Camera Hotel, Bucuresti: Stil Clasic-Vintage Frantuzesc

STIL CLASIC- VINTAGE FRANTUZESC

Va prezentam astazi cu mult drag un proiect realizat de Noblesse Group care a fost compus din amenajarea unei camere dintr-un hotel inedit. Hotelul este situat pe locul unei foste fabrici si a avut nevoie de indemanarea designerilor si arhitectiilor de interior Noblesse Group. Stilul care a fost ales pentru amenajarea acestei camere este design in stil clasic-vintage frantuzesc.

Camera de hotel a avut parte de toata atentia echipei de specialisti Noblesse Group, acestia au reusit sa creeze o atmosfera unica, interesanta care iese cu usurinta din anonimat.

CAMERA HOTEL CU ELEMENTE CLASICE

In aceasta amenajare interioara au fost utilizate produse care fac parte din portofoliul Noblesse Group si care au note clasice. Atmosfera din aceasta camera este placuta, relaxanta, paleta cromatica utilizata in aceasta amenajare este conceputa din tonuri de bej, rosu si gri.

Caramida rosie este prezenta in acest proiect de amenajare interioara si ofera incaperii un aspect aparte. Acest element industrial nu face decat sa puna in valoare incaperea si sa o faca mai speciala. Camera de hotel te indeamna la odihna si la relaxare. Toate piesele de  mobilier prezente in acest proiect de amenajare fac parte din portofoliul Noblesse Group si se bucura de o calitate superioara.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

STIL CLASIC CARE ARE PARTE DE ELEMENTE INDUSTRIALE

Aceasta amenajare de interior are parte de elemente industriale care sunt introduse prin peretele realizat din caramida rosie si pe suprafata caruia au fost amenajate cateva casete de culoare gri. In acest mod frumusetea caramizii rosii este tot mai mult accentuata. S-au folosit tonuri de gri, de bej si rosu deoarece merg foarte bine impreuna si pe care le putem regasi cu usurinta in articolele de mobilier, in parchet, in decoratiuni si in accesorii dar si in corpurile de iluminat.

Produsele care au fost folosite in aceasta amenajare camera de hotel au fost puse la dispozitie de Noblesse Group. Gama larga de colectii de mobilier, de finisaje, de obiecte sanitare dar si corpuri de iluminat sau decoratiuni ne permite sa realizam orice tip de amenajare interioara.

Va putem pune la dispozitie in orice moment proiecte de design interior realizate in cel mai profesionist mod posibil. Impreuna cu echipa noastra de profesionisti puteti avea parte de amenajari interioare complete pentru spatii rezidentiale, HoReCa, spatii comerciale sau office-uri.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest