fbpx

Design interior case vechi – Castel Franta

design interior case vechi

Proiectele de design interior case vechi pe care echipa noastra le-a realizat in cadrul Castelului din Franta spun o povste unica. In fiecare etapa, cu fiecare incapare unde s-a realizat amenajarea interioara case vechi, aceasta locuinta a inceput sa prinda contur. A capatat unicitate, sarm si detalii ale stilului luxury.

Peretii imbracati in piatra se regasesc si dormitorul unuia dintre membrii familiei, dar si in zona de sauna. Acestia ofera personalitate spatiului, pastrand aerul de epoca. Detaliile clasice precum tablourile cu portrete sau candelabrele pastreaza din eleganta unei resedinte vechi.

Proiectele de design interior case vechi pe care echipa noastra le-a realizat in cadrul Castelului din Franta spun o povste unica. In fiecare etapa, cu fiecare incapare unde s-a realizat amenajarea interioara case vechi, aceasta locuinta a inceput sa prinda contur. A capatat unicitate, sarm si detalii ale stilului luxury.

Peretii imbracati in piatra se regasesc si dormitorul unuia dintre membrii familiei, dar si in zona de sauna. Piatra este unul dintre materialele ce ofera personalitate spatiului, pastrand aerul de epoca. Detaliile clasice precum tablourile cu portrete sau candelabrele pastreaza din eleganta unei resedinte vechi.

Dormitor cu personalitate intr-un design interior case vechi

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au creat acest proiect de amenajare interioara case vechi intr-un stil unic, iar fiecare spatiu rezoneaza cu dorintele membrilor familiei. De exemplu, dormitorul baiatului are linii simple, detalii ce transmit veselie si nuante deschise in contrast cu cele albastre. Un decor cu totul luminos si primitor alcatuit din doua zone – cea de zi si cea pentru dormit. Scara interioara este o piesa in sine, datorita elegantei data de detaliile clasice si nuanta deschisa. Aceasta face legatura intre birou si zona unde regasim patul. Intalnim si in baie un perete imbracat in piatra, ce completeaza estetica spatiului. Piesele de mobilier si corpurile de iluminat aduc stilul luxury intr-un cadru elegant si autentic.

Dressing luxury cu accente clasice

O incapare ampla, cu numeroase spatii pentru garderoba, amenajata simplu si elegant. Bancuta este o piesa de mobilier statement intr-un stil clasic, integrata cu gust in decorul luxury. Corpurile de iluminat discrete, precum si mobilierul fac parte din portofoliul Noblesse Group. De altfel, toate camerele si spatiile castelului sunt mobilate si decorate cu piese din colectiile exclusiviste ale portofoliului nostru.

Sauna – amenajare interioara moderna intr-un decor emblematic

Peretii imbracati in piatra, tabloul clasic si candelabrul elegant sunt o invitatie deschisa catre un loc de poveste cu sauna. Aici, relaxarea capata noi valente. Putem intalni elemente moderne imbinate cu lemnul ce transforma spatiul intr-unul cozy.

Echipa Noblesse Group este specializata in amenajari interioare si restaurari case vechi dar si rezidentiale, spatii comerciale, hoteluri, restaurante si sedii ale companiilor.

amenajare interioara dormitor copil
amenajare interioara birou casa
amenajare interioara casa veche scara interioara

 

“The essence of interior design will always be about people and how they live.” (Albert Hadley)

amenajare interioara mansarda casa veche
design interior dormitor mansarda
design interior baie casa veche
amenajare interioara baie casa veche

 

“An interior is the natural projection of the soul.” (Coco Chanel)

design interior dressing luxury
amenajare interioara dressing
amenajare interioara dressing casa veche
amenajare interioara dressing luxury
amenajare interioara dressing stil contemporan

 

“Every great design begins with an even better story.” (Lorinda Mamo)

amenajare interioara sauna
design interior sauna
amenajare interioara sauna casa veche

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on