fbpx

Birouri White Impex Craiova – Design Interior In stil Vintage-Industrial

Birouri White Impex Craiova - Design interior in stil vintage-industrial

DESIGN INTERIOR IN STIL VINTAGE – INDUSTRIAL

Va prezentam cu multa emotie acest proiect de design interior in stil vintage- industrial realizat de designerii si arhitectii de interior Noblesse Group realizat pentru firma White Impex din Craiova. Echipa noastra de specialisti a optat pentru stilul industrial cu influente retro si cu elemente din anii 50 care sunt reinterpretate pentru a crea un spatiu de impact.

DESIGN BIROURI CRAIOVA

Piesele de mobilier office in stil vintage industrial se potrivesc perfect in acest ambient. Piesele de mobilier, finisajele dar si corpurile de iluminat fac parte din gama variata Noblesse Group. Intreaga amenajare a fost realizata in mod minutios iar corpurile de iluminat sunt cele care fac diferenta. Paleta cromatica este destul de simpla dar eleganta. Nauntele de maro, cele de alb si cele gri reusesc sa ofere o ambianta placuta si plina de eleganta. Ceasul de pe perete atrage atentia inca de cand intri in camera. Scara pare destul de sobra dar elementele decorative de pe pereti sunt cele care ofera o ambianta placuta si calda.

Echipa Noblesse Group este cea care a selectat intreaga amenajare astfel incat proprietarii sa aiba parte de aspectul mult dorit.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

 

Facem din pasiunea noastra un mod de viata.

Noblesse Group

Alegand Noblesse Group vei avea parte de proiecte de design interior sedii de companii, proiecte de design interior receptii realizate la cheie care sa corespunda cu dorintele tale.

Echipa noastra de specialisti iti sta oricand la dispozitie pentru implementarea oricarui stil de amenajare si iti punem la dispozitie cele mai frumoase colectii de mobilier si corpuri de iluminat.

Poti avea oricand acces la albumul de poze al acestui frumos proiect de design interior birouri realizat de echipa noastra de designeri.

Share on