fbpx

Casa Dortmund: Proiect International In Stil Modern

proiect-de-arhitectura-casa-Germania-noblesse-group

CASA DORTMUND REALIZATA IN STIL MODERN

Va prezentam cu multa emotie si cu multa pasiune acest proiect de amenajare de exterior. Designerii si arhitectii Noblesse Group au realizat acest minunat proiect de casa in stil modern cu ajutorul unor materiale naturale. Locuinta se incadreaza perfect in mediul natural datorita designului pe care il are. Locuinta superba de care echipa noastra s-a ocupat a fost construita  intr-o zona de deal, cu suprafete denivelate. Echipa Noblesse Group a realizat acest proiect special de arhitectura in care s-a tinut cont foarte mult de specificul terenului. Ferestrele acestei locuinte au dimensiuni foarte mari iar asta ii confera intregului design mai multa pretiozitate.

PROIECT DE CASA MODERNA

Designerii si arhitectii Noblesse Group s-au ocupat in mod special de realizarea designului acestei case. Scarile sunt cele care ofera eleganta locuintei. Culorile placute care au fost folosite in aceasta amenajare exterioara confera mai multa naturalete si un aspect mai luxos. Plantele care sunt prezente ofera intregului proiect o relaxare cu totul aparte.

Echipa Noblesse Group s-a ocupat de amenajarea gradinii cu mult entuziasm. Plantele care au fost folosite au un rol bine implementat. Intregul proiect de amenajare a fost conceput pentru a oferi confort unei familii cu copii iar pentru asta a fost amenajat cu multa grija atat spatiul interior cat si cel exterior.

Piscina si zona de relaxare au fost foarte bine gandite si realizate.  Atat zona de relaxare cat st piscina au fost acoperite pentru a oferi un confort marit. Zona in care se regaseste piscina dar si zona de relaxare are parte de ferestre de mari dimensiuni.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

 

CASA CU ELEMENTE MODERNE

Casa a fost proiectata pe mai multe niveluri si a avut parte de mai multe zone, cum ar fi: zona de zi care cuprinde: living, dining si bucatarie. Zona de dining si bucataria sunt compartimentate intr-un regim open-space dar si o zona de noapte care este realizata din 3 dormitoare care sunt dotate cu spatii speciale pentru dressing si bai.

 

Exteriorul locuintei a permis amenajarea unei zone de relaxare, de dining si de living dar si realizarea unui teren de tenis. Atat spatiul interior cat si cel exterior au fost realizate in asa maniera incat sa ofere confort intregii familii.

 

Echipa Noblesse Group realizeaza de fiecare data proiecte de case complete, care se bucura de toata atentia si de creativitatea designerilor si arhitectilor de interior. Echipa noastra pune pasiune in toate proiectele realizate.

Proiect casa dortmund in stil modern Noblesse 2
Proiect-casa-dortmund-in-stil-modern-Noblesse

Share on