fbpx

Design Interior Bistro Hotel Modern – Novo

Design interior bistro hotel modern- pentru Novotel Hotell Novotel Bucuresti Noblesse

Design interior bistro hotel modern- pentru Novotel Hotel

Realizarea acestui proiect de design interior bistro hotel modern din cadrul Hotelului Novotel din Bucuresti a fost o provocare interesanta pentru designerii de interior Noblesse Group deoarece a presupus dezvoltarea unei zone in care sa se regaseasca identitatea brandului , prin redesignul zonei deja existente in zona de lobby.

Design modern – intre functionalitate si confort

De mare impact este canapeaua pe semirotund dintr-o singura bucata care imbraca zona de geam , urmand delicat arhitectura spatului . In fata ei demifotolii confortabile creeaza zone intime de 2 sau mai multe persoane . De asemena zona ferestrelor fiind cea mai atractiva , oferind perspectiva cuceritoare asupra vietii urbane din Bucuresti , am  creat aici zone importante de servire cu canapele si fotolii .Iluminatul este unul de accent , de decor ,dar si sa atraga atentia din strada , ca o invitatie deschisa catre trecatorii care se pot bucura si ei de servirea unui pahar de vi sau sa serveasca ceva in acest ambient de bistro modern .

Echipa de designeri de interior Bucuresti a dezvoltat acest proiect 3d  care se caracterizeaza printr-o atmosfera originala conferita atat de piesele de mobilier alese, cat si de felul in care au fost tratat peretii. In dezvoltarea acestui concept s-a tinut cont de identitatea de brand printr-o relatie stransa cu reprezentantii acestui importat lant hotelier international Accor .

Te invitam  aici sa te lasi inspirat de numeroasele proiecte pe care echipa noastra le dezvolta in domeniul horeca , realizand proiecte de design interior cafenele , restaurante , hoteluri pentru grupul Accor , dar si alte lanturi hoteliere internatioanle  sau private .

Design interior bistro hotel Novotel

 

Conceptul de design interior

Echipa de designeri de interior a ales ca material lemnul care confera acea senzatie cozy. De asemenea, a conceput separee unde oaspetii se pot retrage pentru discutii private si unde pot savura delicii culinare, dar si zone deschise, unde pot socializa unii cu altii.

 

Design interior bistro pentru Novotel
Design bistro Novotel Hotel Bucuresti
Design pentru Novotel Hotel Bucuresti

 

Echipa de specialisti Noblesse Group realizeaza proiecte complete de design interior  hoteluri, proiecte de design interior restaurante, proiecte de cafenele, proiecte de baruri, proiecte de bistro-uri, proiecte de lounge etc. Designerii si arhitectii nostri transforma viziunea clientilor in amenajari personalizate.

Good design helps us live and feel better!

Noblesse Group

Design interior bistro modern
Design interior bar pentru Novotel Hotel
amenajare cafenea novotel

 

Toate produsele folosite in acest proiect de amenajare bistro fac parte din portofoliul Noblesse Group. Portofoliul nostru cuprinde o gama vasta de colectii de mobilier, obiecte sanitare, finisaje de interior, corpuri de iluminat si decoratiuni pentru a putea implementa cu succes proiectele la care lucram.

 

proiect 3d bistro novotel

 

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior va sta la dispozitie cu proiecte complete de design interior. Transformam viziunea clientilor in amenajari personalizate!

Noblesse Adds Value for the Good Life!

 

Design interior bistro hotel modern

Share on