fbpx

Design Interior Fashion Store Din Targu Jiu

Fashion store, Targu Jiu - Design interior

DESIGN INTERIOR FASHION STORE

Va prezentam cu mult interes si cu multa emotie acest proiect de amenajare interioara fashion store creat de echipa noastra de specialisti.  Acest proiect face parte din categoria spatiilor comerciale si s-a bucurat de toata creativitatea si de toata pasiunea specialistilor nostri.  Mai exact vorbim despre un proiect de design interior magazin pentru un brand 100% romanesc. Acest design urmeaza sa fie implementat in toate showroom-urile brandului din tara.

Echipa Noblesse Group a creat acest design pornind de la identitatea brandului dar si de la stilul de produse comercializate. Designerii si arhitectii de interior Noblesse Grop au realizat un proiect de design interior in stil urban industrial care are parte de foarte multe accente clasice. Toate piesele de mobilier care fac parte din acest proiect de amenajare interioara au un aspect elegant.

FASHION STORE CU ELEMENTE CLASICE

Inca de la prima privire va puteti da seama ca intreaga garsoniera reprezinta un mix interesant de diverse elemente. Toate piesele de mobilier care fac parte din acest design interior fashion store fac parte din portofoliul Noblesse Group. Elementele clasice care fac parte din acest spatiu ofera eleganta si rafinament intregului spatiu.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Fashion store, Targu Jiu - Design interior

 

AMENAJARE INTERIOARA DEOSEBITA

Aceasta amenajare interioara are o complexitate aparte care este oferita de: placi ceramic cu pattern clasic, parchet cu un look usor nefinisat, piese de mobilier si pereti care sunt tratati cu tapet. Luminile intregesc aspectul total al incaperii.In acest caz designerii au mizat pe o combinatie uimitoare de corpuri de iluminat care se aseamana cu niste reflectoare cu un lampadar imens care ofera pretiozitate incaperii.

Designerii de interior Noblesse Group au realizat o amenajare de la zero care respecta in totalitate identitatea brandului tau. Toate proiectele realizate de echipa noastra fie ca vorbim amenajari interioare saloane de beauty sau amenajari de centre SPA & Wellness sunt realizate cu cele mai interesante piese de mobilier.

Fashion store, Targu Jiu - Design interior
Fashion store, Targu Jiu - Design interior

Share on