Birouri White Impex Craiova – Design Interior In stil Vintage-Industrial

DESIGN INTERIOR IN STIL VINTAGE – INDUSTRIAL

Va prezentam cu multa emotie acest proiect de design interior in stil vintage- industrial realizat de designerii si arhitectii de interior Noblesse Group realizat pentru firma White Impex din Craiova. Echipa noastra de specialisti a optat pentru stilul industrial cu influente retro si cu elemente din anii 50 care sunt reinterpretate pentru a crea un spatiu de impact.

DESIGN BIROURI CRAIOVA

Piesele de mobilier office in stil vintage industrial se potrivesc perfect in acest ambient. Piesele de mobilier, finisajele dar si corpurile de iluminat fac parte din gama variata Noblesse Group. Intreaga amenajare a fost realizata in mod minutios iar corpurile de iluminat sunt cele care fac diferenta. Paleta cromatica este destul de simpla dar eleganta. Nauntele de maro, cele de alb si cele gri reusesc sa ofere o ambianta placuta si plina de eleganta. Ceasul de pe perete atrage atentia inca de cand intri in camera. Scara pare destul de sobra dar elementele decorative de pe pereti sunt cele care ofera o ambianta placuta si calda.

Echipa Noblesse Group este cea care a selectat intreaga amenajare astfel incat proprietarii sa aiba parte de aspectul mult dorit.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Facem din pasiunea noastra un mod de viata.

Noblesse Group

Alegand Noblesse Group vei avea parte de proiecte de design interior sedii de companiiproiecte de design interior receptii realizate la cheie care sa corespunda cu dorintele tale.

Echipa noastra de specialisti iti sta oricand la dispozitie pentru implementarea oricarui stil de amenajare si iti punem la dispozitie cele mai frumoase colectii de mobilier si corpuri de iluminat.

Poti avea oricand acces la albumul de poze al acestui frumos proiect de design interior birouri realizat de echipa noastra de designeri.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest