fbpx

Birouri White Impex Craiova – Amenajare Exterioara

Proiect arhitectura birouri white impex craiova amenajare exterioara Noblesse

PROIECT DE AMENAJARE EXTERIOARA

Echipa noastra formata din designeri si arhitecti au creat cu mult entuziasm  birourile White Impex situate in Craiova. Proiectul de arhitectura este creat in stil minimalist si este in ambianta perfecta cu interioarele industriale care au influente retro. Daca doriti sa vedeti mai in detaliu designul de interior pentru spatiile de birouri White Impex pe care vi le-am prezentat intr-un alt articol separat, va invitam sa il accesati aici.

PROIECT DE ARHITECTURA BIROURI

Acest proiect de amenajare exterioara are parte de o fatada care este realizata din plastic si care imita lemnul. Balcoanele acestei cladiri sunt din sticla iar asta ii ofera intregii cladiri eleganta si stralucire.

Echipa noastra de designeri si de arhitecti realizeaza de fiecare data proiecte de arhitectura, asa cum ar proiecte de case, proiecte de vile, proiecte de restaurari case, proiecte de amenajari case de vacanta si bineinteles proiecte de spatii comerciale. Fiecare proiect care este realizat de echipa noastra este tratat ca o adevarata provocare, indiferent ca vorbim de proiecte in stil clasic sau de proiecte in stil modern.

Aceasta amenajare exterioara este de-a dreptul spectaculoasa iar la acest aspect contribuie si paleta cromatica in nuante pastelate.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Share on