fbpx

Design Interior Sala De Evenimente -Golden Lake

Proiect sala de evenimente golden lake decor interior Noblesse in stil eclectic cu accente art deco 9

DESIGN INTERIOR SALA DE EVENIMENTE

Design Interior Sala de Evenimente – Golden Lake este un proiect amplu si complex care a fost realizat in stil modern luxury si care este inspirat din tematica Gatsby. Acest stil include o amenajare interioara restaurant realizata cat mai complex. Tematica aleasa a fost una extrem de scenografica care are scopul de a crea o ambianta luxoasa pentru o clientela antent aleasa.

Tranzitia din lobby-ul despre care am povestit este realizata cu ajutorul unor elemente comune asa cum ar fi: imbracarea peretilor si stalpilor in acelasi lemn, luminarea lor, marmura alba ajuta la  pastrarea stilului modern care are accente art deco, in nota luxury.

Stalpii sunt imbracati din lemn si au insertii de metal aurii-alama care ofera un plus de efect si care au un rol de fonoizolatie. A fost o cerinta care a fost asigurata prin utilizarea unor materiale specifice unui proiect de design interior sala de evenimente dar si tapetul si draperiile din materiale fonoabsorbante, mocheta este si ea o solutie care a fost recomandata.

DESIGN BALLROOM DE LUX – DETALII  HOLLYWOODIENE

Scena magnet a fost o zona de interes a salii. S-a lucrat extrem de mult la accenturarea ei prin scenarii de lumina arhitecturala prin care se evidentiaza stalpii. Scafele de pe tavane dar si peretii lateriali contribuie considerabil la evidentierea stalpilor. Scena este realizata in stil hollywoodian si atrage toate privirile prin panoul din spate care ofera o creatie art deco de mari dimensiuni. Aceasta este realizata din lemn, marmura si elemente metalice care constituie un spectacol decorativ.

Ringul de dans ofera o imagine cu totul aparte, mai ales in oglinda profilului rotund prezent la tavan. Toate aceste forme rotunde au fost alese cu grija pentru a crea un limbaj comun cu mesele dar si pentru a modera arhitectura rigida cu ajutorul spatiului.

Mocheta pe care echipa noastra de designeri de interior a creat un pattern specific cu nuante de crem, gri dar si marsala ofera un mare impact. Formele organice au reusit sa ofere mai mult dinamism si mai multa eleganta acestei amenajari de sala de evenimente.

Culoarea marsala aduce un plus de vigoare in decorul diafan, in nuante de bej. In plus peretii sunt tratati cu lemn si sunt personalizati cu ajutorul unui tapet in relief 3D. Ambele materiale sunt fonoabsorbante, totodata si cu panouri traforate. Cadrul devine unul festiv prin accentele aurii prezente. Eleganta este oferita de o remarcabila pereche cromatica de marsala-auriu.

MOBILIER HORECA PENTRU SALA DE EVENIMENTE

Scaunul ergonomic este pus in evidenta in proiectul de design sala de evenimente. Acesta este rezistent si care face parte din portofoliu Noblesse Group de scaune horeca. Aceste scaune sunt produse in Spania de catre unul din producatorii nostri de top. Scaunul din proiectul acesta de amenajare este imbracat in textil crem, neutru indiferent de tematica evenimentului. Scena este cea cu ajutorul caruia se creeaza un impact puternic aceasta fiind demna de inspiratia care a stat la baza intregului concept de design intern pe stil luxury.

Mesele care au fost alese au un diametru de 180 cu picior central si blat din Mdf. Acestea sunt alese cu mare atentie din portofoliu nostru de mobilier horeca. In plus pot fi foarte usor personalizate cu fetele de masa si cu aranjamente florale in functie de tematica evenimentului.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

design interior sala de evenimente
Proiect sala de evenimente pardoseala
Proiect sala de evenimente golden lake decor interior Noblesse in stil eclectic cu accente art deco 20

 

Concept de design sala de evenimente

Pardoseala este realizata din doua tipuri de marmura, mai exact una alba si una emperador light care are insertii de alama si a fost creata chiar de echipa noastra si coordonata cu balustrada din metal traforat, s-a realizat in acelasi spirit art deco.

 

Proiect sala de evenimente luxury
Proiect sala de evenimente golden lake decor interior Noblesse in stil eclectic cu accente art deco 25
Proiect sala de evenimente golden lake decor interior Noblesse in stil eclectic cu accente art deco 24
Proiect sala de evenimente golden lake decor interior Noblesse in stil eclectic cu accente art deco 23

 

Sala de evenimente in stil luxury

 

 

amenajare sala de evenimente
bar sala de evenimente
Proiect sala de evenimente golden lake decor interior Noblesse in stil eclectic cu accente art deco 21

 

Atmosfera luxury

Proiectul se bucura de o atmosfera luxury care este evidentiata prin anumite insertii aurii si candelabre sofisticate. Din acest motiv echipa noastra de designeri de interior au propus un scenariu de culoare realizat cu ajutorul unor lumini cu led la care se pot alege nuantele.

 

amenajare sala de evenimente de lux
design sala de evenimente
Proiect sala de evenimente golden lake decor interior Noblesse in stil eclectic cu accente art deco 18

 

Accente art deco

Culoarea fetelor de masa dar si aranjamentele florare sau lampile se pot alege in functie de tematica evenimentului organizat. Barisolul printat cu scene renascentiste, in tehnica trompe l’oeil, are parte de o atractie incredibila si ofera o inaltime mai mare a spatiului. Tema care a fost aleasa este cea clasica, monumentala, amintind de cupola unei catedrale.

 

tavan sala de evenimente
lumini sala de evenimente
amenajare ballroom

 

Passionate design!

Te bazezi in orice moment pe serviciile noastre complexe de amenajari interioare. Poti avea parte si de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului astfel incat rezultatul final sa fie unul care sa se ridice intotdeauna la inaltimea asteptarilor.

Produsele care au fost folosite in acest design interior sala de evenimente fac parte din portofoliul Noblesse Group. Puteti alege dintre cele mai frumoase colectii de mobilier, corpuri de iluminat, placari, obiecte sanitare si decoratiuni din portofoliu.

design ballroom luxury

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte cat mai complete de design interior pentru hoteluri, proiecte de design interior restaurante, proiecte de bistro-uri, proiecte de design interior, proiecte de baruri, cafenele,  design interior ballroom, amenajari sali de evenimente , acoperind toate tipurile de spatii din segmentul HoReCa. Designerii si arhitectii nostri de interior reusesc sa transforme viziunea clientilor in amenajari personalizate.

design sala de evenimente de lux

Share on