Concept De Design Interior Pentru Un Magazin De Telefonie Mobila

DESIGN INTERIOR MAGAZIN DE TELEFONIE MOBILA

Fiecare proiect conceput de echipa noastra este creat cu mult entuziasm si cu multa implicare. Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au privit acest proiect ca o provocare si au reusit sa realizeze un spatiu comercial exceptional. La crearea acestui de design interior pentru un magazin de telefonie mobila a ajutat foarte mult identitatea brandului.

Putem spune ca echipa noastra de specialisti a realizat intregul design dupa identitatea brandului. Acest lucru se vede atat prin culorile folosite cat si prin piesele de mobilier alese. Spatiul este amenajat in stil modern si are parte de forme organice care sunt realizate cu o atentie deosebita.

AMENAJARE INTERIOARA CU ELEMENTE MODERNE

Materiale care au fost folosite sunt de cea mai buna calitate, in plus acestea sunt cele care asigura modernitatea spatiului. In ceea ce priveste paleta cromatica utilizata in acest proiect de amenajare, designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au optat pentru nuante deschise. Mobilierul cu nuante de alb este simplu si ofera mai multa luminozitate intregii amenajari.

Echipa noastra de specialisti s-a ocupat in intregime de crearea acestui proiect iar rezultatul a fost unul pe masura asteptarilor.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

MOBILIER CUSTOM-MADE

Magazinul de telefonie mobila sustine evolutia tehnologiei si din acest motiv elementele folosite in design au fost pe masura asteptarilor.  Echipa noastra a ales pentru acest proiect de amenajare interioara materiale de cea mai inalta calitate.

Produsele mizeaza pe simplitate si asta le scoate si mai mult in evidenta. Din acest motiv designerii nostri au ales un mobilier alb cu accente de lemn natural. Rolul acestui design de interior este acela de a maximiza lumina naturala.

TEHNOLOGIE SI ELEMENTE NATURALE

Elementele ecologice au o importanta majora in aceasta amenajare si ajuta foarte mult la pastrarea identitatii brandului. Impletirea acestora cu tehnologia este la fel de importanta. Din aceasta cauza vom regasi aici si un perete imbracat in plante stabilizate ce incadreaza un ecran.

Paleta cromatica pe care o regasim in aceasta amenajare interioara este realizata din  nuante de portocaliu, de verde si de violet. Corpurile de iluminat sunt cele care se incadreaza perfect in acest design de interior, acestea avand forme inedite si interesante si dau dovada de modernitate.

Tot acest proiect de design interior pentru magazine de telefonie mobila a fost realizat in intregime de echipa Noblesse Group care au utilizat produse din portofoliu.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior saloane de beauty si proiecte de design interior magazine. Designerii si arhitectii nostri de interior  reusesc sa transforme in realitate toate dorintele clientilor.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest