Design Interior Conac-Conac Boieresc

Echipa Noblesse Group a elaborat povestea despre conacul Maldar, denumit Conac boieresc – Design Interior Conac, cu multa pasiune, implicare si cu o stransa colaborare cu beneficiarul.

DESIGN INTERIOR CONAC –  UN STIL RUSTIC CU INFLUENTE ORIENTALE

Arhitectii de interior si designerii Noblesse Group au abordat acest proiect ca pe o adevarata provocare. Scopul principal al acestora era acela de a indeplini visul clientului, printr-o contopire a dorintelor sale cu ideile inspirate ale echipei noastre. Ne vom indrepta atentia catre acest proiect de amenajare interioara conac boieresc in stil rustic si cu influente orientale. Amenajarea a fost creata de echipa noastra cu produse horeca din portofoliu nostru sau produse care au fost create pe comanda.

Elementele care apartin stilului oriental sunt covoarele toarse manual realizate din lana naturala. Din stilul oriental mai fac parte taburetii din tafta, textilul cu pattern nomad al canapelelor si pernutele decorative. Se creeaza in acest mod o legatura culturala in care vom intalni istoria traditiei romanesti cu influente otomane. Aceste influente le puteam regasi in trecut in casele boieresti.

ATMOSFERA RUSTICA OFERITA DE  MOBILIER SCULPTAT MANUAL SI GRINZI DIN LEMN

Designerii nostri au integrat caloriferele in spatarele canapelelor care sunt fixate langa perete. Spatiul are o atmosfera rustica redata de mobilierul din lemn masiv care este sculptat manual. Mobilierul cu nuante inchise creeaza o legatura puternica cu grinzile din lemn valurate care sunt situate la nivelul boltilor. Proiectul de amenajare contine un cufar de zestere, o piesa de anticariat unicat care are influente renascentiste de la finalul anilor 1800.

ELEMENTE ORIGINALE INTEGRATE IN DECOR DE CONAC

Biblioteca realizata din lemn masiv completeaza acest loc incarcat de istorie. Aceasta este reamenajata intr-un mod aparte de catre echipele noastre de designeri si de arhitecti. Lucrarile de arta sunt readuse la viata cu ajutorul peretilor vechi unde vom putea regasi fracturi din picturi. Astfel aveti o invitatie deschisa in care poti descoperi mai multe despre istoria conacului Maldar.

In acest proiect sunt prezent nuante de rosu-ocru si pe alocuri albastru. Designerii Noblesse Group au dorit ca peretii sa ramana albi asa cum erau fara sa fie incarcati cu decoratiuni. Corpurile de iluminat reusesc sa se incadreze in acest decor iar focusul ramane pe mobilier, pe formele sculptate ale acestuia dar si pe tesaturi.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

Good design helps us live and feel better!

Noblesse Group

Design interior de conac  – restaurarea unei case vechi cu suflet 

AMENAJARE INTERIOARA CRAMA

Arhitectii si designerii nostri de interior au utilizat butoiase dar si o zona de servit masa, canapele confortabile si vitrinele de vinuri care sunt specifice cramelor.

Crama este alcatuita din trei zone principale, acestea sunt interconectate intre ele. Interconectarea a fost realizata pentru diferite actiuni de petrecere sau pentru degustari de vinuri. Echipa noastra de designeri si-a dorit sa se pastreze atmosfera rustic-austera in acest proiect de amenajare crama asa cum au vrut si beneficiarii. Din stilul traditional – nomad fac parte mobilierul din lemn sculptat care are un aspect antichizat, lampi din alama si cateva covoare orientale.

MATERIALE NATURALE SI DETALII TRADITIONALE

Echipa Noblesse a creat o atmosfera primitoare si a ales cu mare atentie toate finisajele si textilele. Zona in care se serveste masa se evidentiaza datorita covorului din lana natura cu detalii traditionale care are un aspect rustic.

Zona de bar este dotata cu un mobilier din lemn masiv care are un aspect antic. Sistemul de iluminat realizat de echipa de designeri se deosebeste prin integrarea unei instalatii din tevi de cupru cu spoturi realizate la nivelul boltilor. Corpurile de iluminat reusesc sa puna in evidenta aspectul caramizilor si ajuta la realizarea unei atmosferi calde, primitoare.

Iti punem oricand la dispozitie amenajari complete de randari 3D, amenajare crama, proiecte de conac, amenajare restaurant sau orice proiect horeca.

In acest proiect de design interior conac cu influente orientale am folosit produse care fac parte din portofoliul Noblesee Group.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest