fbpx

Design Interior Apartament Mamaia Stil Luxury -Savoy

Design Interior Apartament Mamaia

Va prezentam unul din cele 4 concepte de design interior apartament Mamaia  dezvoltate pentru un rezidential de lux ,  Savoy Residence  localizat chiar pe malul marii .

Design interior apartament Mamaia – Stil Luxury

Desi este un apartament de vacanta de 3 camere  , fiind vorba de un rezidential de lux , stilul ales de catre echipa noastra de arhitecti de interior a fost unul modern luxury , inspirat insa din elemente maritime : corali de culoare portocalie , nisipul in culori de crem , marea in tonuri de albastru  .Toate aceste surse de inspiratie au fost atent combinate pentru-un mixt fascinant de texturi , piese de mobilier si culori , conectand astfel interiorul la vibratia marii intr-o zi insorita de vara .

Va prezentam unul din cele 4 concepte de design interior apartament Mamaia  dezvoltate pentru un rezidential de lux ,  Savoy Residence  localizat chiar pe malul marii .

Design interior apartament Mamaia – Stil Luxury

Desi este un apartament de vacanta de 3 camere  , fiind vorba de un rezidential de lux , stilul ales de catre echipa noastra de arhitecti de interior a fost unul modern luxury , inspirat insa din elemente maritime : corali de culoare portocalie , nisipul in culori de crem , marea in tonuri de albastru  .Toate aceste surse de inspiratie au fost atent combinate pentru-un mixt fascinant de texturi , piese de mobilier si culori , conectand astfel interiorul la vibratia marii intr-o zi insorita de vara .De altfel ca in toate proiectele noastre ne gasim inspiratia in diverse surse de la natura , piese de arta , povesti , locuri memorabile , toate pentru a dedica creatia noastra unui stil de viata frumos !

Materiale folosite sunt si ele demne de stilul luxury : de la mobilier masiv din lemn , bronz si marmura , textile moi catifelate care sa te surprinda placut la atingere . Credem ca materialele au un efect incredibil asupra simturilor noastre si daca nu ne credeti , lasati-va mana sa atinga o catifea moale si veti simti cu siguranta tresarirea unui sentiment de placere instinctiva si dorinta de a pastra acea emotie cat mai mult timp .

Designeri de interior – creatori de frumos si emotii

Apartamentul beneficieaza de un frumos open space , ceea ce ne-a permis sa pastram conectate cele 2 zone si mai mult decat atat , sa cream un spatiu unitar .Desi ne-am jucat in culori si  finisaje , am creat un decor de living si dining care se completeaza frumos si te umple de energie pozitiva datorita culorii corai energizante printre tonuri de crem, gri si albastru .Un perete intreg de marmura ne aminteste ca piatra este un finisaj nobil , nelipsit dintr-un decor luxury . Corpurile de iluminat moderne aduc si ele accentele luxury care vin si completeaza si mai mult efectul dorit de echipa noastra de designeri de interior, creatori de frumos si emotii .

Amenajare dormitoare- o oaza de liniste si stil

Dormitorul matrimonial atrage atentia prin panourile decorative cu insertii aurii si tapet , iar piesa centrala este si in acest caz patul cu influente retro si catifeaua moale pe care o iubim in astfel de amenajari .

Designeri de interior  – pasiune si experienta pentru design interior apartament Mamaia

Echipa noastra de designeri de interior Bucuresti sau Brasov , Cluj , Iasi , Craiova , Mamaia sau Coonstanta iti stau la dispozitie cu servicii profesoniste de design interior pentru rezidentiale  de top . Pasiunea si experienta in  implementarea a sute de proiecte ne recomanda pentru a realiza si pentru tine orice proiect de design interior pentru apartamente  de lux, amenajari apartamente moderne , clasice , stil nordic , stil eclectic   .Vezi Testimoniale aici si premii aici .

 

moodboard apartament modern la mare

 

Mizeaza pe stilul luxury cu accente maritime 

 

 

amanajari apartamente moderne

 

We bring to life the vision of our clients through art!

Noblesse Group

Proiect in mamaia apartament cu 3 camere in stil luxury
Proiect in mamaia apartament

Design interior de lux – detalii surprinzatoare 

 

 

design interior apartament mamaia de lux
Proiect in mamaia apartament stil luxury

 

We add value to any interior with decorative pieces!

Noblesse Group

amenajari dormitoare

 

Pentru intreaga amenajare designerii au ales cu grija produse de mobilier contemporan , corpuri de iluminat moderne sau placari din portofoliu Noblesse Group , leader pe segmentul premiu si luxury .

 

amenajari dormitoare moderne

 

In al doilea dormitor regasim materiale pretioase  precum bronz, lemn masiv, tapet, catifea, insa decorul capata distinctie prin mixul de culori.

 

Good design fulfill our daily life!

Noblesse Group

design interior dormitor

 

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

amenajare baie rezidential mamaia
amenajare baie moderna

Share on