Design Interior Casa Stil Neoclasic- Casa Bucuresti

Design Interior Casa Stil Neoclasic in  Bucuresti

Ne face placere sa va prezentam un proiect de design interior casa stil neoclasic in Bucuresti realizat de echipa Noblesse Group, sub coordonarea designer de interior Diana Popescu. Este vorba despre un proiect de casa in stil neoclasic realizat pentru o locuinta din apropierea Bucurestiului.

Beneficiarii au luat decizia ca echipa Noblesse Group sa le fie parteneri de incredere in realizarea uneia dintre cele mai mari dorinte ale lor, aceea de a avea un camin conform personalitatii si nevoilor lor.

Impactul vizual cand pasesti in aceasta casa amenjata in stil noeclasic este unul destul de remarcant, deoarece camerele sunt spatioase si luminoase amplificate de paleta cromatica care cuprinde culori deschise.

Design interior in stil neoclasic cu influente moderne

Proprietarii imobilului si-au dorit un patiu care sa emane eleganta, de aceea designerii Noblesse au optat pentru stilul neoclasic, ce s-a dovedit a fi cea mai buna optiune pentru ei.

Zona de living, se remarca printr-un design elegant si rafinat evidentiat prin contrastul cromatic al mobilierului ce cuprinde piese din lemn masiv, inchise la culoarea si tapitate in tonuri deschise de crem.

Amenajare bucatarie: stil neoclasic, influente moderne

In bucatarie descoperim acelasi stil neoclasic cu influente moderne, care se regasesc in blatul de marmura si in scaunele cu design minimalist din zona de dinig.

Designerii de interior Noblesse au ales ca pardoseala sa fie din travertin pentru a se completa cromatic cu mobilierul din lemn mastiv deschis la culoare, un element specific acestui stil.

Amenajarea zonei de dining se diferentiaza datorita influentelelor masculine puse in evidenta de barul realizat din lemn masiv, langa care s-a creat o zona ideala de relxare si de stat la povesti cu familia sau prietenii care se continua cu zona unde se serveste masa. Pentru a crea o atmosfera mai calda, echipa Noblesse a ales sa imbrace grinzile si stalpii in lemn.

Good design helps us live and feel better!

Noblesse Group

ELEMENTE DE DECOR IN STIL MODERN

Desi s-a ales un stil neoclasic, pe alocuri se regasesc elemente moderne dar si elengante redate prin accentele metalice din blonz. Produsele  alese in amenajarea casei, fac parte din portofoliul Noblesse si sunt recunoscute international pentru calitatea materialelor si frumusetea lor.

Zona de living emana o atmosfera cocheta, datorita decoratiunilor si a paletei cromatice, care se continua cu o zona de dining.

OPEN THE EYES TO A MAGIC STORY OF ELEGANCE!

DESIGN INTERIOR BAR

Zona de bar, este un punct care atrage prvirile tuturor invitatilor deoarece acolo se regaseste un contrast intre rece si cald prin combinarea elementelor din lemn cu cele din piatra si metal. Datorita rafturilor din sticla si a mobilierului ales, zona are o nota exclusivista, produsele le puteti gasi in portofoluil Noblesse, acolo va asteapta o gama larga de corpuri de iluminat,mobilier, sanitare, etc.

SERVICII COMPLETE DE DESIGN INTERIOR!

Echipa noastra realizeaza proiecte complete de design interior casa pe stil clasic , modern , neoclasic , french , british , adaptandu-ne cu creativitate si know how la orice cerinta de amenajare interioara casa in Bucuresti , Iasi , Brasov , Craiova , Constanta, Iasi  sau alte localitati din tara si din strainatate !

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Pin It on Pinterest