fbpx

Design Interior Apartament Modern-Volo 2

Design Interior Apartament Modern-Volo 2

proiect-de-apartament-in-stil-modern-luxury-noblesse-group

Proiect de design interior apartament modern in Bucuresti

Ne bucuram sa va prezentam proiectul Volo 2: Design Interior Apartament Modern  pentru un apartament cu 3 camere situat intr-un ansamblu rezidential nou din Bucuresti. Apartamentul este cel de-al doilea din seria celor trei proiecte de apartamente in stil modern luxury realizate de echipa de designeri Noblesse Group.

 

proiect-de-apartament-in-stil-modern-luxury-noblesse-group

 

Big city lifestyle

Conceptul de design al apartamentului a fost gandit in stil modern luxury, cu linii curate, culori usor reci, accente de marmura, silver, texturi si patternuri diverse. Atmosfera creata pentru acest interior poate fi descrisa succint prin sintagma “big city lifestyle”.

Citeste mai departe despre Volo 2: Design Interior Apartament Modern 

We inspire ourselves in events, people, stories and iconic design pieces.

Noblesse Group

proiect-de-amenajare-apartament-modern-luxury-noblesse
proiect-de-amenajare-apartament-modern-luxury_noblesse_group

 

Proiect de design apartament Bucuresti

La nivel de compartimentare, apartamentul se compune dintr-o zona de zi in regim open-space, formata din living, dining si bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, spatii de depozitare si o terasa. Fiind adresat segmentului de lux, materialele folosite sunt de calitate superioara, cum ar fi lemnul masiv, marmura, catifeaua si metalul. Designul creat exprima eleganta, gratie, finete si, bineinteles, lux.

 

proiect-de-design-interior-apartament-lux-noblesse-group

 

Design interior in stil modern luxury

In zona de zi, cromatica este una neutra, cu accente aurii prezente la finisaje, mobilier si corpuri de iluminat. Bucataria deosebit de eleganta este utilata cu piese de mobilier moderne in nuanta antracit, electrocasnice finisaj silver si backsplash placat cu marmura Makalu. Aceasta functiune este separata de restul ariei de zi printr-un bar finisat cu marmura Carrara.

 

“The essence of interior design will always be about people and how they live.”

Albert Hadley

amenajare-apartament-modern-noblesse-group
proiect-de-design-apartament-in-stil-modern-noblesse-group

 

Design apartament in regim open-space

Scaunele de bar minimaliste prezinta un design de efect. Diningul si livingul au fost gandite unitar conform conceptului: canapea si scaune de dining din catifea beige, consola tv in nuanta antracit, placare cu marmura, panouri decorative cu insertii aurii, corpuri de iluminat moderne cu design spectaculos. Atat finisajele, cat si corpurile de mobilier si de iluminat provin din colectii celebre, recunoscute international si care fac parte din portofoliul Noblesse Group.

 

proiect-de-design-interior-apartament-modern-luxury-noblesse-group

 

Proiect de design dormitor matrimonial

Cromatica dormitorului matrimonial este tot neutra pe fond, dar cu mai multe accente de culoare: turcoaz, galben si verde. Toate piesele de mobilier si elementele decorative sunt din gama luxury: panouri decorative, tapiterii din catifea, lemn masiv, insertii aurii, corpuri de iluminat elegante. Ambele dormitoare – matrimonial si de oaspeti, aem panouri decorative Tecnografica si Quattrocento, panouri marmura Marmi Design, mobilier Luigi Volpi, Richmond, Eichholtz si Ditre.

 

proiect-de-design-interior-apartament-noblesse

 

Piesa centrala din aceasta camera este patul, care se remarca prin tablia sa cu un design deosebit, peretele din spatele acestuia fiind placat cu panouri decorative cu aspect de marmura. Dressingul cu structura metalica si polite din lemn masiv se evidentiaza prin corpurile de mobilier de tip walk-in wardrobe.

 

“Design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable.”

Donna Karan

proiect-apartament-in-stil-modern-luxury_noblesse-group
woman-lifestyle-noblesse-group
design-interior-apartament-modern-noblesse

 

Proiect de design dormitor de oaspeti

Dormitorul de oaspeti cucereste prin atmosfera mai calduroasa. Cromatica este imbogatita de ciocolatiu, verde smarald, galben si portocoliu. Configuratia camerei – forma dreptunghiulara cu lungimea relativ mare si latimea destul de mica, nu a permis expunerea unui corp de mobilier suplimentar in fata patului.

 

proiect-apartament-in-stil-modern-luxury_noblesse_group
lifestyle-noblesse-group
proiect-amenajare-apartament-in-stil-modern-noblesse-group

 

Astfel, camera a fost impartita in doua zone, cel cu birou/make-up si dulap de dressing si cel cu pat, noptiere si tv, cele doua arii fiind separate printr-o biblioteca deschisa cu structura metalica si polite din lemn masiv cu insertii metalice. Toate piesele de mobilier si elementele decorative sunt din gama luxury contemporan, dar cu accente mid-century. De remarcat este atat placarea din riflaje de lemn, cat si panourile decorative cu nuante de verde.

 

proiect-de-amenajare-apartament-noblesse-group

 

Cele doua bai ocupa suprafete relativ mici, prin urmare s-au ales finisaje in tonuri neutre si obiecte sanitare cu design minimalist pentru a se pastra un aspect aerisit.

 

amenajare-apartament-modern-noblesse
proiet-de-amenajare-apartament-in-stil-modern-noblesse-group
proiect-amenajare-apartament-modern-noblesse-group
design-interior-apartament-in-stil-modern-noblesse-group
proiect-de-apartament-in-stil-modern-noblesse-group
proiect-de-amenajare-apartament-modern-noblesse-group

 

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior pentru spatii rezidentiale, cum ar fi proiecte de design interior case, proiecte de design interior vile, proiecte de design interior apartamente, proiecte de penthouse-uri, proiecte de restaurari de case, fiecare proiect fiind o reala provocare, fie ca vorbim de amenajari clasice sau amenajari moderne.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Share on