Concept Design Interior Spatiu Comercial In Mall, Bucuresti

DESIGN INTERIOR SPATIU COMERCIAL IN MALL

Un alt proiect de-ale noastre realizat cu mult interes de echipa noastra de specialiasti este un spatiu comercial situat intr-un mall din capitala, Bucuresti. Tot acest spatiu a fost amenajat in stil minimalist organic.

Ca acest design interior spatiul comercial in mall sa poata fi realizat a fost necesara impartirea strategica a intregului spatiu. In interiorul magazinului au fost create mai multe zone, mai exact: zona de comercializare a produselor, zona de bar realizata special de protocolul clientilor si nu in ultimul rand zona canapelei circulare care indeplineste un rol dublu, este atat o zona de lounge cat si una de prezentare a produselor.

ELEMENTE MODERNE SI MINIMALISTE

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au realizat un design interior cu elemente moderne si minimaliste. Atmosfera creata este relaxanta si vesela, pentru asta echipa noastra de specialisti a folosit nuante placute de: portocaliu, bleu, alb si tonuri pastelate. Intreg proiectul a fost gandit pana la cel mai mic detaliu. In plus toate piesele de mobilier, finisajele si corpurile de iluminat care fac parte din aceasta amenajare interioara se pot gasi in portofoliul Noblesse Group. Toate aceste elemente ofera frumusete si luminozitate intregii incaperi.

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group realizeaza proiecte pentru spatii comerciale cu ajutorul celor mai calitative piese de mobilier.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

ELEMENTE DE BRANDING SPECTACULOASE

Echipa Noblesse Group a tinut cont de toate elementele de branding si din aceasta cauza a inclus in acest proiect de amenajare interioara toate culorile care sunt specifice brandului. In acest proiect vom mai regasi forme si concepte care mai de care creative.

Cea mai predominanta culoare intalnita in aceasta amenajare interioara este albul. Culoarea a fost folosita atat in tratarea peretilor cat si in mobilier. Cea de-a doua culoare folosita in aceasta amenajare este portocaliul.

DESIGN INTERIOR REALIZAT IN STIL MINIMALIST ORGANIC

Spatiul este unul modern si minimalist iar echipa noastra a optat pentru forme organice. Canapeaua utilizata este una circulara, poufurile confortabile si masutele cu forma cilindrica ofera amenajrii confort si utilitate.

DESIGN INTERIOR CU ELEMENTE ECO IMPRESIONANTE

Echipa Noblesse Group a ales pentru zona de prezentare si cea de comercializare elemente de branding. De aceea echipa noastra a tinut cont de paleta cromatica a brandului.

Designul minimalist are parte de elemente eco care dau viata integii incaperi si care ofera o personalitate aparte. Plantele verzi sunt integrate atat la intrarea in magazine cat si in zona canapelei.

Toate produsele care fac parte din acest proiect de design interior spatiu comercial le puteti gasi in portofoliul Noblesse Group.

Ne puteti contacta oricand pentru orice proiect de design interior spatiu comercial.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest