Design Interior Apartamente Mamaia Stil Modern- Savoy

Va prezentam acest proiect deosebit de Design interior apartamente in Mamaia pe stil modern , situat in cadrul Savoy residential .

Design Interior Apartamente Mamaia Stil Modern

Acest apartament este unul cu dimensiuni reduse maxim 60 m2 , dar care prin creativitatea echipei noastre de designeri de interior l-au transformat intr-un camin primitor pentru o destinatie agreabila si relaxanta tot timpul anului , nu numai in sezonul de vara . Fiind situat chiar pe malul marii , imaginea marii intr-o zi calduroasa a fost principala inspiratie . Ne-am lasat imaginatia sa zburde libera pe plaja marii pa care gasim la intamplare corali cu culori fascinante de portocaliu , aducem in decor  nisipul cald si  matasos la atingere , dar si marea cu valurile ei in degradeuri de albastru .

Aria de zi este compartimentata in regim open-space si contine toate dotarile care sa asigure confort utilizatorilor : o canapea confortabila care comunica in discursul lor cu 2 fotolii , zona tv pentru miez de noapte si o bucatarie complet utilata mai ales pentru un mic dejun tarziu cu vedere la mare.

Design interior cu influente marine

Tablouri cu corali , culori de albastru , texturi de in , lemnul deschis la culoare , linii curate in mobilier  sunt combinate cu atentie  pentru un deocr modern cu influente marine .

Influenta marina este prezenta si in dormitor si poate fi remarcata indeosebi la nivelul culorilor: diverse tonuri de albastru, alb, nisipiu. Atmosfera marina este indusa si prin culoarea peretilor de culoarea apei limpede , dar si compozitia de tablouri cu inspiratie marii .

Vezi aici si alt concept de design interior apartament in Savoy rezidential pe stil luxury  .

Rezidentiale de lux – importanta designului de interior

Pentru realizarea oricarui rezidential de lux , importanta colaborarii cu o echipa profesionista de designeri de interior este una vitala . Este si cazul acestui proiect in care prin realizarea conceptului de randari 3d , am reusit sa cream o viziune potentialilor cumparatori si sa vizualizeze cat mai realistic cum ar putea arata proiectul lor de vis .Te asteptam si pe tine sa lucram impreuna pentru proiectul tau de design interior apartament in Mamaia, Constanta sau oriunde la mare , dar si pentru orice amenajare apartamente in Bucuresti , Sinaia , Brasov , Craiova , Iasi , Cluj sau Timisoara .

APARTAMENT IN MAMAIA – STIL MODERN CU ACCENTE MARINE

We inspire ourselves in events, nature, people, stories and iconic design pieces.

Noblesse Group

CASA DE LA MARE – UN REFUGIU DE VARA 

Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare personalizata. Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest