Design Interior Cafenea – Chateau de France

Ne face o placere imensa sa va prezentam proiectul de design interior cafenea pe nume  Chateau de France. Acesta s-a bucura de reconstituirea unei atmosfere specifice unei vinoteci tipice unui castel francez. Proiectul a venit si cu o provocare, si anume conceperea unei amenajari la subsol a unei cladiri cu o configuratie destul de complicata din Otopeni – Da Vinci Building.

Proiectul 3D a fost realizat de echipa de designeri de interior in colaborare stransa cu clientul si avand ca tema principala ideea de vinarie.

AMENAJARE INTERIOARA CAFENEA- STIL RUSTIC

Designerii de interior Noblesse Group au surprins esenta amenajarii si a oferit spatiului eleganta si un aer primitor prin intermediul pieselor de mobilier si a finisajelor realizate. Stilul rustic care a fost ales este prezent pana si in peretii de piatra care par desprinsi dintr-un castel de pe Loire. In plus pardoseala este aranjata piatra cu piatra din teracota coapta in cuptor si vita de vie salbatica este cea care reconstituie si mai fidel ideea de castel vechi.

DESIGN INTERIOR CAFENEA –  ACCENTE DE  VINOTECA

Peretii au avut parte de un tratament special, mai exact acestia au fost conceputi astfel incat sa arate ca tencuiala din anumite zone a fost afectata de trecerea timpului. Aceasta creaza o atmosfera originala de amenajare cafeanea pe stil rustic.

Designerii de interior Noblesse Group au creat  in proiectul 3D zone intime cu canapele confortabile. In plus finisajele sunt in cea mai mare parte reci si sunt asemanatoare unui castel de piatra.  Butoaiele de decor, vitrina de vinuri de colectie si un bar realizat din lemn masiv antichizat pe care se regasesc cele mai rafinate degustari de vin reintregesc atmosfera de vinoteca. Bufetele tipice care sunt destinate depozitatii vinurilor provin din portofoliul Noblese Group. In plus acestea sunt realizate din lemn natural si sunt lucrate manual.

CONCEPTE DE DESIGN INTERIOR 

Echipa noastra te va ajuta in realizarea oricarui tip de design interior cafenea pe stil rustic, stil modern , stil industrial , stil clasic , stil british  dar si multe altele.  Iti stam oricand la dispozitie cu servicii complexe pentru orice proiect de design interior.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest