fbpx

Camera Hotel, Bucuresti – Design Interior Stil Loft Industrial Newyorkez

proiect camera hotel bucuresti Noblesse design interior stil loft industrial newyorkez 1

Proiectul dezvoltat de Noblesse Group a constat in amenajarea unei camere dintr-un hotel situat pe locul unei foste fabrici. Designul camerei este reprezentativ pentru aspectul general al hotelului, stilul utilizat in amenajarea acesteia fiind loft industrial newyorkez.

In cadrul acestui proiect echipa de designeri a optat pentru un panou metalic magnetizat, pozitionat pe peretele de caramida proiectat in stil industrial, pentru ca rafturile si casetele sa poata fi asezate in orice tip de configuratie dorita de client, in functie de necesitati. Amenajarea este realizata in stil masculin, deoarece publicul tinta al acestui hotel este reprezentat de barbati din mediul business, in proportie de 70%.

 

 

Design in stil loft industrial newyorkez

Caramida este un element reprezentativ foarte folosit in proiectul de arhitectura exterioara a cladirii, adusa in interior, dar intr-o forma reinterpretata si alba pentru a oferi un aspect luminos spatiului. Nuantele folosite sunt de gri, tonuri de alb si accente de galben, pentru a da caldura spatiului, intalnite in corpurile de iluminat, pernute decorative si decoratiuni. Materialele folosite sunt lemnul de frasin natur utilizat in mobilierul personalizat, metalul negru, parchetul masiv alb, tip dusumea, cu fibra lemnului vizibila, caramida alba, care imbraca peretii, toate acestea creand o camera primitoare tip loft industrial-modern.

 

Dotari ultramoderne

Odata cu redecorarea camerei, s-a realizat si modernizarea instalatiilor, deoarece clientul a optat pentru BMS (building management system). Toate aparatajele din camera au fost centralizate intr-o tableta de comanda prin care se pot controla toate functiunile camerei (scenarii de lumina, temperatura, aer conditionat, ventilatie, muzica, TV).  Astfel, specialistii nostri au combinat tehnologia inalta si eleganta, cu un concept de design interior bazat pe elemente naturale, obtinandu-se un tip de camera perfect adaptat stilului urban, actual si reprezentativ pentru arhitectura hotelului.

proiect camera hotel bucuresti Noblesse design interior stil loft industrial newyorkez 5

 

Un proiect de succes

Succesul acestui proiect s-a datorat si colaborarii de exceptie cu proprietarii, implicati in proiect, care au transmis foarte clar asteptarile si stilul dorit in amenajarea hotelului.

Toate produsele din aceasta amenajare fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Echipa de specialisti Noblesse Group realizeaza proiecte complete de design interior pentru hoteluri, proiecte de design interior restaurante, proiecte de cafenele, dar si proiecte de design interior pentru spatii rezidentiale.

Share on