Design interior case vechi – Castel Franta

Proiectele de design interior case vechi pe care echipa noastra le-a realizat in cadrul Castelului din Franta spun o povste unica. In fiecare etapa, cu fiecare incapare unde s-a realizat amenajarea interioara case vechi, aceasta locuinta a inceput sa prinda contur. A capatat unicitate, sarm si detalii ale stilului luxury.

Peretii imbracati in piatra se regasesc si dormitorul unuia dintre membrii familiei, dar si in zona de sauna. Piatra este unul dintre materialele ce ofera personalitate spatiului, pastrand aerul de epoca. Detaliile clasice precum tablourile cu portrete sau candelabrele pastreaza din eleganta unei resedinte vechi.

Dormitor cu personalitate intr-un design interior case vechi

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au creat acest proiect de amenajare interioara case vechi intr-un stil unic, iar fiecare spatiu rezoneaza cu dorintele membrilor familiei. De exemplu, dormitorul baiatului are linii simple, detalii ce transmit veselie si nuante deschise in contrast cu cele albastre. Un decor cu totul luminos si primitor alcatuit din doua zone – cea de zi si cea pentru dormit. Scara interioara este o piesa in sine, datorita elegantei data de detaliile clasice si nuanta deschisa. Aceasta face legatura intre birou si zona unde regasim patul. Intalnim si in baie un perete imbracat in piatra, ce completeaza estetica spatiului. Piesele de mobilier si corpurile de iluminat aduc stilul luxury intr-un cadru elegant si autentic.

Dressing luxury cu accente clasice

O incapare ampla, cu numeroase spatii pentru garderoba, amenajata simplu si elegant. Bancuta este o piesa de mobilier statement intr-un stil clasic, integrata cu gust in decorul luxury. Corpurile de iluminat discrete, precum si mobilierul fac parte din portofoliul Noblesse Group. De altfel, toate camerele si spatiile castelului sunt mobilate si decorate cu piese din colectiile exclusiviste ale portofoliului nostru.

Sauna – amenajare interioara moderna intr-un decor emblematic

Peretii imbracati in piatra, tabloul clasic si candelabrul elegant sunt o invitatie deschisa catre un loc de poveste cu sauna. Aici, relaxarea capata noi valente. Putem intalni elemente moderne imbinate cu lemnul ce transforma spatiul intr-unul cozy.

Echipa Noblesse Group este specializata in amenajari interioare si restaurari case vechi dar si rezidentiale, spatii comerciale, hoteluri, restaurante si sedii ale companiilor.

“The essence of interior design will always be about people and how they live.” (Albert Hadley)

“An interior is the natural projection of the soul.” (Coco Chanel)

“Every great design begins with an even better story.” (Lorinda Mamo)

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest