Design interior spatii comerciale Iov Residence

Va prezentam un proiect de design interior spatii comerciale realizat de echipa Noblesse Group  in cadrul rezidentialului Iov. Spatiile amenajate sunt zona receptiei, zona de asteptare si 4 cabinete. Interioarele sunt concepute in stil modern, atmosfera creata fiind una de spa, relaxanta si primitoare. Aceasta amenajare realizata de arhitectii si designerii nostri, cat si receptia rezidentialului, sunt in acelasi stil.  Aceste concepte de design interior rezoneaza cu conceptul proietului Iov Residence. Regasim linii drepte, culori simple, forme perfecte ale mobilierului si putine decoratiuni – toate acestea fiind specifice stilului modern.

Design interior spatii comerciale in stil modern

Atmosfera de spa este redata cu ajutorul finisajelor naturale: lemn, vegetatie, rattan, marmura. Toate materialele utilizate pentru amenajare sunt alese din portofoliul Noblesse Group. Colectiile noastre surprind prin frumusetea designului, calitatea premium a materialelor si finisajelor, functionalitate si inovatie. Acestea sunt ideale pentru orice tip de proiect de amenajare interioara si acopera o paleta vasta de stiluri.

Echipa noastra de designeri si arhitecti a realizat 5 proiecte de design interior in cadrul Iov Residence – apartamentele Barcelona, Berlin, Paris si Milano si New York – respectand intreg conceptul rezidentialului. Pentru aceste apartamente au fost alese stilurile contemporan luxury, nordic cu accente luxury si modern luxury. Arhitectii si designerii nostri au realizat si proiectele de amenajare a fatadei si design interior receptie. Pentru aceste proiecte, au fost alese stilurile modern luxury si contemporan luxury.

IOV Residence – Lascar Catargiu este un complex residential pozitionat chiar in centrul Bucurestiului, intre Piata Victoriei si Piata Romana. Acesta propune un concept unic de Residential Boutique, avand spatii elegante, amenajate modern, si totusi, cu propriul stil si propria personalitate.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior satii comerciale, design interior receptii, design interior apartamente, design interior proiecte rezidentiale, amenajari interioare case si amenajari interioara vile, create in diferite concepte si stiluri de amenajare.

Descopera si proiectele de design interior apartamente realizate in cadrul Iov Residence – BarcelonaBerlinParis si Milano si New York!

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest