Design interior industrial – Bacanie din Bucuresti

Suntem bucurosi sa va prezentam unul dintre proiectele noastre de design interior industrial, la care echipa de arhitecti si designeri Noblesse a lucrat cu pasiune pentru a scoate tot ce este mai frumos si util din stilul industrial, integrat intr-un spatiu comercial, mai precis o bacanie din Bucuresti.

Beneficiarul si-a dorit un loc inedit unde sa isi vanda produsele cu specific frantuzesc, de aceea designerii Noblesse Group au optat impreuna cu beneficiarul, pentru un stil industrial cu influente frantuzesti.

Arhitectura industriala a aparut in anii 1700, mai mult din necesitate, doarece in acea perioada oamenii nu beneficiau de anumite facilitati precum electricitatea. Asa au inceput sa se construiasca spatii largi cu ferestre cat mai mari, pentru a avea cat mai multa lumina, aceasta fiind si una dintre caracteristicile principale ale acestui stil.

Design interior industrial – compartimentarea

Daca te uiti cu atentie vei descoperi ca acest spatiu este impartit in 3 camere, fiecare cu specificul ei: prima camera fiind pentru produse, a doua este dedicata carnurilor si branzeturilor, iar a 3-a este o vinoteca, un loc plin cu cele mai bune vinuri frantuzesti.

Spatiul comercial are o inaltime de peste 5 metri, ceea ce le-a permis designerilor si arhitectilor Noblesse sa plaseze in prima camera o supanta de sticla, fiind si una ditre cele mai mari incaperi.

Aceasta camera este in totalitate dedicata vanzarii produselor care nu au nevoie sa fie puse in frigider. Supanta ultra-moderna de sticla este focus-point-ul acestei incaperi. Sticla este mata si structura este din metal vopsit verde-smarald, culoare care se regaseste punctual si in restul spatiilor. La intrare avem casa de marcat care este realizata custom care are si un spatiu de expunere a produselor top de sezon din magazin.

Amenajare spatiu comercial – zona de frigidere si vinoteca

A doua camera este dedicata produselor care se tin in frigider – branzeturi, carnuri, etc – si aici se continua stilul industrial, dar este diferentiat print doua aspecte: covorul de ceramica si plantele suspendate de tavan printr-o structura metalica in care se regasesc corpurile de iluminat si oglinzile de diferite dimensiuni care dubleaza spatiul vizual.

In ce priveste paleta cromatica, numarul de culori este limitat, aici vom regasi tonuri calde de gri, bej, culoarea lemnului, negru si verde.

Continuam si ajungem la a treia incapere a acestui proiect de design interior industrial – vinoteca – aici avem mobilier custom pentru colectia de vinuri frantuzesti, special conceput pentru expunere si depozitare. Camera va fi controlata termic astfel incat vinurile sa fie tinute la temperatura ideala de servire. Pe jos avem un culoar realizat din dale de beton si de jur-imprejur avem piatra de dimensiuni foarte mici astfel incat sa se creeze o atmosfera tipica de vinoteca french.

Banda led de jur-imprejur, atat in interiorul mobilierul cat si la nivelul pardoselii pune in evidenta designul si produsele. Stalpul existent a fost imbracat in oglinda vintage, iar rama de cupru a fost aleasa special pectru ca mareste spatiul vizual.

Deoarece avem inaltime mare, pentru a echilibra acest aspect, am coborat cu multe copuri de iluminat pe niveluri diferite. Acelasi verde-smarald se regaseste si aici, dar mult mai accentuat prin spatiul ramas deasupra expunerii. Este o culoare eleganta care scoate in evidenta intreg designul.

Tot aici gasim si biroul beneficiarului, in care se pot observa cu usurinta liniile curate si spatiul aerisit, perfect pentru a organiza un business de succes!

Finisaje in design interior industrial

Acest proiect de design interior industrial este conceput intr-un spatiu unde majoritatea finisajelor sunt din caramida si beton amprentant alaturi de pardoseala ceramica cu finisaj lemn si LVT. Privita din ansamblu aceasta bacanie cu specific frantuzesc, este un mix intre stilul modern redat prin supanta de sticla si sinele cu lumina directionata care pun accentul pe produse, de stilul industrial caracterizat prin caramida, beton si lumini centrale si stilul french integrat prin lemnul vintage si mesele de prezentare din vinoteca si camera cu frigidere.

Produsele utilizate in acest proiect de design industrial interior fac parte in intregime din portofoliul Noblesse Group. Pentru implementarea oricarui proiect de design interior spatiu comercial, echipa Noblesse va sta alaturi cu servicii complete pentru a aduce la viata visul fiecarui client, de a avea un business de succes!

We Bring To Life The Vision Of Our Clients Through Art!

Good Life Starts Here With Our Best Projects In Interior Design!

We Create Spaces That Are A Reflection Of Who We Are!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest