fbpx

Design Interior Conac-Conac Boieresc

Design Interior Conac-Conac Boieresc Noblesse-de-design-interior-cu-influente-orientale

Echipa Noblesse Group a dezvoltat povestea despre conacul Maldar, denumit Conac boieresc – Design Interior Conac, cu multa pasiune si cu o stransa colaborare cu beneficiarul.

DESIGN INTERIOR CONAC –  UN STIL RUSTIC CU INFLUENTE ORIENTALE

Arhitectii de interior si designerii Noblesse Group au privit acest proiect ca pe o adevarata provocare, scopul acesteia fiind acela de a implini visul clientului, printr-o contopire a dorintelor sale cu cele mai bune idei ale echipei noastre de designeri. Astazi vom face un scurt popas la acest proiect de amenajare interioara conac boieresc, care este realizat in stil rustic cu influente orientale. Acesta este creat de echipa noastra cu produse horeca din portofoliu sau cu unele care sunt create pe comanda.

Elementele care fac parte din stilul oriental sunt covoarele toarse manual din lana naturala. Taburetii din tafta, textilul cu pattern nomad al canapelelor si pernutele decorative fac si ele parte tot din stilul oriental. Toate acestea creeaza o legatura culturala puternica care simbolizeaza istoria traditiei romanesti, cu influente otomane. Toate aceste influente se regaseau in trecut in marea majoritate a caselor boieresti, le puteam intalni mai ales in incaperile amenajate special pentru relaxare.

ATMOSFERA RUSTICA REALIZATA CU GRINZI DIN LEMN SI MOBILIER SCULPTAT MANUAL

Canapelele sunt fixate langa perete, din aceasta cauza structura a fost gandita cat mai amanuntit de designeri astfel inca sa integreze perfect caloriferele in spatare. Atmosfera rustica a spatiului este redata de mobilierul din lemn masiv sculptat manual. Esenta inchisa a mobilierului este cea care creeaza o legatura puternica cu grinzile din lemn valurate de la nivelul boltilor. Proiectul de amenajare mai este dotat si cu un cufar de zestere, o piesa de anticariat unicat cu influente renascentiste de la finalul anilor 1800.

ELEMENTE ORIGINALE INTEGRATE IN DECOR DE CONAC

Biblioteca din lemn masiv vegheaza cu atentie asupra acestui loc incarcat de istorie. Acesta este reamenajat de catre echipele noastre de designeri si de arhitecti intr-o mod aparte. In peretii vechi vom putea regasi fracturi din picturile initiale astfel incat sa se readuca la viata acele impresionante lucrari de arta. Putem numi asta o invitatie deschisa de a descoperi mai multe despre istoria conacului Maldar.

In aceasta amenajare vom mai regasi si nuante de rosu-ocru, pe alocuri albastru iar peretii au fost pastrati in alb. Designerii Noblesse Group au dorit ca peretii sa ramana falnici asa cum erau fara sa fie incarcati cu prea multe decoratiuni. Corpurile de iluminat se incadreaza perfect in acest decor iar focusul a ramas setat pe mobilier si pe formele sculptate ale acestuia dar si pe tesaturi.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

Design Interior Conac cu influente orientale
Design Interior Conac
Design Interior Conac-Conac Boieresc Noblesse-de-design-interior-cu-influente-orientale

 

Good design helps us live and feel better!

Noblesse Group

Design Interior Conac Boieresc
Design Interior Conac Maldar
Design Interior Conac-Conac Boieresc Noblesse-de-design-interior-cu-influente-orientale

 

Design interior de conac  – restaurarea unei case vechi cu suflet 

amenajare interioara conac

 

Amenajare interioara crama

Arhitectii si designerii nostri de interior au utilizat anumite elemente decorative impresionante specifice cramelor, asa cum ar fi butoiasele dar si o zona de servit masa, canapele confortabile si vitrinele de vinuri care impresioneaza de la prima privire.

Crama este compusa din trei zone principale, toate aceste zone sunt interconectate intre ele intr-un mod aparte. Interconectarea are loc pentru actiuni de petrecere sau pentru degustari de vinuri. Echipa noastra de designeri a pastrat o atmosfera rustic-austera in acest proiect de amenajare crama asa cum si-au dorit beneficiarii. In acest spatiu vom mai gasi si un mobilier din lemn sculptat care are un aspect antichizat, lampi din alama si cateva covoare orientale care fac parte dintr-un stil traditional – nomad.

restaurare conac
amenajare crama
Design Interior Conac-Conac Boieresc Noblesse-de-design-interior-cu-influente-orientale

 

Materiale naturale si detalii traditionale

Echipa Noblesse a ales cu mare atentie toate finisajele si textilele care completeaza acest proiect de amenajare si care ofera o atmosfera primitoare. Zona unde poti servi masa este pusa in evidenta de covorul din lana natura cu detalii traditionale. In plus acesta are un aspect rustic iar asta ne duce cu gandul la legendele cavaleresti.

In zona de bar vom intalni un mobilier din lemn masiv care are un aspect antic acompaniat de feronerie si de detalii metalice, corpuri de iluminat din alama antichizata. Echipa de designeri a realizat un sistem de iluminat deosebit prin integrarea unei instalatii din tevi de cupru cu spoturi realizate la nivelul boltilor. Ofera un efect impresionant corpurile de iluminat ambientale care vor pune in valoare aspectul caramizilor si care ajuta la incalzirea atmosferei.

design interior crama
amenajare interioara crama

Echipa Noblesse Group iti este alaturi pentru a alege amenajari complete de randari 3D, proiecte de conac, amenajare crama, amenajare restaurant sau orice proiect horeca.

Designerii si arhitectii nostri vor realiza servicii precum: produse, proiectare 3D, design interior si implementare proiect. Produsele care au folosite in acest proiect de design interior conac cu influente orientale fac parte din portofoliul nostru.

Share on