fbpx

Design Interior Spatiu Comercial Forever Living In Iasi

Design interior Forever Living - Iasi

DESIGN INTERIOR SPATIU COMERCIAL

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group s-au ocupat in intregime de realizarea acestui proiect de design interior spatiu comercial. Aceasta amenajare a fost realizata in intregime de designerii si de arhitectii de interior Noblesse Group. Intregul design a fost realizat conform cu identitatea brandului si valorilor pe care compania Forever Living le promoveaza. Din acest motiv, designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au optat pentru diferite nuante de verde pentru a realiza o atmosfera incarcata de energie si de vitalitate.

Piesele de mobilier care fac parte din tot acest proiect de amenajare sunt custom-made.

SPATIU COMERCIAL FOREVER LIVING IN IASI

Acest spatiu comercial a avut parte de toata atentia si de creativitatea echipei noastre de specialisti. Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group s-au ocupat in intregime de amenajarea acestui proiect de amenajare interioara.

Nuantele de verde si de alb sunt cele care ofera mai multa luminozitate si mai multa caldura spatiului. Plantele sunt cele care aduc intreaga amenajare mai aproapre de natura. Spatiul s-a bucurat de creativitatea si de pasiunea echipei de specialisti Noblesse Group.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

 

“Design is about making people happy, either functionally, aesthetically, or emotionally.”

Robin Siegerman

Design interior Forever Living - Iasi
Design interior Forever Living - Iasi

 

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group realizeaza proiecte complexe de design interior. Acestia se mandresc cu cele mai interesante proiecte de design interior saloane de beauty, proiecte de design interior magazine si proiecte de amenajare frizerii.

Design interior Forever Living - Iasi
Design interior Forever Living - Iasi

Share on