fbpx

Curte Interioara Hotel – Concept De Design Interior

Proiect concept design curte interioara Noblesse hotel 8

 

Portofoliul nostru numara multiple proiecte de anvergura, printre care si o amenajare curte interioara hotel. Provocarea a constat in regandirea unui spatiu de 3.000 mp, flancat de doua hoteluri. Cladirile comunicau intre ele printr-un culoar strict functional, iar spatiul exterior beneficia de o piscina aflata in stadiu avansat de degradare.

Propunerea arhitectilor nostri, aflati sub indrumarea arh. Alessandro Lusito si arh. Arthur O’Looney, a fost ca zona sa fie transformata intr-o gradina de vara, cu mult spatiu verde si mobilier de exterior cu design organic. Dar sa vedem in cele ce urmeaza, pe larg, care a fost conceptul.

 

Proiect concept design Noblesse curte interioara hotel 7

 

Zona de lobby

Interiorul a fost gandit ca o zona de lobby, cu pereti mari de sticla ce permit o buna comunicare cu exteriorul. Cererea beneficiarului a fost ca exteriorul sa fie adus la interior, echipa a reusit insa cu brio sa realizeze si reversul, si anume sa extinda interiorul la exterior. Spatiul se contureaza astfel osmotic, ca un tot unitar.

 

We make our passion a way of living.

Noblesse Group

 

 

Concept terasa

De amintit aici ca spatiul a fost valorificat la maximum, deasupra coridorului fiind amenajata si o terasa. Teresa despre care am amintit mai sus se poate vedea in detaliu aici. Se fac remarcate mobilierul cu sistem de iluminare si zonele de vegetatie. Pardoseala cu efect lemnos se integreaza firesc in mediul ambiant. Forma spiralata permite o si mai buna asimilare in spatiul exterior. Design fluid, materiale cu aspect de piatra si lemn, prezenta sticlei care nu traseaza bariere – sunt coordonatele care ne fac sa ne simtim foarte natural pe terasa coridorului.

Passionate design!

Proiect concept design Noblesse curte interioara hotel 5
Proiect concept design Noblesse curte interioara hotel 3
Proiect concept design Noblesse curte interioara hotel 12

 

Fantana arteziana din onix

Observam liniile fluide ale mobilierului OOH, functia lui de iluminare, pentru a crea o atmosfera cat mai placuta, pergolele imbracate in verdeata cu vadita trimitere catre amenajarea unei gradini de vara. Acestea toate sunt, deloc intamplator, insotite de o fantana arteziana. Iata si fantana in toata splendoarea ei, realizata din onix. Rolul sau este de a genera sonoritate si a imprima un ritm relaxant.

Avem, asadar, un tablou complet, vizual, auditiv si tactil. Piscina are un contur interesant, pare o oaza ce a rasarit in mijlocul urbei, si ofera o splendida vedere privita fiind de sus. Ramane centrul de atractie din miezul acestui parc hotelier si nu putem decat sa ne imaginam cum da tonul petrecerilor care se organizeaza aici.

 

Proiect concept design Noblesse curte interioara hotel 4
Proiect concept design Noblesse curte interioara hotel 9
Proiect concept design Noblesse curte interioara hotel 10

 

Iata, deci, un spatiu de entertaining atent gandit, viu si proaspat, cu zone ce comunica fluent intre ele, cu functii prelungite (terasa de sus vine firesc ca o continuare a zonei de party de la mezanin, iar terasa de jos se constituie intr-o extensie a lobby-ului de la parter).

Produsele utilizate in acest concept de design curte interioara hotel fac parte in intregime din portofoliul Noblesse Group.

Echipa Noblesse Group va sta la dispozitie pentru proiecte de design interior hoteluri, proiecte de design interior restaurante si cafenele, indiferent de stilul de amenajare dorit: amenajari moderne sau amenajari clasice.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on