fbpx

Design Interior Apartament Modern – Volo 2

Design Interior Apartament Modern

Citeste acest articol despre  rezidentialul Volo  in cadrul caruia am realizat acest proiect 3d de Design Interior Apartament Modern .

Proiect de design interior apartament modern – rezidential de lux Volo in  Bucuresti

Ne bucuram sa va prezentam proiectul Volo 2: Design Interior Apartament Modern  pentru un apartament cu 3 camere situat intr-un ansamblu rezidential nou din Bucuresti. Apartamentul este cel de-al doilea din seria celor trei proiecte de apartamente in stil modern luxury realizate de echipa de designeri Noblesse Group.

Big city lifestyle – rezidential de lux

Citeste acest articol despre  rezidentialul Volo  in cadrul caruia am realizat acest proiect 3d de Design Interior Apartament Modern.

Proiect de design interior apartament modern – rezidential de lux Volo in  Bucuresti

Ne bucuram sa va prezentam proiectul Volo 2: Design Interior Apartament Modern  pentru un apartament cu 3 camere situat intr-un ansamblu rezidential nou din Bucuresti. Apartamentul este cel de-al doilea din seria celor trei proiecte de apartamente in stil modern luxury realizate de echipa de designeri Noblesse Group.

Big city lifestyle – rezidential de lux

Conceptul de design al apartamentului a fost gandit in stil modern luxury, cu linii curate, culori usor reci, accente de marmura, silver, texturi si patternuri diverse. Atmosfera creata pentru acest interior poate fi descrisa succint prin sintagma “big city lifestyle”.

Design interior apartament modern – accente luxury

La nivel de compartimentare, apartamentul se compune dintr-o zona de zi in regim open-space, formata din living, dining si bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, spatii de depozitare si o terasa. Fiind adresat segmentului de lux, materialele folosite sunt de calitate superioara, cum ar fi lemnul masiv, marmura, catifeaua si metalul. Designul creat exprima eleganta, gratie, finete si, bineinteles, lux.

Design interior in stil modern luxury

In zona de zi, cromatica este una neutra, cu accente aurii prezente la finisaje, mobilier si corpuri de iluminat. Bucataria deosebit de eleganta este utilata cu piese de mobilier moderne in nuanta antracit, electrocasnice finisaj silver si backsplash placat cu marmura Makalu. Aceasta functiune este separata de restul ariei de zi printr-un bar finisat cu marmura Carrara.

Scaunele de bar minimaliste prezinta un design de efect. Diningul si livingul au fost gandite unitar conform conceptului: canapea si scaune de dining din catifea beige, consola tv in nuanta antracit, placare cu marmura, panouri decorative cu insertii aurii, corpuri de iluminat moderne cu design spectaculos. Atat finisajele, cat si corpurile de mobilier si de iluminat provin din colectii celebre, recunoscute international si care fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Descopera designul interior conceput pentru apartamentul Volo 2 si prin intermediul acestui tur virtual.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior pentru spatii rezidentiale, cum ar fi proiecte de design interior case, proiecte de design interior vile, proiecte de design interior apartamente, proiecte de penthouse-uri, amenajari apartamente de lux , fiecare proiect fiind o reala provocare, fie ca vorbim de amenajari clasice sau amenajari moderne.

 

design living modern

 

We inspire ourselves in events, people, stories and iconic design pieces.

Noblesse Group

design open space
amenajare apartamente de lux

 

“Luxury is in each details.” (Hubert de Givenchy)

amanajari open space

 

 

“The essence of interior design will always be about people and how they live.”

Albert Hadley

amenajare-apartament-modern
proiect-de-design-apartament-in-stil-modern

 

Design apartament in regim open-space

 

 

amanajri bucatarii moderne

 

Proiect de design dormitor matrimonial

Cromatica dormitorului matrimonial este tot neutra pe fond, dar cu mai multe accente de culoare: turcoaz, galben si verde. Toate piesele de mobilier si elementele decorative sunt din gama luxury: panouri decorative, tapiterii din catifea, lemn masiv, insertii aurii, corpuri de iluminat elegante. Ambele dormitoare – matrimonial si de oaspeti, aem panouri decorative Tecnografica si Quattrocento, panouri marmura Marmi Design, mobilier Luigi Volpi, Richmond  .

 

 

amenajare interioara dormitor apartament

 

Piesa centrala din aceasta camera este patul, care se remarca prin tablia sa cu un design deosebit, peretele din spatele acestuia fiind placat cu panouri decorative cu aspect de marmura. Dressingul cu structura metalica si polite din lemn masiv se evidentiaza prin corpurile de mobilier de tip walk-in wardrobe.

 

“Design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable.”

Donna Karan

design interior open space
woman-lifestyle-noblesse-group
dressing design-interior-apartament-modern

 

Proiect de design dormitor de oaspeti

Dormitorul de oaspeti cucereste prin atmosfera mai calduroasa. Cromatica este imbogatita de ciocolatiu, verde smarald, galben si portocoliu. Configuratia camerei – forma dreptunghiulara cu lungimea relativ mare si latimea destul de mica, nu a permis expunerea unui corp de mobilier suplimentar in fata patului.

 

amanajre domitor mic
lifestyle-noblesse-group
design interior rezidential

 

Astfel, camera a fost impartita in doua zone, cel cu birou/make-up si dulap de dressing si cel cu pat, noptiere si tv, cele doua arii fiind separate printr-o biblioteca deschisa cu structura metalica si polite din lemn masiv cu insertii metalice. Toate piesele de mobilier si elementele decorative sunt din gama luxury contemporan, dar cu accente mid-century. De remarcat este atat placarea din riflaje de lemn, cat si panourile decorative cu nuante de verde.

 

amanajre dormitor apartament mic

 

Cele doua bai ocupa suprafete relativ mici, prin urmare s-au ales finisaje in tonuri neutre si obiecte sanitare cu design minimalist pentru a se pastra un aspect aerisit.

 

amenajare-apartament-modern
amenajare baie moderna
amenajare baie moderna luxury
design-interior baie in -apartament-in-stil-modern
design baie nordica
design baie moderna

 

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Share on