fbpx

Camera Hotel, Bucuresti – Design Interior Stil Loft Industrial Newyorkez

proiect camera hotel bucuresti Noblesse design interior stil loft industrial newyorkez 1

CAMERA HOTEL – DESIGN INTERIOR IN STIL LOFT INDUSTRIAL NEWYORKEZ

Va prezentam cu multa emotie in cadrul acestui articol un proiect dezvoltat de echipa Noblesse Group cu multa pasiune. Acesta a constat in amenajarea unei camere de hotel intr-un mod interesant. Faptul ca hotelul se afla situat pe locul unei foste fabrici ne-a ajutat sa intelegem mai mult designul pentru care s-a optat. Ne mandrim cu faptul ca echipa Noblesse Group a realizat intregul design pentru aceasta remarcabila camera hotel, mai ales ca ajuta foarte mult la completarea imaginii hotelului.

Stilul de amenajare pentru care echipa noastra de designeri si arhitecti de interior a optat este loft industrial newyorkez.

Echipa noastra de designeri a ales cel mai interesant panou metalic magnetizat. Pozitionarea acestuia a fost destul de simpla, designerii au ales ca pozitia acestuia sa fie pe peretele de caramida. Panoul a fost proiectat in stil industrial in asa maniera incat rafturile si casetele sa fie aranjate dupa orice tip de configuratue.

Bineinteles ca amenajarea acestui spatiu inedit a fost in stil masculin. Acest lucru a fost posibil deoarece marea majoritate a persoanelor care vin in acest hotel sunt in mare parte barbati din mediul business, mai exact cam in proportie de 70%

AMENAJARE MODERNA CAMERA HOTEL

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group s-au implicat in totalitate in acest proiect de design interior in stil loft industrial newyorkez.

Ai acces aici la mai multe proiecte realizate cu acelasi interes de echipa Noblesse Group.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

CAMERA HOTEL REALIZATA IN STIL LOFT INDUSTRIAL NEWYORKEZ

Caramida este folosita in proiectul de arhitectura exterioara a cladirii. Aceasta este este adusa in interior intr-o forma reinterpretata, in culoare alba pentru a oferi spatiului un aspect mai luminos.

Nuantele de gri, tonuri de alb dar si accente de galben sunt cele folosite in acest proiect de amenjare. Acestea nu fac decat sa ofere caldura spatiului si le mai intalnim si in corpurile de iluminat, pernele decorative dar si in decoratiuni.

Materialele folosite, precum lemnul de frasin natur , metalul negruparchetul masiv alb, tip dusumea, caramida alba, care imbraca peretii ajuta la realizarea unei atmosfere primitoare tip loft industrial – modern.

 

DOTARI ULTRAMODERNE DE EFECT

Designerii nostri s-au ocupat si de modernizarea instalatiilor, asta deoarece clientul a optat pentru BMS (building management system). In acest sens toate aparatajele din camera au fost centralizate intr-o tableta de comanda. Cu ajutorul acestei tablete se puteau controla toate functiunile camerei, cum ar fi: scenarii de lumina, temperatura, aer conditionat, ventilatie, muzica si TV.

proiect camera hotel bucuresti Noblesse design interior stil loft industrial newyorkez 5

 

UN PROIECT REALIZAT CU SUCCES

Ca acest proiect sa se bucure de acest succes rasunator a fost nevoie de de implicarea proprietarilor. Acestia au transmis in mod clar care sunt asteptarile si care este stilul dorit in amenajarea hotelului.

Toate produsele care sunt utilizate in aceast proiect de amenajare interioara au semnatura Noblesse Group.

Echipa Noblesse Group se mandreste cu realizarea celor mai inedite proiecte de design interior pentru hoteluri.

Share on