fbpx

Design Interior Stil Clasic pentru Casa Dragomiresti

design interior dormitor fata

Design interior Stil Clasic pentru Casa

Intr-un articol anterior v-am prezentat o parte din acest proiect de amenajare casa in stil clasic din Dragomiresti, iar acum venim cu restul camerelor! Suntem incantati sa va prezentam in acest articol proiectul de design interior stil clasic pentru camerele copiilor, baie si terasa.

Designerii Noblesse au avut grija in proiectarea camerelor copiilor ca ele sa fie rupte din povesti, sa le creeze un univers in care se pot juca si invatat linistiti, de aceea camerele au fost realizate in oglinda, in acelasi stil clasic, folosind acelasi model de mobilier pentru zona TV si birou.

Singura diferenta dintre camerele copiilor este paleta cromatica, pentru camerea fetiteti s-au folosit nunate pastelate de roz, iar pentru cea a baiatului nunate de bleu.

Amenajare dormitor clasic fata

Pentru camera fetei, designerii Noblesse au ales sa imbrace peretii in interiorul ancadramentelor de rigips cu tapet cu model floral de culoarea roz-somon, iar pe restul peretiolor au folosit o vopsea tip matase.

Piesa de rezistenta a acestei camere este cu siguranta patul, care atrage toate privirile datorita tabiliei impunatoare, cu model scluptat si tapitat cu catifea roz, care se regaseste si pe bancuta din fata patului, in care se pot depozita lucruri.

Design interior in stil clasic pentru camere
Design interior dormitor in stil clasic

 

Amenajare dormitor clasic baiat

Este una din pasiunile noastre sa realizam proiecte de design interior stil clasic pentru casa ta de vis! Si in acest caz am dat maximum de creativitate si emotie in amenajarea camerei de baiat.

Camerele au fost gandite in onlinda asa ca si aici o sa descoperim acelasi mobilier clasic, unde vedeta incaperii este tablia patului, inalta tapitata cu catifea albastra si decorata cu butoni.

 

“The essence of interior design will always be about people and how they live.”

Albert Hadley

amenajare dormitor baiat
design dormitor casa clasica
design clasic dormitor casa bucuresti

 

Amenajare baie clasica copii

Baia a fost amenajata si ea in stil clasic pentru a se completa cu stilul camerelor copiilor, aici designerii Noblesse a ales o paleta cromatica care sa cuprinda nunate de bej si crem.

 

design baie de lux casa clasica
amenajare baie clasica

 

Design terasa

Pentru zona de terasa, mobilierul ales din portofoliul Noblesse, prezinta lunii simple, drepte dar elegante in acelasi timp pentru a crea o ambianta realxanta de poveste. De asemenea, terasa a mai fost dotata cu un hamac si un balansoar, unde familia se poate bucura de timpul petrecut impreuna.

 

We make our passion a way of living.

Noblesse Group

amenajare terasa casa
amenajare terasa si gradina casa

 

 

Iti amintim ca designerii si arhitectii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare personalizata  pentru orice tip de proiect de casa. Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului de la realizare proiect 3d fotorealistic, planuri tehnice, urmarire si asistenta de santier, livrare si montaj de produse mobilier de casa pentru un proiect asa cum ti-ai dorit!

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on