youtube.com/embed/F5IfJK4C218?feature=oembed

PROIECT DE AMENAJARE IN STIL MODERN-INDUSTRIAL

Poti vedea randarile care au stat la baza proiectului Biblioteka Hub.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest