Design Interior Cafenea – Chateau de France

Ne face o placere imensa sa va prezentam proiectul de design interior cafenea pe nume  Chateau de France. Acesta s-a bucura de reconstituirea unei atmosfere specifice unei vinoteci tipice unui castel francez. Proiectul a venit si cu o provocare, si anume conceperea unei amenajari la subsol a unei cladiri cu o configuratie destul de complicata din Otopeni – Da Vinci Building.

Proiectul 3D a fost realizat de echipa de designeri de interior in colaborare stransa cu clientul si avand ca tema principala ideea de vinarie.

AMENAJARE INTERIOARA CAFENEA- STIL RUSTIC

Designerii de interior Noblesse Group au surprins esenta amenajarii si a oferit spatiului eleganta si un aer primitor prin intermediul pieselor de mobilier si a finisajelor realizate. Stilul rustic care a fost ales este prezent pana si in peretii de piatra care par desprinsi dintr-un castel de pe Loire. In plus pardoseala este aranjata piatra cu piatra din teracota coapta in cuptor si vita de vie salbatica este cea care reconstituie si mai fidel ideea de castel vechi.

DESIGN INTERIOR CAFENEA –  ACCENTE DE  VINOTECA

Peretii au avut parte de un tratament special, mai exact acestia au fost conceputi astfel incat sa arate ca tencuiala din anumite zone a fost afectata de trecerea timpului. Aceasta creaza o atmosfera originala de amenajare cafeanea pe stil rustic.

Designerii de interior Noblesse Group au creat  in proiectul 3D zone intime cu canapele confortabile. In plus finisajele sunt in cea mai mare parte reci si sunt asemanatoare unui castel de piatra.  Butoaiele de decor, vitrina de vinuri de colectie si un bar realizat din lemn masiv antichizat pe care se regasesc cele mai rafinate degustari de vin reintregesc atmosfera de vinoteca. Bufetele tipice care sunt destinate depozitatii vinurilor provin din portofoliul Noblese Group. In plus acestea sunt realizate din lemn natural si sunt lucrate manual.

CONCEPTE DE DESIGN INTERIOR 

Echipa noastra te va ajuta in realizarea oricarui tip de design interior cafenea pe stil rustic, stil modern , stil industrial , stil clasic , stil british  dar si multe altele.  Iti stam oricand la dispozitie cu servicii complexe pentru orice proiect de design interior.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest