fbpx

Design Interior Bistro Vila Margareta

Design Interior Bistro Vila Margareta Noblesse Group

DESIGN INTERIOR BISTRO VILA MARGARETA

Fiecare proiect de design interior bistro vila este tratat de echipa Noblesse Group cu originalitate. Rezultatul final va fi de fiecare data unul unic si reprezentativ pentru fiecare client in parte. Designerii nostri au realizat acest proiect de amenajare interioara bistro intr-o casa istorica din Bucuresti unde au fost ghidati de viziunea clientului in realizarea conceptului de istorie a cladirii si a stilului architectural. Mobilierul ales a fost in stil clasic-vintage fiind completat de piese contemporane fresh care au adus culoare si elemenete traditionale reinterpretate amenajarii.

DETALII STIL ROMANESC REINTERPRETAT

In design au mai fost introduse detalii romanesti precum farfurii care decoreaza frumos unele zone, scaune din lemn care ne aduc aminte de case vechi de la tara, covoare sau tapiterie fotolii.

Elementele romanesti le vom gasi prezente in aceasta casa dar improspatate prin mobilier dar si prin decoruri moderne.

PASIUNE PENTRU CASE VECHI READUSE LA VIATA

Echipa Noblesse Group considera ca cele mai frumoase provocari sunt casele vechi.  Designerii nostri se bucura de fiecare data cand un beneficiar doreste sa readuca la viata o cladire istorica si sa ii ofere o amenajare rezistentiala. Experienta noastra de peste 10 ani ne-a facut sa fim experti in proiecte de case vechi pe cat mai multe stiluri.

Aceasta amenajare interioara bistro sau amenajari interioare cafenele realizate de echipa noastra au parte de cea mai mare atentie. Vei putea avea parte de o consiliere specializata in fiecare pas al procesului de amenajare.

Te poti inspira aici de alte proiecte extraordinare de amenajare restaurante pe diverse stiluri. Printre acestea putem enumera : toscan, pescaresc, italian, stil modern, steak house, maritim, british sau industrial .

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Design Interior Bistro Vila clasica
Design Interior Bistro
Design Interior Bistro romanesc

 

Good design helps us live and feel better!

Noblesse Group

Design Bistro casa clasica
amenajare bistro in casa veche
Design restaurant in casa veche

Share on