fbpx

Design Interior Cafenea – Chateau de France

Design Interior Cafenea - Chateau de France

Ne face o placere imensa sa va prezentam proiectul de design interior cafenea pe nume  Chateau de France. Acesta s-a bucura de reconstituirea unei atmosfere specifice unei vinoteci tipice unui castel francez. Proiectul a venit si cu o provocare, si anume conceperea unei amenajari la subsol a unei cladiri cu o configuratie destul de complicata din Otopeni – Da Vinci Building.

Proiectul 3D a fost realizat de echipa de designeri de interior in colaborare stransa cu clientul si avand ca tema principala ideea de vinarie.

AMENAJARE INTERIOARA CAFENEA- STIL RUSTIC

Designerii de interior Noblesse Group au surprins esenta amenajarii si a oferit spatiului eleganta si un aer primitor prin intermediul pieselor de mobilier si a finisajelor realizate. Stilul rustic care a fost ales este prezent pana si in peretii de piatra care par desprinsi dintr-un castel de pe Loire. In plus pardoseala este aranjata piatra cu piatra din teracota coapta in cuptor si vita de vie salbatica este cea care reconstituie si mai fidel ideea de castel vechi.

DESIGN INTERIOR CAFENEA –  ACCENTE DE  VINOTECA

Peretii au avut parte de un tratament special, mai exact acestia au fost conceputi astfel incat sa arate ca tencuiala din anumite zone a fost afectata de trecerea timpului. Aceasta creaza o atmosfera originala de amenajare cafeanea pe stil rustic.

Designerii de interior Noblesse Group au creat  in proiectul 3D zone intime cu canapele confortabile. In plus finisajele sunt in cea mai mare parte reci si sunt asemanatoare unui castel de piatra.  Butoaiele de decor, vitrina de vinuri de colectie si un bar realizat din lemn masiv antichizat pe care se regasesc cele mai rafinate degustari de vin reintregesc atmosfera de vinoteca. Bufetele tipice care sunt destinate depozitatii vinurilor provin din portofoliul Noblese Group. In plus acestea sunt realizate din lemn natural si sunt lucrate manual.

CONCEPTE DE DESIGN INTERIOR 

Echipa noastra te va ajuta in realizarea oricarui tip de design interior cafenea pe stil rustic, stil modern , stil industrial , stil clasic , stil british  dar si multe altele.  Iti stam oricand la dispozitie cu servicii complexe pentru orice proiect de design interior.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Design Interior Cafenea
Design Interior Cafenea stil rustic
amenajare cafenea stil rustic

DESIGNUL INTERIOR NE ADUCE ÎMPREUNĂ PENTRU A AVEA CELE MAI DEOSEBITE MOMENTE!

amenajare bar cafenea
amenajare cafenea rustica

 

Design interior cafenea cu accente rustice 

Design Interior Cafenea accente de vinoteca

Share on