fbpx

Design Interior In Stil Eclectic Casa Braila

Casa Braila – Design interior in stil eclectic

DESIGN INTERIOR IN STIL ECLECTIC CASA BRAILA

In cele de mai jos va prezentam un proiect de design interior in stil eclectic realizat pentru o casa din Braila. Acest proiect a fost realizat pentru un client fidel al companiei noastre pentru care lucram de fiecare data cu multa placere.

Vrei sa afli cum te poti bucura de confortul oferit de mobilierul clasic si cum poti avea parte in acelasi timp de piese moderne? Ei bine, asta este posibil daca optezi pentru stilul eclectic. Echipa Noblesse a adoptat acest stil deoarece proprietarii au spus ca isi doresc un interior clasic si modern cu elemente luxoase si elegante.

CASA IN STIL ECLECTIC

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au realizat proiecte 3D pentru: living, dining si bucatarie. Acestia au incercat sa armonizeze perfect toate incaperile din punct de vedere al stilul de amenajare si al cromaticii. Din aceasta cauza anumite tente se regasesc in fiecare dintre aceste camere.

Toate produsele de mobilier care fac parte din acest proiect sunt din portofoliul Noblesse Group. Fiecare spatiu al acestei case are anumite caracteristici de care designerul de interior a tinut cont.

Zona de dining este mai inalta decat livinul. A fost creat un panou din sticla sablata care ajuta la decorarea camerelor si care confera un plus de originalitate.

Design interior casa in stil eclectic

 

 

 

We make our passion a way of living.

Noblesse Group

Design interior casa stil eclectic
Design casa stil eclectic

 

Anumite tente se regasesc in fiecare dintre camerele frumoasei case din Braila. Livingul se bucura de o amenajare in tonuri de crem, maron si cu accente de violet. Nuanta de mov violet este vedeta diningului si este utilizata la tapiteria scaunelor cu spatar inalt. Cromatica aparte se regaseste in casa scarii, living, dining si bucatarie. In toate aceste spatii vom gasi fermecatoarea combinatie de crem si violet.

 

Design casa eclectica
amenajare casa stil eclectic

 

“Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love.” 

 

amenajare bucatarie casa eclectica
bucarie moderna casa braila

 

Beneficiarii si-au dorit un camin calduros si confortabil cu distinctia si luxul specifice influentelor clasice.

 

“The essence of interior design will always be about people and how they live.”

Albert Hadley

casa moderna braila
Design interior casa in stil eclectic pentru dormitor
Casa Braila – Design interior in stil eclectic
Design interior in stil eclectic

 

Acest proiect de design interior in stil eclectic (mobilier, tapet, perdele, accesorii) a fost conceput cu produse care fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Putem alege asa cum v-am obisnuit dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

design interior casa moderna
Design interior casa in stil eclectic zona de living
Design interior casa in stil eclectic pentru living si dining
Design interior casa in stil eclectic pentru dining
amenajare bucatarie moderna
bucatarie moderna casa braila
bucatarie moderna
Design interior dormitor in stil eclectic
Design interior in stil eclectic dormitor

Share on