fbpx

Design Interior Bistro Vila Margareta

Design Interior Bistro Vila Margareta Noblesse Group

 

Design interior bistro Vila Margareta

Echipa Noblesse Group trateaza fiecare proiect de design interior bistro vila cu originalitate, astfel incat rezultatul final sa fie mereu unic si reprezentativ pentru brandul respectiv. Nu face exceptie nici acest proiect de amenajare interioara  bistro intr-o casa istorica din Bucuresti  unde designerii au fost ghidati in realizarea conceptului de istoria cladirii, stilului arhitectural si viziunea clientului asupra spatiului. Astfel, pentru aceasta amenajare de bistro, echipa de designeri de interior Bucuresti de la Noblesse Group a ales mobilier in stil clasic-vintage si, alaturi de piese contemporane fresh, a inclus accente de culoare si elemente traditionale reinterpretate.

Detalii stil romanesc reinterpretat

Detaliile romanesti se gasesc in mai multe elemente de de decor atent introduse in design , precu farfurii care decoreaza frumos anumite zone de accente , scaunele din lemn care amintesc de vechile case de la tara sau patternuri din pernite , tapiterie fotolii sau covoare .

Astfel acesta casa veche pastreaza nostalgic elemente romanesti , dar improspatate prin mobilier si decoruri moderne .

Pasiune pentru case vechi readuse la viata

Casele vechi reprezinta pentru echipa Noblesse Group una dintre cele mai frumoase provocari si ne bucuram de fiecare data cand un beneficiar doreste sa readuca la viata o cladire istorica si sa-i dea o destinatie fie comerciala sau rezidentiala . Experienta noastra este una bogata , dezvoltata de-a lungul a peste 10 ani de proiecte de case vechi pe stiluri diferite si pentru multiple destinatii .

Fie ca vorbim de un proiect de amenajare interioara bistro, fie de amenajari interioare cafenele sau amenajari interioare baruri, restaurante  echipa noastra va asista la fiecare pas. Veti avea parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul final se va ridica la inaltimea asteptarilor.

Lasa-te inspirat aici si de alte proiecte frumoase de amenajare restaurante pe diverse stiluri si cu specific diferit : toscan , italian , pescaresc , steak house , maritim , stil modern , british sau industrial .

 

Design Interior Bistro Vila clasica
Design Interior Bistro
Design Interior Bistro romanesc

 

Good design helps us live and feel better!

Noblesse Group

Design Bistro casa clasica
amenajare bistro in casa veche
Design restaurant in casa veche

Share on