fbpx

Design exterior Vila Pipera – proiect in stil modern

design exterior vila

Echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group a realizat si proiectul de design exterior Vila Pipera, un concept modern, potrivit unui stil de viata cosmopolit. Aflata in Bucuresti, in zona de nord, superba casa dispune de spatii ample, linii moderne si elegante atat la interior cat si in ceea ce priveste fatada.

Design exterior vila moderna

Au fost alese culori neutre pentru amenajarea exterioara, iar materialele propuse de arhitectii nostri respecta cele mai exigente cerinte atunci cand vine vorba de calitate. Finisajele, obiectele de iluminat pentru exterior si toate materialele utilizate fac parte din portofoliul Noblesse Interiors. Ferestrele mari ofera si ele un aspect modern si elegant in proiectul de design exterior vila. In amenajarea gradinii a fost integrat un jacuzzi chiar in zona de langa terasa, pentru a se crea o mica oaza de relaxare.

Casa a fost proiectata pe mai multe niveluri: la parter include un open space cu bucatarie, living, dining si un birou, iar la etaj sunt dormitoare elegante, acestea fiind realizate in stil modern luxury. Mansarda este conceputa in stil nordic. Vila dispune si de un demisol cu un garaj si o crama. Toate spatiile au fost gandite astfel incat sa ofere o atmosfera primitoare din toate punctele de vedere. Functionalitate si confort sunt principalele aspecte de la care a pornit conceptul.

Amenajari exterioare case in diferite stiluri

Designerii si arhitectii nostri transforma viziunea clientilor in amenajari personalizate. Acestea sunt realizate cu profesionalism si o deosebita atentie la fiecare etapa, de la concept, pana la implementare.

Echipa de arhitecti si designeri Noblesse realizeaza proiecte de design exterior vile si design interior vile. Pe langa acestea, proiectele de amenajari locuinte includ si conceptele de design interior apartamente si design interior penthouse-uri. Proiectele la cheie din portofoliul nostru abordeaza stiluri si concepte diferite si respecta cele mai exigente cerinte. Fie ca vorbim de stilul clasic, eclectic, modern sau contemporan, fiecare proiect este creat cu pasiune de catre specialistii nostri.

 

design exterior vila
design exterior vila
design exterior vila
design exterior vila
design exterior vila

Share on