fbpx

Design Interior Restaurant Stil Industrial-The Publisher

Design Interior Restaurant Stil Industrial-The Publisher Noblesse Group amenajari interioare mobilier horeca

Dorim sa iti prezentam un proiect 3D restaurant amenajat cu foarte mult entuziasm, mai exact The Publisher -Design Interior Restaurant Stil Industrial. Un restaurant impresionant care se afla situat pe locul unei foste fabrici din incinta resortului Caro.

DESIGN INTERIOR RESTAURANT STIL INDUSTRIAL

Echipa noastra a optat pentru stilul industrial din cauza localizarii si istoriei bogate de care acest spatiu a avut parte. Stilul de amenajare a fost perfect pentru acest concept de amenajare restaurant astfel incat ambianta sa fie perfecta.

Stilul industrial de care se bucura aceasta amenajare a fost redat prin folosirea unor elemente specifice. O parte din aceste elemente au fost inspirate din povestea fabricii de tipografie, fabrica functiona chiar in acest loc. Asa cum sunteti obisnuiti, ne gasim inspiratia de fiecare data in povestea locurilor pe care le amenajam.

Mobila este realizata din lemn masiv si face parte din categoria de produse horeca din portofoliu nostru. Tot acest mobilier a ajutat incaperea sa aiba parte de o anumita greutate, rosul corai al scaunelor este acea pata de culoare de care are nevoie fiecare proiect de design de interior restaurant.

AMENAJARE INTERIOARA RESTAURANT CU AJUTORUL UNOR PRODUSE HORECA DE TOP

Sistemele de iluminat sunt atat de aparte deoarece sunt inspirate din vechi sisteme specifice ale unei tipografii. Arcadele sunt evidentiate din cauza sistemelor de iluminat in forma geometrica. Designerii de interior Noblesse si-au dorit sa obtina un spatiu intim si relaxant. Din acest motiv a fost amplasat in interiorul zonei incadrate de un perete lateral si doua arcade, un semineu cu un aspect senzational.

Pernele au o nuanta verde desaturat care contribuie la crearea unei atmosfere relaxante. In plus ii confera incaperii un efect linistitor si in acelasi timp o tenta de salbaticie. Jocul de litere in degrade induce o senzatie de dinamism si de miscare, acest joc se afla pe peretele care gazduieste semineul.

RESTAURANT – DESIGN INTERIOR IN STIL INDUSTRIAL

Elementul central din acest proiect de amenjare este barul pe care este scris numele restaurantului. Literele sunt realizate dintr-o cerneala care se compune si se descompune iar acest aspect face ca amenajarea sa fie una exceptionala. Acest lucru are loc printr-un mecanism realizat dintr-o matrita de electromagneti ce atrage fluidul si care in final il transforma dintr-o masa amorfa in forme cat mai bine definite.

Dorinta care a stat la baza acestui concept este aceea de a combina elemente traditionale cu elemente moderne de tehnologie a viitorului in industria tipografica. Cerneala traditionala este inlocuita cu un fluid care se autoaranjeaza si care este total lipsit de gravitatie.

Iedera naturala este cea care se afla pe grilaj si reprezinta tavanul restaurantului. In plus ajuta la crearea unui legaturi intre interior si gradina exterioara si ii confera spatiului un plus de vitalitate.

Produsele care au fost utilizate in acest proiect de design interior bar fac parte din portofoliul nostru.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

design interior restaurant industrial
design interior restaurant Bucuresti
Design Interior Restaurant Stil Industrial-The Publisher Noblesse Group amenajari interioare mobilier horeca

Amenajare restaurant – atentie la detalii 

 

Design Interior Restaurant Stil Industrial cu mobilier horeca

Good art inspires. Good design motivates.

 

amenajare Restaurant Stil Industrial
pereti caramida amenajare restaurant

 

Design interior restaurant – inspiratie si natura 

 

design restaurant industrial
Design Interior Restaurant Stil Industrial-The Publisher Noblesse Group amenajari interioare mobilier horeca
Design Interior Restaurant Stil Industrial

 

 

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior realizeaza proiecte cat mai complexe de design interior pentru hoteluri, proiecte de cafenele, proiecte de design interior restaurante dar si proiecte de design interior pentru spatii rezidentiale. Cu ajutorul designerilor si arhitectilor nostri orice viziune de-a clientului se poate transforma in amenajari personalizate care vor reflecta viziunea si povestea fiecarui beneficiar in parte.

mobilier pentru restaurant

Share on