fbpx

Amenajare Interioara Casa Oxford In Stil Modern

Casa Design Oxford - Amenajare interioara casa in stil modern

AMENAJARE INTERIOARA CASA OXFORD – UN DESIGN MODERN MINIMALIST

Proiectul de amenajare interioara casa Oxford este unul deosebit pentru echipa noastra. Acesta poarta numele rezidentialului de lux Oxford din Pipera. De cele mai multe ori aceste case din rezidentialul Pipera sunt destul de asemanatoare. Din acest motiv proiectul realizat de echipa noastra de arhitecti si designeri de interior atat de special. De fiecare data gasim solutii de amenajare originale si reusim sa ne apropiem tot mai mult de nevoile si de gusturile fiecarui beneficiar.

Aceasta casa are o suprafata destul de mare, mai exact de 1200 de mp. Designerii de interior Noblesse Group au creat proiecte de amenajare interioara spectaculoase pentru toate camerele. Acestia au realizat un proiect 3D bucatarie, proiect 3D piscina, proiect 3D dining, proiect 3D living, proiecte 3D dormitoare copii, proiect 3D dormitor matrimonial, proiecte 3D bai si bineinteles un proiect uimitor 3D sala de fitness.

AMENAJARE CASA IN STIL MODERN

Proprietarii au dorit ca locuinta lor sa fie amenajata in stil modern. Designerii de interior Noblesse Group au ales finisaje inovatoare care sunt disponibile prin Noblesse Group. In proiectul 3D pentru hol si scara designerii nostri au utilizat panouri din Dacryl. In ceea ce priveste realizarea placarilor, s-a folosit ceramica industriala. Pentru camerele acestei case au fost realizate mai multe variante de proiecte 3D astfel incat beneficiarii sa aleaga cea mai optima solutie.

MOBILIER PREMIUM

O anumita incapere s-a putut bucura de placarea peretilor cu un mozaic luxos de la Sicis. O alta incapere a avut parte de un panou decorativ din rasina pictat care impresioneaza de la prima vedere. Amenajarea livingului este s-a facut cu mai multe piese de mobilier. Toate aceste piese de mobilier poarta semnatura designerului Patricia Urquiola si care sunt disponibile prin Noblesse Group. Scaunul Smock by Patricia Urquiola dar si canapeaua impresionanta sunt dotate cu un sistem hi-tech incorporat. Acestea sunt doar cateva dintre elementele care reusesc sa ofere un aer aparte acestui proiect de amenajare interioara.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

 

Casa Design Oxford - Amenajare interioara casa in stil modern

 

 

 

POȚI AVEA O VIAȚĂ FRUMOASĂ ÎNTR-O CASĂ MODERNĂ!

Casa Design Oxford - Amenajare interioara casa in stil modern

 

 

 

Te vom ajuta sa dai viata ideilor tale de amenajare interioara.

Casa Design Oxford - Amenajare interioara casa in stil modern

 

Cu ajutorul designerilor de interior Noblesse Group poti avea parte de o amenajare personalizata in functie de cerintele tale. Noi iti vom pune la dispozitie cele mai bune servicii in fiecare etapa a procesului de amenajare. In acest mod o sa ai siguranta ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale.

Casa Design Oxford - Amenajare interioara casa in stil modern

Share on