fbpx

Design Interior Cafenea – Chateau de France

Design Interior Cafenea - Chateau de France

Proiectul  de design interior cafenea intitulat  Chateau de France, reconstituie atmosfera unei vinoteci tipice unui castel francez. Provocarea acestui proiect a constat in conceperea unei amenajari la subsolul unei cladiri cu o configuratie complicata din Otopeni – Da Vinci Building.

Acesta este un proiect 3D realizat de echipa de designeri de interior in concordanta cu cerintele clientului , avand ca tema principala ideea de vinarie .

Amenajare interioara cafenea- stil rustic

Prin utilizarea pieselor de mobilier si a finisajelor, designerii de interior Noblesse Group au reusit sa surprinda esenta amenajarii si sa ofere spatiului eleganta, dar si un aer cozy, primitor. Stilul ales este unul rustic , prezent pri peretii de piatra desprinsi parca dintr-un castel de pe Loire , pardoseala aranjata piesa cu piesa din teracota coapta in cuptor , iar vita de vie salbatica reconstituie si mai fidel ideea de castel vechi . Aceasta urca pe stalpii de sustinere si marcheaza casa liftului.

Design interior cafenea –  accente de  vinoteca

Pentru a crea o atmosfera cat mai originala de amenajare cafenea pe stil rustic , peretii din piatra au fost tratati astfel incat sa arate ca si cum tencuiala din anumite zone ar fi fost afectata de trecerea timpului.  În proiectul 3D de amenajare cafenea, designerii de interior Noblesse Group au creat zone intime  cu canapele confortabile , desi finisajele sunt in cea mai mare parte reci ca intr-un castel de piatra . Elementele de vinoteca sunt si ele prezente precum butoaie de decor , vitrina de vinuri de colectie si mai ales un bar specific din lemn masiv antichizat dotat complet pentru cele mai rafinate degustari de vin. Bufetele tipice destinate depozitarii vinurilor provin din portofoliul Noblese Group si sunt realizate din lemn natural, lucrate manual. Acestea au fost lucrate dupa tehnici de prelucrare a lemnului vechi de sute de ani.

Concepte de design interior 

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior realizeaza orice tip de design interior cafenea pe stil rustic, stil modern , stil industrial , stil clasic , stil british , stil romanesc reinterpretat etc .Avem proiecte de amenajare cafenele in Bucuresti , Cluj , Iasi , Timisoara , Mamaia , Constanta  si indiferent de orasul din Romania , iti stam la dispozitie cu servicii complete pentru orice proiect de design interior  cafenea, restaurant , bistro pentru un business de succes .

Design Interior Cafenea
Design Interior Cafenea stil rustic
amenajare cafenea stil rustic

Designul interior ne aduce împreună pentru cele mai frumoase momente!

Interior Design Brings Us Together For The Most Fulfill Moments Of Our Life!

amenajare bar cafenea
amenajare cafenea rustica

 

Design interior cafenea cu accente rustice 

Design Interior Cafenea accente de vinoteca

Share on