Design Interior Bar in Stil British- Brit Caffe

DESIGN INTERIOR BAR IN STIL BRITISH

Va prezentam cu mult entuziasm acest proiect de bar in stil british. Designerii Noblesse Group au avut deosebita placere sa creeze acest proiect de design interior bar in stil british  pentru dl Mircea Tudor, un client fidel al companiei noastre, In aceasta cafenea este prezent stilul Art British care este adresat unei clientele cu totul aparte. Spatiul de care beneficiaza aceasta cafenea este de 155 mp. Pentru aceasta companie, echipa noastra a mai realizat si un proiect de receptie al sediului.

Stilul British se face instant remarcat prin unicitatea de care da dovada. Intreaga amenajare are aspecte specifice precum: pereti imbracati in boiserie cu finisaj de nuc. Tablourile prezente spun povestea unor vremuri apuse din cursele de vanatoare.

Alte elemente specifice sunt: canapelele Chesterfield din piele verde, parchetul realizat din lemn, oglinizile mari si corpurile de iluminat. Atat barul cat si panourile din lemn de nuc sunt realizate in fabricile noastre din Italia.

AMENAJARE INTERIOARA BAR IN STIL BRITISH

Piesa de rezistenta din acest decor este barul dar si coloanele masive care marcheaza intr-un mod aparte linia blatului. Zonele cafenelei sunt marcate prin tonuri diferite. A doua zona a acestei cafenele este cea de VIP care este doata cu canapele si fotolii din piele bordeaux. Cu ajutorul oglinzilor fatetate se realizeaza o conexiune intre cele doua zone.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

Cafeneaua Brit Caffe are parte de o atmosfera placuta si decoratiuni pe stil british.

CAFENEA IN STIL BRITISH

Corpurile de iluminat sunt lucrate manual astfel incat o ofere o lumina calduroasa cafenelei. Spatiul mai are parte si de colturi intime destinate persoanelor care vor sa se retraga si sa citeasca o carte din biblioteca cafenelei.

Toate produsele care fac parte din aceasta amenajare sunt realizate de Noblesse Group. Incercam  ca in orice proiect de design interior pe care il realizam sa oferim cel mai bun rezultat.

DESIGN INTERIOR CAFENEA

Intalnirile avute cu beneficiarul ne-au ajutat sa dezvoltam ideea de baza a acestei amenajari. Ne dorim ca fiecare proiect sa fie realizat intr-un mod perfect. Beneficiarul stia foarte bine ce tip de amenajare isi doreste sa obtina si comunicarea cu acesta a fost foarte placuta.

Descopera mai multe despre beneficiarul acestui proiect, Dl. Mircea Tudor

Acest proiect de amenajare interioara cafenea a fost deja realizat dar si predat beneficiarului.

Dl Mircea Tudor este un om de afaceri care a avut realizari remarcabile atat in tara noastra dar si international.

Dl Mircea Tudor a povestit in interviul acordat revistei Business24 cum a decurs colaborarea cu Noblesse Group.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest