fbpx

Design Interior Bistro Hotel Modern – Novo

Design interior bistro hotel modern- pentru Novotel Hotell Novotel Bucuresti Noblesse

DESIGN INTERIOR BISTRO HOTEL MODERN- PENTRU renumitul  NOVOTEL HOTEL

Va prezentam cu multa emotie acest proiect de design interior bistro hotel modern de care a avut parte Hotelul Novotel din Bucuresti. Intregul proiect a fost o provocare interesanta pentru designerii de interior Noblesse Group. Acestia au dezvoltat o zona in care sa se regaseasca indentitatea brandului.

DESIGN MODERN – INTRE FUNCTIONALITATE SI CONFORT

Canapeaua pe semirotund are un impact imens mai ales ca imbraca complet zona de geam. In fata acesteia vom gasi demifotolii spectaculoase care creeaza zone intime perfecte. Zona ferestrelor este atractiva si ofera o priveliste cuceritoare asupra orasului. Aici vei gasi zone importante de servire cu canapele si cu fotolii. Iluminatul de decor atrage atentia inca din strada. Putem numi asta ca o invitatie deschisa prin care trecatorii se pot bucura de servirea unui pahar cu vin sau a unui preparat delicios in acest ambient de bistro modern.

Acest proiect 3D a fost realizat de echipa de designeri de interior Bucuresti si se caracterizeaza printr-o atmosfera originala care este oferita atat de piesele de mobilier cat si de modul in care peretii au fost tratati. Identitatea de brand a fost respectata intocmai printr-o relatie stransa cu reprezentantii acestui lant hotelier international Accor.

Te invitam aici sa poti observa proiectele pe care echipa noastra le-a realizat in domeniul horeca. Ne putem mandri cu cele mai interesante proiecte de design interior cafenele, restaurante, hoteluri pentru grupul Accor dar si alte lanturi hoteliere.

Design interior bistro hotel Novotel

 

Conceptul de design interior

Lemnul este materialul ales de echipa noastra deoarece ofera confort spatiului. Cu ajutorul lui au fost obtinute separee unde oaspetii se pot retrage pentru discutii private si unde se pot delecta cu preparate culinare de exceptie.

 

Design interior bistro pentru Novotel
Design bistro Novotel Hotel Bucuresti
Design pentru Novotel Hotel Bucuresti

 

Echipa de specialisti Noblesse Group realizeaza proiecte complexe de design interior hoteluri, proiecte de cafenele sau proiecte de baruri. Designerii si arhitectii nostri pot transforma oricand viziunea clientilor in amenajari personalizate.

Good design helps us live and feel better!

Noblesse Group

Design interior bistro modern
Design interior bar pentru Novotel Hotel
amenajare cafenea novotel

 

Produsele care pe care le-am folosit in acest proiect de amenajare fac parte din portofoliul nostru. Vei avea parte de cele mai calitative colectii de mobilier, obiecte sanitare sau finisaje de interior.

 

proiect 3d bistro novotel

 

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior este oricand la dispozitia ta cu proiecte complete de design interior. Transformam viziunea clientilor in amenajari personalizate!

Noblesse Adds Value for the Good Life!

 

Design interior bistro hotel modern

Share on