fbpx

Design Interior Fashion Store Din Targu Jiu

Fashion store, Targu Jiu - Design interior

Design interior fashion store

Un proiect de design interior din categoria spatii comerciale a fost finalizat de catre echipa Noblesse Group. Este vorba de un proiect de design interior magazin pentru un brand 100% romanesc, acesta urmand sa fie implementat in toate showroomurile brandului din tara.

Plecand de la identitatea brandului si de la stilul de produse comercializate, designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au dezvoltat un proiect de design interior in stil urban industrial cu accente clasice, reflectat prin piese cu un aspect elegant.

 

“Interior design is the intermediary between information and understanding.”

Hans Hofmann

Fashion store, Targu Jiu - Design interior

 

Amenajare interioara fashion store

Aceasta amenajare interioara fashion store reprezinta un mix interesant de elemente diverse cum ar fi placi ceramice cu pattern clasic, parchet cu un look usor nefinisat, mobilier clasic si pereti tratati cu tapet. Aspectul este intregit de jocul inedit de lumini pentru ca in acest caz designerii au mizat pe combinatia de corpuri de iluminat asemenea unor reflectoare imense cu un lampadar maiestuos care incanta vederea.

Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare de la zero customizata, cu respectarea fidela a identitatii brandului tau. Fie ca vorbim de un proiect de amenajare interioara magazin, fie de amenajari interioare saloane de beauty sau amenajari de centre SPA & Wellness, echipa noastra te asista la fiecare pas. Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Fashion store, Targu Jiu - Design interior
Fashion store, Targu Jiu - Design interior

Share on