Curte Interioara Hotel – Concept De Design Interior

CONCEPT DE DESIGN INTERIOR

Ne mandrim cu faptul ca detinem un portofoliu bogat in proiecte de anvergura. In toate aceste proiecte putem enumera si aceasta amenajare curte interioara hotel. Marea provocare pe care acest proiect a reprezentat-o a fost regandirea unui spatiu de 3.000 mp si care include doua hoteluri. Cele doua cladiri comunicau intre ele cu ajutorul unui culoar functional. In plus in spatiul exterior are parte de o piscina care se afla intr-un stadiu de degradare foarte avansat.

Intreaga noastra echipa s-a aflat sub indrumarea arh. Alessandro Lusito si arh. Arthur O’Looney. Propunerea designerilor nostri a fost aceea de a transforma intreaga zona intr-o gradina de vara. Aceasta gradina contine foarte mult spatiu verde dar si un mobilier de exterior care are un design organic. In cele ce urmeaza vei vedea intregul concept si ce a insemna acest proiect de amenajare interioara.

CURTE INTERIOARA CARE ARE PARTE DE ELEMENTE NATURALE

Acest concept de design interior curte interioara hotel a fost realizat sub oberservatia echipei Noblesse Group. Elementele care au fost facut parte din aceasta amenajare au fost atent selectionate de echipa noastra. Atmosfera pe care specialistii nostri au creat-o este una care sa indemne la relaxare si la rasfat. In aceasta gradina toti oaspetii hotelului se pot bucura de liniste si de natura. Piesele de mobilier care fac parte din acest proiect de amnejare au fost alese astfel incat sa contureze perfect designul ales.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

ZONA DE LOBBY IN LEGATURA CU EXTERIORUL

Spatiul interior a fost gandit ca o zona de lobby. Din acest motiv vom regasi aici pereti mari realizati din sticla care sa permita o legatura cu exteriorul. Solicitarea beneficiarului a fost foarte clara, mai exact ca exteriorul sa fie adus la interior. Pentru asta echipa noastra a reusit sa contureze aceasta zona ca un tot unitar.

CONCEPT INTERESANT DE TERASA

Ca spatiul sa fie valorificat la maxim, deasupra coridorului a fost amenajata o terasa. Piesele de mobilier au un sistem de iluminare si se fac instant remarcate.  Pardoseala este pusa in evidenta prin materialul din care este realizata si se integreaza perfect in designul selectat. Forma acesteia spiralata este cea care permite o asimilare mai buna cu spatiul exterior.

Designul ales este unul fluid iar materialele care au fost integrate in acest design au aspect de piatra si de lemn si ofera personalitate acestui spatiu.

FANTANA ARTEZIANA DIN ONIX

Mobilier folosit OOH are linii fluide si se observa instant iar functia sa de iluminare este cea care creaza o atmosfera placuta si relaxanta. Pergolele sunt imbracte cu verdeata si ne transporta direct intr-o gradina de vara. In acest design mai este inserata si o fantana arteziana care este realizata din onix.

Toate aceste elemente ajuta la realizarea unui tablou complet. Piscina care este prezenta este privita ca o oaza de liniste iar intreaga atentie este atintita asupra ei.

Spatiu a fost foarte bine gandit iar anumite zone comunica foarte bine intre ele si au functii prelungite.

In acest concept de design curte interioara hotel au fost utilizate produse care fac parte in intregime din portofoliul Noblesse Group.

Echipa Noblesse Group va ajuta sa aveti parte de cele mai interesante proiecte de amenajari hoteluri, restaurante sau cafenele.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest