Design Interior Bistro Stil Industrial – Bistro Jaeggi

PROIECT DE DESIGN INTERIOR BISTRO STIL INDUSTRIAL – BISTRO JAEGGI CU STIL

Avem deosebita placere de a va prezenta acest proiect Bistro Jaeggi – Design Interior Bistro Stil Industrial care este amplasat in incinta companiei care ii poarta numele.

Acest proiect de design de interior a adus echipei de designeri de interior si arhitecti Noblesse Group o noua provocare la care acestia au raspuns cu oferirea celei mai creative idei. Cu ajutorul designerilor de interior si a arhitectilor nostri, beneficiarul a avut parte de cel mai inedit proiect. Scopul nostru este acela de a obtine un proiect care sa fie in acord cu cele mai exigente cerinte ale clientilor dar si cu tendintele actuale in designul interior. Bineinteles ca acesta este cazul si proiectului Bistro Jaeggi care a fost implementat la cheie cu produse horeca care fac parte din portofoliul Noblesse Group.

DESIGN INTERIOR BISTRO

Acest proiect de design interior bistro este amplasat in interiorul unei fabrici noi iar asta ne-a influentat alegerea stilul de amenajare. Stilul ales de echipa Noblesse Group a fost cel industrial-modern. Echipa noastra de designeri a inceput amenajarea pornind de la ideea de bistro dar si de un loc propice pentru intalniri. Atmosfera pe care am dorit sa o realizam este un prietenoasa cu accente retro care se regasesc mai ales in produsele de decorare dorite in mod special de beneficiar, unul dintre aceste produse a fost bancomantul de muzica.

DESIGN INTERIOR IN STIL INDUSTRIAL

In acest proiect de design interior este redat stilul industrial-modern care se face remarcat prin elemente specifice precum pereti din caramida aparenta, mobilier din lemn si din metal, tubulatura aparenta dar si pardoseala din rasina epoxidica.

Influentele din amenajarile nordice care se regasesc in acest proiect ajuta ca rezultatul final sa fie un decor intr-un mix de stiluri astfel incat spatiul sa aiba parte de originalitate si de peronalitate. Proiectul de design de interior bistro a fost realizat de echipa Noblesse Group cu ajutorul produselor din portofoliu. Ca acest proiect de design interior sa fie implementat am putut alege dintre cele mai frumoase colectii de mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat, placari si decoratiuni existente in portofoliul nostru.

PROIECTE HORECA DE SUCCES

Echipa Noblesse Group se mandreste cu realizarea celor mai complexe si provocatoare proiecte horeca de amenajare bistrouri, proiecte de amenajare restaurante, amenajare hoteluri, proiecte de amenajare cafenele, design interior bistro-uri, proiecte de amenajare baruri si proiecte pentru spatii comerciale dar si rezidentiale. Toate aceste proiecte au fost realizate tinandu-se cont de viziunea si de dorintele clientului.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

Inspiratia designerilor de interior Noblesse pentru acest proiect a fost conceptul de “Jazz rock café” care a fost redat in proiect atat prin design cat si prin unele dotari asa cum ar fi tonomatul de muzica, locul unde oamenii isi pot alege piesele pe care doresc sa le asculte.

We inspire ourselves in events, people, stories and iconic design pieces.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest