Design Interior Apartament Modern – Volo 2

Citeste acest articol despre  rezidentialul Volo  in cadrul caruia am realizat acest proiect 3d de Design Interior Apartament Modern.

Proiect de design interior apartament modern – rezidential de lux Volo in  Bucuresti

Ne bucuram sa va prezentam proiectul Volo 2: Design Interior Apartament Modern  pentru un apartament cu 3 camere situat intr-un ansamblu rezidential nou din Bucuresti. Apartamentul este cel de-al doilea din seria celor trei proiecte de apartamente in stil modern luxury realizate de echipa de designeri Noblesse Group.

Big city lifestyle – rezidential de lux

Conceptul de design al apartamentului a fost gandit in stil modern luxury, cu linii curate, culori usor reci, accente de marmura, silver, texturi si patternuri diverse. Atmosfera creata pentru acest interior poate fi descrisa succint prin sintagma “big city lifestyle”.

Design interior apartament modern – accente luxury

La nivel de compartimentare, apartamentul se compune dintr-o zona de zi in regim open-space, formata din living, dining si bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, spatii de depozitare si o terasa. Fiind adresat segmentului de lux, materialele folosite sunt de calitate superioara, cum ar fi lemnul masiv, marmura, catifeaua si metalul. Designul creat exprima eleganta, gratie, finete si, bineinteles, lux.

Design interior in stil modern luxury

In zona de zi, cromatica este una neutra, cu accente aurii prezente la finisaje, mobilier si corpuri de iluminat. Bucataria deosebit de eleganta este utilata cu piese de mobilier moderne in nuanta antracit, electrocasnice finisaj silver si backsplash placat cu marmura Makalu. Aceasta functiune este separata de restul ariei de zi printr-un bar finisat cu marmura Carrara.

Scaunele de bar minimaliste prezinta un design de efect. Diningul si livingul au fost gandite unitar conform conceptului: canapea si scaune de dining din catifea beige, consola tv in nuanta antracit, placare cu marmura, panouri decorative cu insertii aurii, corpuri de iluminat moderne cu design spectaculos. Atat finisajele, cat si corpurile de mobilier si de iluminat provin din colectii celebre, recunoscute international si care fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Descopera designul interior conceput pentru apartamentul Volo 2 si prin intermediul acestui tur virtual.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior pentru spatii rezidentiale, cum ar fi proiecte de design interior case, proiecte de design interior vile, proiecte de design interior apartamente, proiecte de penthouse-uri, amenajari apartamente de lux , fiecare proiect fiind o reala provocare, fie ca vorbim de amenajari clasice sau amenajari moderne.

We inspire ourselves in events, people, stories and iconic design pieces.

Noblesse Group

“Luxury is in each details.” (Hubert de Givenchy)

“The essence of interior design will always be about people and how they live.”

Albert Hadley

DESIGN APARTAMENT IN REGIM OPEN-SPACE

PROIECT DE DESIGN DORMITOR MATRIMONIAL

Cromatica dormitorului matrimonial este tot neutra pe fond, dar cu mai multe accente de culoare: turcoaz, galben si verde. Toate piesele de mobilier si elementele decorative sunt din gama luxury: panouri decorative, tapiterii din catifea, lemn masiv, insertii aurii, corpuri de iluminat elegante. Ambele dormitoare – matrimonial si de oaspeti, aem panouri decorative Tecnografica si Quattrocento, panouri marmura Marmi Design, mobilier Luigi VolpiRichmond  .

Piesa centrala din aceasta camera este patul, care se remarca prin tablia sa cu un design deosebit, peretele din spatele acestuia fiind placat cu panouri decorative cu aspect de marmura. Dressingul cu structura metalica si polite din lemn masiv se evidentiaza prin corpurile de mobilier de tip walk-in wardrobe.

“Design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable.”

Donna Karan

PROIECT DE DESIGN DORMITOR DE OASPETI

Dormitorul de oaspeti cucereste prin atmosfera mai calduroasa. Cromatica este imbogatita de ciocolatiu, verde smarald, galben si portocoliu. Configuratia camerei – forma dreptunghiulara cu lungimea relativ mare si latimea destul de mica, nu a permis expunerea unui corp de mobilier suplimentar in fata patului.

Astfel, camera a fost impartita in doua zone, cel cu birou/make-up si dulap de dressing si cel cu pat, noptiere si tv, cele doua arii fiind separate printr-o biblioteca deschisa cu structura metalica si polite din lemn masiv cu insertii metalice. Toate piesele de mobilier si elementele decorative sunt din gama luxury contemporan, dar cu accente mid-century. De remarcat este atat placarea din riflaje de lemn, cat si panourile decorative cu nuante de verde.

Cele doua bai ocupa suprafete relativ mici, prin urmare s-au ales finisaje in tonuri neutre si obiecte sanitare cu design minimalist pentru a se pastra un aspect aerisit.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest