fbpx

Camera Hotel, Bucuresti: Stil Clasic-Vintage Frantuzesc

Proiect camera hotel bucuresti Noblesse design interior stil clasicvintage frantuzesc 5

 

Proiectul dezvoltat de Noblesse Group a constat in amenajarea unei camere dintr-un hotel situat pe locul unei foste fabrici. Stilul abordat in amenajarea acestei camere este clasic-vintage, de inspiratie frantuzeasca.

 

“Color does not add a pleasant quality to design – it reinforces it.”

Pierre Bonnard

 

Proiect camera hotel bucuresti Noblesse design interior stil clasicvintage frantuzesc 2

 

Stil clasic, elemente industriale

Regasim elemente industriale in peretele realizat din caramida rosie, pe suprafata caruia au fost amenajate casete de culoare gri, accentuand astfel frumusetea caramizii rosii. In cadrul acestei amenajari s-au utilizat tonuri de bej, rosu si gri, care merg foarte bine impreuna si pe care le regasim in articolele de mobilier, in cele de iluminat, in parchet, in decoratiuni si in accesorii.

 

Proiect camera hotel bucuresti Noblesse design interior stil clasicvintage frantuzesc 4

 

Toate produsele utilizate in aceasta amenajare camera de hotel au fost furnizate de Noblesse Group. Portofoliul Noblesse Group cuprinde o gama larga de colectii de mobilier, finisaje, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni.

 

Proiect camera hotel bucuresti Noblesse design interior stil clasicvintage frantuzesc 3

Echipa noastra de arhitecti si designeri va sta la dispozitie cu proiecte complete de design interior pentru orice tip de spatiu: spatii rezidentiale, spatii comerciale, office-uri si HoReCa (proiecte de hoteluri, proiecte de restaurante, proiecte de cafenele, proiecte baruri, proiecte bistro-uri etc.).

Proiect camera hotel bucuresti Noblesse design interior stil clasicvintage frantuzesc

Share on