fbpx

Design Interior Casa Stil Contemporan Minimalist

Casa Contemporary Guesthouse - Design interior in stil contemporan minimalist

DESIGN INTERIOR CASA STIL CONTEMPORAN MINIMALIST

In cele ce urmeaza veti descoperi un proiect realizat cu mult drag de echipa Noblesse Group. Acest proiect 3D de design interior casa stil contemporan minimalist realizat pentru living, dining, bucatarie si baie al unei locuinte din Bucuresti. Proprietarii sunt persoane deschise care adora sa isi invite prietenii acasa. Din acest motiv echipa Noblesse a optat pentru un stil contemporan minimalist. Punctul forte al acestui design interior casa in stil minimalist este bineinteles compozitia unitara care reiese din proportionarea suprafetelor.

DESIGN INTERIOR CASA INSPIRAT DE NATURA

Proprietarii au dorit sa aiba parte de un design inspirat din natura inconjuratoare. Acesta este motivul pentru care amenajarea a fost realizata cu materiale si culori pe care le putem regasi in natura. Peretele tv este dotat cu un semineu pe lemne. Putem spune ca cel mai spectaculos aspect este spatiul destinat depozitarii lemnelor. Acest spatiul ne duce cu gandul la cabanele montane. Peretele este imbracat complet din lemn ca spatiul sa poata avea o ambianta calda, fiind amenajat in mare parte in nuante de alb si gri.

DESIGN INTERIOR DINING

Diningul este o zona foarte importanta a casei. Aici s-au folosit elemente naturale, asa cum ar fi etajerele suspendate pe care se afla ghivecele de flori imbracate in lemn. Corpurile de iluminat au accente aramii si merg pe aceeasi linie cu mobilierul. In plus, corpurile de iluminat reusesc sa transmita o atmosfera primitoare.

DESIGN INTERIOR LIVING

Livingul este un spatiu in care te poti relaxa. O importanta deosebita o are canapeaua generoasa cu design modern sub forma de coltar din textil gri. Covorul din fata acesteia cu nuante mustar-galben este accentul de culoare care completeaza amenajarea de living. Decoratiunile de pernite au tonuri de galben msutar si armonizeaza perfect intregul concept.

Design interior casa in stil contemporan minimalist

 

Amenajare interioara casa inspirata din natura

 

Design interior casa stil minimalist

 

 

Comfort is a place called home!

Noblesse Group

Design interior casa moderna

Peretele adiacent ale celor doua incaperi este realizat din cateva selectii de lemn care sunt atent finisate si care detin insertii metalice.

Design casa in stil contemporan minimalist

Inca o data putem afirma ca singurul accent de culoare care a fost utilizat in acest design interior pentru living si pentru dining este galbenul ocru pastel.

amenajare casa stil minimalist nordic

Bucataria moderna din Italia se bucura de culori naturale din lemn si crem care fac parte din portofoliu Noblesse Group.

amenajare casa stil nordic

Culoarea mahon ne duce cu gandul la o atmosfera calda si primitoare. Cu ajutorul ei vom reusi sa realizam legatura dintre designul bucatariei, gradina si terasa pentru un concept de design interior casa uimitor.

amenajare casa stil modern nordic

Baia principala s-a bucurat de o amenajare minimalista, aerisita. Aceasta este in ton cu intreg conceptul de design interior casa moderna.

amenajare baie moderna
amenajare baie moderna

 

Echipa Noblesse realizeaza proiecte de design interior casa stil contemporan, stil modern,stil minimalist, stil nordic , dar si orice stil de amenajare interioara clasica pentru o casa de vis ! Designerii nostri sunt dincolo de profesionisti , creatorii unor amenajari interioare de casa sau apartament care sa ajute la obtinerea unui stil de viata frumos si autentic prin servicii complete de design interior .

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on