Design interior penthouse Bucuresti – Iov Residence, proiect New York

Echipa Noblesse Group a realizat conceptul pentru un proiect de design interior penthouse Bucuresti, in cadrul Iov Residence. Acesta face parte din seria celor 5 proiecte de amenajare interioara pentru rezidentialul Iov. Apartamentele Barcelona, Berlin, Paris si Milano respecta cele mai exigente cerinte in materie de amenajari interioare. De asemenea, arhitectii si designerii nostri au realizat si proiectul de amenajare a fatadei pentru acelasi complex rezidential. Pentru aceste proiecte, echipa noastra a ales stilurile modern luxury si contemporan luxury, rezonand cu intregul concept al rezidentialului.

Iov Residence este un complex rezidential de tip boutique, situat in centrul Bucurestiului, intre Piata Victoriei si Piata Romana. Acesta ofera spatii amenajate modern ce contureaza propria personalitate si un rafinament aparte. Cand spunem design interior penthouse Bucuresti, amintim numeroase proiecte de referinta realizate de echipa Noblesse.

Stilul luxury pentru design interior penthouse Bucuresti

Acest penthouse dispune de 4 camere, cu o suprafata utila de 142 mp si se compune din zona de zi cu open space (living, bucatarie si dining), 1 dormitor matrimonial cu dressing si baie proprii, 1 dormitor cu baie si zona de lounge proprii, 1 dormitor adolescent, 1 baie de serviciu cu SAS si 4 terase.

Pentru aceasta amenajare interioara penthouse Bucuresti, echipa noastra a optat pentru stilul luxury de tip newyorkez. Toate produsele utilizate, de la mobilier, finisaje, decoratiuni, pana la iluminat si sanitare, fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Detalii si accente spectaculoase

Fiind adresat segmentului premium, materialele folosite sunt de calitate superioara, cum ar fi marmura, pielea cognac, catifeaua si metalul. Designul creat exprima eleganta, gratie, finete si, bineinteles, lux. Penthouse-ul beneficiaza de o terasa generoasa, dar si de o terasa etajata cu o zona amenajata pentru jacuzzi, pentru care au fost alese finisaje de lux, mobilier de exterior si corpuri de iluminat corespunzatoare.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior case si rezidentiale, design interior apartamente, design interior penthouse, design interior vile, create in stiluri si concepte extraordinare.

Zona de zi este open space si include livingul, bucataria si zona de dining – spatii ce se remarca prin paleta cromatica, detaliile si finisajele elegante.

“The details are not the details. They make the design” – Charles Eames

Amenajarea dormitorului matrimonial reda un spatiu stylish si cozy, cu un mix elegant de nuante si materiale. Acesta dispune de o baie si un dressing proprii.

“Luxury is in each details.” (Hubert de Givenchy)

Dormitorul pentru oaspeti are un aspect fresh, rafinat si include o baie proprie si o zona de lounge cu detalii deosebite de inspiratie Art Deco.

In cel de-al treilea dormitor regasim nuante calde, deschise si piese cu insertii aurii.

Terasa etajata cu o zona amenajata pentru jacuzzi completeaza perfect interioarele acestui penthouse chic si cozy.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest