fbpx

Casa Istorica Restaurata – Casa Stil Eclectic

Casa Bucuresti Design interior in stil eclectic

Casa Istorica Restaurata-Design interior casa in stil eclectic

Suntem incantati sa va prezentam un proiect drag de design interior cladire istorica restaurata in stil eclectic, de catre echipa Noblesse. Mai precis o casa cocheta care te duce cu gandul la timpurile de mult apuse, la casele pariziene care imbogateau strazile Bucurestiului. Acest imobil se afla in zona Cotroceni, din Bucuresti si apartine unei familii cu trei copii.

Beneficiarii si-au dorit sa readuca la viata frumusetea cladirii construite acum multi ani, de aceea a apelat la echipa de arhitecti si designeri de interior Noblesse, pentru a restaura aceasta bijuterie a capitalei.

De altfel Noblesse Group este specializata pe proiecte de amenajare case istorice si in portofoliul nostru se regasesc si alte proiecte de restaurare.

Design interior hol clasic

Cromatica aleasa pentru aceasta cladire istorica este una calda, potrivita unei familii primitoare. Beneficiarul si-a dorit ca ambianta din fiecare camera sa fie luminosa si diafana. De aceea echipa Noblesse, a adus la realitate visul beneficiarilor chiar si in spatiile private de lumina naturala, cum ar fi holul, unde s-a mizat pe finisaje si culori deschise alaturi de corpuri de iluminat si oglinzi care sa reflecte lumina.

Stucaturile si tamplaria au fost pastrare si reconditionate, iar pardoseala a fost inlocuita cu marmura personalizata si desenata de arhitect de interior specializat in covoare din marmura. Holul este considerat un spatiu de tranzit, dar pentru Noblesse este mai mult decat atat! Reprezinta spatiul care te intorduce in decorul delicat si cochet al acestei case plina de istorie.

Casa Bucuresti – Design interior in stil eclectic
Casa Bucuresti – Design interior in stil eclectic

 

Design interior living clasic

Livingul a fost gandit sa ofere confort pentru toata familia, fiind un spatiu destul de folosit, locul unde membrii familiei stau si petrec ore in sir impreuna, de accea elementele decorative si cromatica iti ofera un ambient relaxant.

De asemenea pentru a crea cadrul perfect, in living a fost adaugat si un semineu ce ofera spatiuui un touch elegant, demn de o casa interbelica cu pereti inalti.

Casa Bucuresti – Design interior in stil eclectic
Casa Bucuresti – Design interior in stil eclectic

 

Design interior dining clasic baroc

Langa living se afla zona de dining, un spatiu generos, in care se regasesc piese de mobilier atent alese din portofoliul Noblesse. Masa centrala cu zece locuri si vitrina care imbraca un perete intreg, alaturi de piese de mobilier cu sclupturi fine si nobile, lucrate de mesterii artizani italieni, te transpun intr-o alta perioada de mult apusa.

Daca ridici privirea vei ramane fermencat de travanul casetat cu vitraliu, ce se regasesti in cromatica draperiilor si a textilelor din mobilier.

 

Casa Bucuresti – Design interior in stil eclectic
Design interior dining casa in stil clasic

 

Decor bucatarie octogonala

Bucataria este un loc special deaorece are o configuratie octagonala, iar echipa Noblesse a avut grija ca in amenajarea ei sa scoata in evidenta forma sa speciala. Podeaua din cermatica cu model a fost aleasa pentru a ajuta la valumetria incaperii alaturi de lumia perimetrala din tavan.

Mobilierul ales, este unul practic cu un blat mare de marmura si mult spatiu de depoziare, deoarece beneficiarul este pasionat de gatit.

 

 

Casa Bucuresti – Design interior in stil eclectic
Casa Bucuresti – Design interior in stil eclectic

 

Design interior dormitor matrimonial

Stucaturile din dormitor, sunt cele originale, ele fiind atent restaurate de catre mesterii Noblesse, pentru a impodobii acest spatiu de relaxare. Un element de originalitate il constituie ancadramentul realizat pe locul unei foste usi si care ia forma unui baldachin impunator.

Dormitorul matrimonial a fost amenajat in stil clasic, avand un spatiu generos si fiind dotat cu mobilier de depozitare corespunzator.

 

design casa clasica Bucuresti
Design interior casa clasica

 

Decor baie parter

Baia de la parter se face remarcata prin elementele decorative cu accente orientale si pattern-uri clasice. Peretii au fost imbracati in ceramica aleasa din portofoliu Noblesse, iar pentru pardoseala, ceramica de pe jos imita parchetul din lemn cu efect antichizat.

 

 

We inspire ourselves in events, people, stories and iconic design pieces.

Noblesse Group

Design interior baie de lux in stil eclectic
design baie clasica luxury

 

Amenajare mansarda casa clasica  – decor dormitor fata (1)

In mansarda, a fost amenajat unul dintre dormitoarele celor mici, designerii Noblesse au introdus elemente de inspiratie provensala, avand diverse modele florale si textrui delicate specifice stilului francez. Acest spatiu fiind deasupra bucatariei, regasim si aici forma octagonala, ceea ce le-a persmis designerilor sa creeze un spatiu rupt din povesti, acordand mare atentie detaliilor.

 

 

Casa Bucuresti – Design interior in stil eclectic
amenajare dormitor clasic

 

Decor dormitor fata (2)

Al doilea dormitor, apartine uneia dintre fete, cuprinde multe elemente feminine, concepute dupa dorinta beneficiarului. De aceea in decorul propus o sa gasim o palte cormatica care se invarte in jurul nuantelor de roz si alte culor calde.

Patul este unul confortabil si, clasic, cu accente metalice reprezinta elementul cheie al incaperii.

 

design interior dormitor clasic casa restaurata
design interior dormitor eclectic casa restaurata

 

Decor baie de adolescenta

Bineinteles ca acest dormitor vine dotat cu o baie in care se regaseste aceeal linie cromatica si elemente feminine.  Finisajul peretilor si al mobilierului prezinta motive florale, iar bateriile sanitare aurii isi gasesc un corespondent cromatic in dormitor la insertiile patului.

design baie de lux casa clasica
Casa Bucuresti – Design interior in stil eclectic

 

Decor dormitor fata (3)

Cel de al treilea dormitor, este mai sofisticat, dar la fel de feminin ca si al doilea dormitor. Aici gasim contraste cromatice obtinut cu ajutorul textilelor verde-turcoaz.

 

design dormitor copil casa clasica
Design interior dormitor casa in stil eclectic

 

Echipa Noblesse iti este alaturi pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament, cu servicii complete de design interior.

 

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on